kaju Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Ale co tą tasma owijacie, przetwornice? kabel
miszka Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 paczcie jak walą nową RS4 ...chwila i nima autka
bongod Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Widać że wiedzą o kamerach kurna w ogóle się nie boją już niczego .
tomekhxc Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Serfin - w jaki sposob zaizolowac, co masz na mysli konkretnie? owinąć taśmą ameliniową, miałem kiedyś tak na hidach, że nawet pompa ABSu dostawała po d*pie i w środku lata miałem choinke na blacie. http://olx.pl/oferta/najazdy-samochodowe-promocja-CID5-ID8e29D.html#b6c2f0a508 kurde praktycznie pod domem mi się to produkuje dobre to, w garażu na szybko można by pod auto zajrzeć , tylko pewnie z większą glebą by było ciężko
miszka Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Serfin - w jaki sposob zaizolowac, co masz na mysli konkretnie?owinąć taśmą ameliniową, miałem kiedyś tak na hidach, że nawet pompa ABSu dostawała po d*pie i w środku lata miałem choinke na blacie.http://olx.pl/oferta/najazdy-samochodowe-promocja-CID5-ID8e29D.html#b6c2f0a508 kurde praktycznie pod domem mi się to produkuje dobre to, w garażu na szybko można by pod auto zajrzeć , tylko pewnie z większą glebą by było ciężko Mam podobne najazdy i od czasu jak zglebiłem furacza nie mam z nich żadnego pożytku Wysłane z iPhonacza
miszka Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 I ciekawe jak to jest z wymianą np oleju bo chyba auto powinno na równym stać... Spuszczasz oliwę , lejesz nowej około 3.5 litra , stajesz na równym i dolewasz do odpowiedniego stanu Wysłane z iPhonacza
tomekhxc Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) I ciekawe jak to jest z wymianą np oleju bo chyba auto powinno na równym stać... Spuszczasz oliwę , lejesz nowej około 3.5 litra , stajesz na równym i dolewasz do odpowiedniego stanu Wysłane z iPhonacza no ale jak spuszczasz na tych najazdach dalej bedzie krzywo i nie zleci wszystko Edytowane 2 Lutego 2015 przez tomekhxc
turzol Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Marcino +1 U mnie podczas jazdy poszedł swąd spalenizny i tylko zadymił . Teraz wali na vagu błędem dmuchawy. Nie wiem co robić, szukać z B7 czy reanimować swój? btw można jakoś jeździć bez zamontowanego pieca? Edytowane 2 Lutego 2015 przez turzol
miszka Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 I ciekawe jak to jest z wymianą np oleju bo chyba auto powinno na równym stać...Spuszczasz oliwę , lejesz nowej około 3.5 litra , stajesz na równym i dolewasz do odpowiedniego stanu Wysłane z iPhonacza no ale jak spuszczasz na tych najazdach dalej bedzie krzywo i nie zleci wszystko No napewno coś tam zostanie ale z diesla nigdy nie spuścisz całej oliwy jak benzyniaku. Lejesz nowy olej, zapalisz silnik, gasisz , patrzysz stan a tam znowu czarny olej Ja moich najazdów używałem tylko raz , jak zakładałem podwójny wydech
tomekhxc Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 I ciekawe jak to jest z wymianą np oleju bo chyba auto powinno na równym stać...Spuszczasz oliwę , lejesz nowej około 3.5 litra , stajesz na równym i dolewasz do odpowiedniego stanu Wysłane z iPhonacza no ale jak spuszczasz na tych najazdach dalej bedzie krzywo i nie zleci wszystko No napewno coś tam zostanie ale z diesla nigdy nie spuścisz całej oliwy jak benzyniaku. Lejesz nowy olej, zapalisz silnik, gasisz , patrzysz stan a tam znowu czarny olej Ja moich najazdów używałem tylko raz , jak zakładałem podwójny wydech te najazdy były bo dobre żeby założyć sobie np dokładke od cupry, tylko pewnie już by z nią nie zjechał
miszka Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Na standardowym zawieszeniu i ze zwykłym zdesiem jest spoko ale jakaś gleba + s-line na przodzie i na takie najazdy już nie wjedziesz.
serfin Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Ja, jak zabieram sie za wymiane oleju to podnosze auto na podnosniku od strony kierowcy klade pojemnik pod miske olejowa i odkrecam kurek autko jest pod katem i pieknie splywa z misy praktycznie wszystko. Oczywiscie u gory przy silniku odkrecam korek od wlewu oleju aby szybciej zlecial ( ale to chyba nie jest obowiazkowy zabieg?). Auto zostawiam na caly dzien aby splynelo "wszystko", a potem wracam skrecam opuszczam autko zalewam i jezdze. wysłane z Galaktycznej S5
Armi Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 A ja schodzę do kanału Też tak robiłem, w ogóle B5 "rezałem" bez kanału. Wszystko na podnośniku ale kiedyś widziałem jak auto spada z podnośnika (stało na 2 podnośnikach,i na konkretnych pieńkach).
patryk10015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 A nie masz dokladanych hidow? Bo na concercie II po wlaczeniu hida tez zaczyna trzeszczec i szelescic. a jak to jest z przetwornicami koito jest możliwe żeby w rns-e stacje radiowe trzeszczały?
nitroo Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Przy Koito nie ma takiej opcji. Tylko przy Hidach się cuda dzieją.
patryk10015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 spoko bo mi jakoś stacje zacząły w rns-e szeleścieć i tak się zastanawiam czym to może być spowodowane bo błędów na vagu nie wali żadnych
bongod Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Na forum radzą wzmacniacz ścisnąć klamrą .
patryk10015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) a wiesz gdzie on się znajduje bo będe musiał to ogarnąć chyba? Edytowane 2 Lutego 2015 przez patryk10015
bongod Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 W sedanie nie wiem ale na forum pisali gdzieś o tym poszukaj.
Rekomendowane odpowiedzi