Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale co tą tasma owijacie, przetwornice?

kabel

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

paczcie jak walą nową RS4

...chwila i nima autka :facepalm:

Opublikowano

Widać że wiedzą o kamerach :) kurna w ogóle się nie boją już niczego :).

Opublikowano

Marcino

+1 :):hi:

Opublikowano

Serfin - w jaki sposob zaizolowac, co masz na mysli konkretnie?

owinąć taśmą ameliniową, miałem kiedyś tak na hidach, że nawet pompa ABSu dostawała po d*pie i w środku lata miałem choinke na blacie.

http://olx.pl/oferta/najazdy-samochodowe-promocja-CID5-ID8e29D.html#b6c2f0a508

kurde praktycznie pod domem mi się to produkuje

dobre to, w garażu na szybko można by pod auto zajrzeć , tylko pewnie z większą glebą by było ciężko

Opublikowano

Serfin - w jaki sposob zaizolowac, co masz na mysli konkretnie?

owinąć taśmą ameliniową, miałem kiedyś tak na hidach, że nawet pompa ABSu dostawała po d*pie i w środku lata miałem choinke na blacie.

http://olx.pl/oferta/najazdy-samochodowe-promocja-CID5-ID8e29D.html#b6c2f0a508

kurde praktycznie pod domem mi się to produkuje

dobre to, w garażu na szybko można by pod auto zajrzeć , tylko pewnie z większą glebą by było ciężko

Mam podobne najazdy i od czasu jak zglebiłem furacza nie mam z nich żadnego pożytku

Wysłane z iPhonacza

Opublikowano

I ciekawe jak to jest z wymianą np oleju bo chyba auto powinno na równym stać...

Spuszczasz oliwę , lejesz nowej około 3.5 litra , stajesz na równym i dolewasz do odpowiedniego stanu ;)

Wysłane z iPhonacza

Opublikowano

I ciekawe jak to jest z wymianą np oleju bo chyba auto powinno na równym stać...

Spuszczasz oliwę , lejesz nowej około 3.5 litra , stajesz na równym i dolewasz do odpowiedniego stanu ;)

Wysłane z iPhonacza

no ale jak spuszczasz na tych najazdach dalej bedzie krzywo i nie zleci wszystko

Edytowane przez tomekhxc

Opublikowano

Marcino

+1 :):hi:

U mnie podczas jazdy poszedł swąd spalenizny i tylko zadymił . Teraz wali na vagu błędem dmuchawy.

Nie wiem co robić, szukać z B7 czy reanimować swój?

btw można jakoś jeździć bez zamontowanego pieca?

Edytowane przez turzol

Opublikowano

Wysłane z iPhonacza

no ale jak spuszczasz na tych najazdach dalej bedzie krzywo i nie zleci wszystko

No napewno coś tam zostanie ale z diesla nigdy nie spuścisz całej oliwy jak benzyniaku. Lejesz nowy olej, zapalisz silnik, gasisz , patrzysz stan a tam znowu czarny olej :)

Ja moich najazdów używałem tylko raz , jak zakładałem podwójny wydech

Opublikowano

Wysłane z iPhonacza

No napewno coś tam zostanie ale z diesla nigdy nie spuścisz całej oliwy jak benzyniaku. Lejesz nowy olej, zapalisz silnik, gasisz , patrzysz stan a tam znowu czarny olej :)

Ja moich najazdów używałem tylko raz , jak zakładałem podwójny wydech

te najazdy były bo dobre żeby założyć sobie np dokładke od cupry, tylko pewnie już by z nią nie zjechał :grin:

Opublikowano

Na standardowym zawieszeniu i ze zwykłym zdesiem jest spoko ale jakaś gleba + s-line na przodzie i na takie najazdy już nie wjedziesz.

Opublikowano

Ja, jak zabieram sie za wymiane oleju to podnosze auto na podnosniku od strony kierowcy klade pojemnik pod miske olejowa i odkrecam kurek autko jest pod katem i pieknie splywa z misy praktycznie wszystko. Oczywiscie u gory przy silniku odkrecam korek od wlewu oleju aby szybciej zlecial ( ale to chyba nie jest obowiazkowy zabieg?). Auto zostawiam na caly dzien aby splynelo "wszystko", a potem wracam skrecam opuszczam autko zalewam i jezdze.

wysłane z Galaktycznej S5

Opublikowano

A ja schodzę do kanału :decayed:

Też tak robiłem, w ogóle B5 "rezałem" bez kanału.

Wszystko na podnośniku ale kiedyś widziałem jak auto spada z podnośnika (stało na 2 podnośnikach,i na konkretnych pieńkach).

Opublikowano

A nie masz dokladanych hidow? Bo na concercie II po wlaczeniu hida tez zaczyna trzeszczec i szelescic.

a jak to jest z przetwornicami koito jest możliwe żeby w rns-e stacje radiowe trzeszczały?

Opublikowano

Przy Koito nie ma takiej opcji. Tylko przy Hidach się cuda dzieją.

Opublikowano

spoko bo mi jakoś stacje zacząły w rns-e szeleścieć i tak się zastanawiam czym to może być spowodowane bo błędów na vagu nie wali żadnych

Opublikowano

Na forum radzą wzmacniacz ścisnąć klamrą ;).

Opublikowano

a wiesz gdzie on się znajduje bo będe musiał to ogarnąć chyba?

Edytowane przez patryk10015

Opublikowano

W sedanie nie wiem ale na forum pisali gdzieś o tym poszukaj.