Maciek0502 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 W ubiegły piątek albo czwartek.
RicS3 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 W ubiegły piątek albo czwartek.A to nie ja bo tutaj jestem dopiero od soboty.
grzes283 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Panowie, znacie jakiegoś ogarniętego lakiernika z okolic trójmiasta? Bądź kogoś, kto lakieruje sprzedawane elementy, w moim przypadku chodzi o prawy błotnik w kolorze LY7Q. Niestety mam dziurę na wylot, więc pewnie tylko wymiana na inny wchodzi w grę.
grzes283 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dzięki, ale może coś bliżej trójmiasta?
xsebo1 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Na allegro jest gościu co sprzedaje zderzaki i błotniki w jakim tylko kodzie chcesz. To będzie chyba najprościej
miszka Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 ...że się wtrącę , te malowane błotniki z Allegro czy eBaya to jeden wielki szmelc , nie warty nawet złotówki. Kolega kupował do A3 i tak szybko jak przyszło tak szybko odesłał. Dość że jest to wykonane z blachy cienkiej jak kartka papieru to nijak nie idzie tego dopasować na szczelinach w samochodzie. Już bym wolał kupić ori i walnąć w kolor albo poszukać ori w kolorze.
pajda Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Jeśli chodzi o ory to powodzenia. Ciężko dostać w bardzo dobrym stanie.
grzes283 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Odnośnie tych zamienników w kolorze to nic dobrego nie słyszałem. Ciężko ze spasowaniem a materiał to papier..... Zresztą kiedyś poszedłem po taniosci i kupiłem zamienniki do auta. Po roku problem powrócił. Zrobiłem na kowala i sprzedałem samochód. Dlatego chyba nie warto pchać się w zamienniki.
jedrekx Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 jozek, wiesz.. jakbyś szukał np. A5tki to możesz uderzać
RicS3 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Panowie czy ramka w grillu s4 a zwykłym różni się czymś? Czy są takie same?
matibati2 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Inna jest. Jak chcesz grill s4 w zderzaku sline musisz dociac grill z s4 pod ramke z sline
s3ns Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Na allegro jest gościu co sprzedaje zderzaki i błotniki w jakim tylko kodzie chcesz. To będzie chyba najprościej Popieram ...że się wtrącę , te malowane błotniki z Allegro czy eBaya to jeden wielki szmelc Kupiłem zamiennik a nawet dwa i szczęśliwszy być nie mogę Trzeba tylko brać z sprawdzonego źródła Odnośnie tych zamienników w kolorze to nic dobrego nie słyszałem. Ciężko ze spasowaniem a materiał to papier..... Nie wypowiadam się za wszystkie, ale te które kupiłem są ok, spasowanie jak fabryka, papierem też nie są. Użytkownik Nitroo także kiedyś potwierdzał dobrą jakość parę stron temu, kupił tam samo. Dla zainteresowanych polecam cofnąć się do posta #70548 z przed 2 tygodni i poczytać
miszka Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Na allegro jest gościu co sprzedaje zderzaki i błotniki w jakim tylko kodzie chcesz. To będzie chyba najprościejPopieram ...że się wtrącę , te malowane błotniki z Allegro czy eBaya to jeden wielki szmelcKupiłem zamiennik a nawet dwa i szczęśliwszy być nie mogę Trzeba tylko brać z sprawdzonego źródła Odnośnie tych zamienników w kolorze to nic dobrego nie słyszałem. Ciężko ze spasowaniem a materiał to papier.....Nie wypowiadam się za wszystkie, ale te które kupiłem są ok, spasowanie jak fabryka, papierem też nie są. Użytkownik Nitroo także kiedyś potwierdzał dobrą jakość parę stron temu, kupił tam samo.Dla zainteresowanych polecam cofnąć się do posta #70548 z przed 2 tygodni i poczytać No właśnie zależy jak trafisz. Nie którzy nawet walą certyfikatami że to ori zamienniki , bla , bla , bla , takie jakich używają w serwisach, a wszystko i tak wychodzi w czasie użytkowania. Zależy kto czego oczekuje i jak długo i w jaki sposób chce używać samochód. Ja i tak bym wolał kupić zdrowy ori i dać w kolor.
s3ns Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ja i tak bym wolał kupić zdrowy ori i dać w kolor. Generalnie ja też żeby była jasność. Z tym że to koszt przynajmniej 600-700 zł w górę za sztukę a odcień i tak często troszkę nie trafia. Szukałem używki po kolorze ale po 8 miesiącach ręce mi opadły. A te zamienniki serio dają rade. Przygotowywałem się na coś gorszego, kupując też nie znałem wtedy opinii nitroo, no i ostatecznie bardzo pozytywnie z moim mechanikiem się zaskoczyliśmy. No właśnie zależy jak trafisz. Nie którzy nawet walą certyfikatami że to ori zamienniki , bla , bla , bla Wiem o co chodzi, prawdą jest że większość zamienników to szmelc
RicS3 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Inna jest. Jak chcesz grill s4 w zderzaku sline musisz dociac grill z s4 pod ramke z slineZapomniałem napisać, że chodzi mi o górny grill a nie dolny A jeśli już mówicie o zamiennikach i różnych sprzedawcach to polecicie jakiegoś sprzedawcę godnego uwagi? Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez RicS3
s3ns Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 A jeśli już mówicie o zamiennikach i różnych sprzedawcach to polecicie jakiegoś sprzedawcę godnego uwagi? http://allegro.pl/my_page.php?uid=27598431
Kshyhu87 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Muszę wreszcie założyć swoje bo leżą i czekają :-)
daro84.pl Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Panowie nie zbywa komuś kapsel gałki zmiany biegów s-line 5b?
Miszka82 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 chcę usunąć wycieraczkę z tyłu i zaślepić ją, czy taka zaślepka jest ok czy polecicie coś lepszego ? http://allegro.pl/zaslepka-otworu-wycieraczki-tylnej-maskownica-tyl-i5606951522.html
Rekomendowane odpowiedzi