greg2505 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 nie musisz kupować podświetlanego ,na allegro był gotowy zestaw do podświetlenia http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-podswietlenie-oryg-wizytownik-kubek-i6012922410.html Michał jak potrzebny ci jeden to możemy ,po połowie wziąść To graty naszego kolegi z forum, bodajże krupskim piszcie do niego może zrobi jakąś promołszyn. Do tego kompletu jeszcze diody musicie dokupić. nie musisz kupować podświetlanego ,na allegro był gotowy zestaw do podświetlenia http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-podswietlenie-oryg-wizytownik-kubek-i6012922410.html Michał jak potrzebny ci jeden to możemy ,po połowie wziąść Jak chcecie to mam taki komplecik z diodami. Mi potrzebny jest tylko ten plastik w panel ,bo resztę mam ,ale trochę ciemniej świeci
Karolwnik Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Panowie czy sa jakies dobre zamienniki sline listwy na dol drzwi? Czy nie ma w ogole sensu brac tego pod uwage i brac ori? Edytowane 29 Lutego 2016 przez Karolwnik
tomekhxc Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 zamienników jest dużo ale nic ci tak nie siądzie jak ori , po jakimś czasie mogą zacząć ci odstawać , wszystko zależy od funduszy , osobiście wolałbym odłożyć i kupić ori
Rabbi Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 bierz ori Panowie czy sa jakies dobre zamienniki sline listwy na dol drzwi? nie ma
Radeksc Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 A te z pianki Pur? Chwalono je na forum
greg2505 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 średnia cena za zamienniki to 300zł dokładasz 200 i masz ori i pewność że po zimie ,czy w upalne dni nic się z nimi nie będzie działo ,z zamiennikami to loteria
Karolwnik Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Ok dzieki za opinie:) Myslalem zeby odkupic od kogos z forum komplet a pozniej to pogonic co zostanie bo potrzebuje tylko 1. Mam jeszcze jedno pytanie czy uzywane zdejmowane/zakladane nie odksztalca sie lub czy zaczepy nie naruszaja sie za mocno? Edytowane 29 Lutego 2016 przez Karolwnik
RicS3 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Mam pytanie do użytkowników którzy mają auto światła. Czy przy takiej pogodzie zapalają się wam światła mijania czy dzienne? Bo zamontowałem wszystko zgodnie ze schematami i jak do tej pory jeszcze nie widziałem żeby paliły mi się dzienne...
kaju Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 a clh wali Ci cały czas? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
RicS3 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 a clh wali Ci cały czas? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk no właśnie nie, pod pracą jak wysiadałem to się nie zapalił.
jozek726 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 co za burak skasował wczorajszego mojego posta ?
RicS3 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Jak dasz na zero to co się pali?Na zero ale włącznik świateł? Jak mówisz o włączniku świateł to nic się nie pali przy pozycji zero.
secio84 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Pany potrzebna mata do fotela nie ważne jaka czy z placków czy inna byle by działała naciepane z GT-I9195 A w zasadzie to sam czujnik żeby działał naciepane z GT-I9195
jedrekx Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 co za burak skasował wczorajszego mojego posta ? bez wyzwisk mi tu proszę! nie wiem kto kasował, ja niczego nie widziałem..
pajda Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Jak dasz na zero to co się pali?Na zero ale włącznik świateł? Jak mówisz o włączniku świateł to nic się nie pali przy pozycji zero.Masz założymy moduł do dziennych?
RicS3 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Jak dasz na zero to co się pali?Na zero ale włącznik świateł? Jak mówisz o włączniku świateł to nic się nie pali przy pozycji zero.Masz założymy moduł do dziennych?Sorry pomyłka generalnie powinny palić się dzienne ale nie miałem czasu ich podłączyć. Z tym, że przy auto w dzień w takim razie nie powinno się palić nic a u mnie palą się non stop mijania. Może pogoda nie jest najlepsza ale jest w miarę jasno.
pajda Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Jak przekrecil zapłon to się światła włączają? Może masz tryb skandynawski
MARCIN607 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Jakby jakiś chętny był na rns Led zapraszam.
Rekomendowane odpowiedzi