Opublikowano 3 Maja 201610 l Jaki gruby ma być dystans 15 mm Jaki gruby ma być dystans 15 mm10mm przód i 15 tyłWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Maja 201610 l Czyli są takie dystanse, gdzie otwor na piaste ma 57.1 a na felge 66.6? Dobrze to rozumiem? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Maja 201610 l Dobrze rozumiesz. Zamawiaj w Dystomie spokojnie Ci to ogarną. Edytowane 3 Maja 201610 l przez afroo.
Opublikowano 3 Maja 201610 l Dzieki za info i zamawiam w Dystomie. Widzialem ceny mają dobre. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Maja 201610 l Przy takiej zmianie srednicy mozesz zrobic nawet 5mm dystans z pierscieniem centrujacym. Przy jednakowej srednicy oryginalnego pierscienia i otworu w feldze nie ma takiej opcji. Dlatego tez chetnie odsprzedam 2 dystanse 5mm ze srednica otworu 57.1
Opublikowano 4 Maja 201610 l Chlopaki na tabliczce z bagaja jest info jakie oznaczenie maja dekory? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 Maja 201610 l Dziś przyszła turbinkanie mogłem się powstrzymać żeby jej nie przymiezyć,jutro będzie głowica po kpl reg i składamy. Zapowiada się pracowity weekend Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 Maja 201610 l Chlopaki na tabliczce z bagaja jest info jakie oznaczenie maja dekory? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Synek wlepka jast pod kanapą powinno być oznaczenie dekorow
Opublikowano 4 Maja 201610 l Dziś przyszła turbinkanie mogłem się powstrzymać żeby jej nie przymiezyć,jutro będzie głowica po kpl reg i składamy. Zapowiada się pracowity weekend Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka "Fajniusia" 2260VK czy co ? Sprawdzales czy pucha filtra normalnie wchodzi? Turbo od muszki? Edytowane 4 Maja 201610 l przez KoJ@K
Opublikowano 4 Maja 201610 l nio...... ZEZBA jak ch...j z nia jest ,pucha wchodzi jutro pospawam dp i spływ,doprowadzenie oliwy moze jakoś powyginam jak co to mam drugi przewód w garazu a jak nie to dam zbrojony giętki i chu... reszta w praniu Po czym poznałeś, po otworku na egt
Opublikowano 4 Maja 201610 l Tapatalk w telefonie coś wariuje Co do przewodu zasilania olejem to najlepiej chyba od razu dać ten zbrojony...