Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy szukam klocków używanych w fajnym stanie pod zaciski 320. Kupilem zestaw z fajnymi tarczami ale klicki są już nie za bardzo... Niby zaciski z b7. 5fd66e3a05c0f8e42363c061d89788e1.jpg

Klocki do tego były takie9ad801f1179bc68d2a7d820b140a6a30.jpg

I takich też szukam, używanych w dobrym stanie. Jakby ktoś coś to chętnie się dogadam.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hornet ma

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Panowie mamy tu kogoś kto by ogarnął przerobienie lamp na bix poza gwertym?

bidzio1

nie ma za co

Fafnasty też się w to bawi.

raczej nie dał bym swoich lamp gosciowi który jest na liscie "nierzetelnych sprzedawców"

sam przez gnojka zostałem oszukany :kwasny:

Opublikowano

Panowie wiecie może kto i gdzie na podkarpaciu zajmuje sie car audio? Oprócz essa rzeszów, chodzi tylko o ustawienie wzmacniacza i radia żeby to wszystko ładnie grało ;)

Opublikowano

Panowie mamy tu kogoś kto by ogarnął przerobienie lamp na bix poza gwertym?

bidzio1

nie ma za co

Fafnasty też się w to bawi.

raczej nie dał bym swoich lamp gosciowi który jest na liscie "nierzetelnych sprzedawców"

Przez kogo zostałeś oszukany?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie wiecie może kto i gdzie na podkarpaciu zajmuje sie car audio? Oprócz essa rzeszów, chodzi tylko o ustawienie wzmacniacza i radia żeby to wszystko ładnie grało ;)

Car audio system w Mielcu

Edytowane przez Bart_poznan

Opublikowano

K... faktycznie jest na liscie... :shock3: To musiało być coś dawno. Bardzo dawno.

Opublikowano

no to doczekaliśmy się pierwszego Cabrio w Divisionie :kox::brawo:

Opublikowano

Już, to szybko poszło
Opublikowano

Witam.

Panowie skoro sa takie problemy kontaktu z Gwertym to moze ktos z Was posiada na sprzedaz soczewke od strony kierowcy z lampy B8 ? ale musi byc igla , zwlaszcza odblysnik. Moja slabo swieci z racji parowania lampy szlak trafil odblysnik i teraz wyglada kicha jak jedna strona swieci mocniej od drugiej.

Kolejne pytanko odnosnie lamp z B6 po przekladce soczewek na te z B8 , Wam tez drgaja soczewki podczas jazdy po wybojach , dziurach , ogolnie po nie rownej drodze albo podczas hamowania na zlej nawierzchni ?

Edytowane przez marcin9680

Opublikowano

W dziale sprzedam jest kilka ogłoszeń

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie mam problem z odbieraniem radia nawet Rmf-fm przerywa już nie mówiąc o innych stacjach u mnie w mieście gdzie jest słaby zasięg. Podejrzewam że problem leży wzmacniaczu antenowym.kupiłem już 3 używki i żadna nie działała. Czy ma ktoś jakiś patent z obejściem tego???

Opublikowano

RMF FM nie ma najlpeszego zasiegu . ZETka ma lepszy,mowie to z autopsji

A nie masz przypadkiem peknietego? U siebie mialem pekniety i radio odbieralo ale przy trakcji elektrycznej trzeszczalo . po wymianie na inny nie polamany jest lepiej i wiecej stacji sciaga

Panowie rozmawialem z GWERTY . Jesli ktos ma pilna sprawe to moge podac numer kontaktowy. Jesli nie pilne to GWERTY za jakis czas ma sie pojawic na forum i bedzie juz dostepny

Edytowane przez rafi10612

Opublikowano

A nie masz przypadkiem peknietego? U siebie mialem pekniety i radio odbieralo ale przy trakcji elektrycznej trzeszczalo . po wymianie na inny nie polamany jest lepiej i wiecej stacji sciaga

Panowie rozmawialem z GWERTY . Jesli ktos ma pilna sprawe to moge podac numer kontaktowy. Jesli nie pilne to GWERTY za jakis czas ma sie pojawic na forum i bedzie juz dostepny

Swój miałem pęknięty. Kupiłem najpierw taki sam używkę bez pęknięć też nie działał później kupiłem używkę z b7 bez pęknięć i też lipa. Rmf jakoś działa trochę ale strasznie przerywa o zetce czy esce można pomażyć.... Dodam że u brata w kombiaku dobrze zbiera a i wszystkie przewody przedzwonione przejście jest i radio też podmieniane i nic to nie dawało.

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Panowie czy to normalne , ze podczas pracy silnika olej silnikowy chlapie przez ta rurke od bagnetu do sprawdzania poziomu oleju ? mowa o AWX-ie.

Dosc sporo chlapie , odpalony silnik doslownie na 15 sekund i widac male krople oleju chlapiace z rurki zwlaszcza po przegazowaniu silnikiem. Co moze byc nie tak ? Bardzo prosze o podpowiedzi.

Dziekuje.

Opublikowano

Swój miałem pęknięty. Kupiłem najpierw taki sam używkę bez pęknięć też nie działał później kupiłem używkę z b7 bez pęknięć i też lipa. Rmf jakoś działa trochę ale strasznie przerywa o zetce czy esce można pomażyć.... Dodam że u brata w kombiaku dobrze zbiera a i wszystkie przewody przedzwonione przejście jest i radio też podmieniane i nic to nie dawało.

Przy wtyczkach warto popodginac blaszki. Niby styk jest, ale z doswiadczenia wiem ze musi byc idealny styk zeby ladnie zbieralo fale

Witam.

Panowie skoro sa takie problemy kontaktu z Gwertym to moze ktos z Was posiada na sprzedaz soczewke od strony kierowcy z lampy B8 ? ale musi byc igla , zwlaszcza odblysnik. Moja slabo swieci z racji parowania lampy szlak trafil odblysnik i teraz wyglada kicha jak jedna strona swieci mocniej od drugiej.

Kolejne pytanko odnosnie lamp z B6 po przekladce soczewek na te z B8 , Wam tez drgaja soczewki podczas jazdy po wybojach , dziurach , ogolnie po nie rownej drodze albo podczas hamowania na zlej nawierzchni ?

U mnie nic nie drga, sprawdz adaptery lub mocowania soczewki, musi tam byc wszystko dobrze skrecone i nie ma prawa nic drgac

Opublikowano

Przy wtyczkach warto popodginac blaszki. Niby styk jest, ale z doswiadczenia wiem ze musi byc idealny styk zeby ladnie zbieralo fale

Witam.

U mnie nic nie drga, sprawdz adaptery lub mocowania soczewki, musi tam byc wszystko dobrze skrecone i nie ma prawa nic drgac
Dzieki za podpowiedz ale juz nie mam pomyslow na te drgania.

Adaptery pod soczewke mam od jednego klubowicza i soczewka ladnie siedzi i fizycznie ruszajac cala soczewke reka to nie ma zadnych luzow itp. a jednak podczas jazdy zwlaszcza przy hamowaniu widac drgajaca wiazke swiatla. Jak pukne dlonia w lampe to widac np. na scianie drgajace swiatlo. Nic wewnatrz lampy nie lata , nie ma luzow a jednak cos jest nie tak. Jedyne co mi przychodzi do glowy to drgajace /odchylajace sie przeslony w soczewce ale juz kuzwa sam nie wiem. 3 razy juz wsio rozkrecalem i kolejny raz sie szykuje.

Opublikowano

Soczewki z B8 masz zalozone w zwyklych lampach czy w bixie? Bo jezeli w zwyklych to sprawdz czy zalozyles w srodku te metalowe spinki, no i czy w obu lampach masz wszystkie sprawne uszy i czy wszystkie sa dobrze podokrecane?

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano

Soczewki z B8 masz zalozone w zwyklych lampach czy w bixie? Bo jezeli w zwyklych to sprawdz czy zalozyles w srodku te metalowe spinki, no i czy w obu lampach masz wszystkie sprawne uszy i czy wszystkie sa dobrze podokrecane?

Witam.

Lampy to ori Bixy , sa przerobione przez Gwertego na soczewki z B8

Po jakims czasie zakupilem adaptery pod soczewki , zeby lepiej siedzialy w lampie i po pewnym czasie zauwazylem , ze wiazka swiatla drga. W lampach nic nie jest polamane , nic nie lata , przy rozbiorce lamp nic polamanego nie wypadlo. Srubki , ktorymi soczewka jest przykrecana do adapterow i do lampy sa posmarowane ciutke klejem do gwintow aby sie nie luzowaly.

Edytowane przez marcin9680