wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 sama prawda Katuje to kilka razy dziennie od pewnego czasu Ja już to dawno atakuje:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dobra to życzę miłego dnia a ja lecę z kobietą na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dobra to życzę miłego dnia a ja lecę z kobietą na zakupy No to masz przeje...ne:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dobra to życzę miłego dnia a ja lecę z kobietą na zakupy No to masz przeje...ne:polew: nie jest źle, tylko jak by nie zakupy to bym dzis auto woskował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 To zasadź jej kopa przez galerią, a Ty zostań na parkingu i rób swoje, niech widzą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Laaaata wstecz Edyta, męża przytuliłaś? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no i do waldiego i do ciebie Edytko to rzut beretem no to trzeba będzie się gdzieś spotkać będzie trzeba jakiegoś grilla chyba ogarnąć lecę w kime dobranoc panowie Chociaż przytul chłopa te te spokojnie kaju a co cie to tak ciekawi nie wyciągam go na zakupy bo nie lubię to mam cały dzień na przytulanie witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Bo jakbyś nie chciała męża przytulić to możesz mnie - nie mam nic przeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Bo jakbyś nie chciała męża przytulić to możesz mnie - nie mam nic przeciwko jaki chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 wszystkim masz jakieś zdjęcia tego swojego wozidełka , już tyle czasu nim pomykasz że chyba pstryknełeś mu chociaż jedną fote no chyba że zrobiłeś Be Szóstce pożądną blachare i teraz wygląda jak bryczka z twojego awatara ---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ---------- Bo jakbyś nie chciała męża przytulić to możesz mnie - nie mam nic przeciwko jaki chętny wiosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ALOHA ELYTA Weekend uratowany-lato na,pokładzie auto ujebane a,i tak najładniejsze na dzielni Przy zmianie kół zauważyłem rudą i wielką ryse na lewym tylnym nadkolu trza malować. i klocki do wymiany. Czyli wpada 320mm bez marudzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ALOHA ELYTAWeekend uratowany-lato na,pokładzie auto ujebane a,i tak najładniejsze na dzielni Przy zmianie kół zauważyłem rudą i wielką ryse na lewym tylnym nadkolu trza malować. i klocki do wymiany. Czyli wpada 320mm bez marudzenia ale co nie widziałeś tego wcześniej ja na moim samochodzie znam każdą mikro rysę i nawet najmniejszy odprysk od kamyczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ty mikaszi nie świruj...a widziałeś tą rysę pod lewą listwa tylną od strony pasażera kierowcy na tylnej klapie:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ty mikaszi nie świruj...a widziałeś tą rysę pod lewą listwa tylną od strony pasażera kierowcy na tylnej klapie:polew::polew: pokaż pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jak Ci pokaże to zawału dostaniesz:decayed: a podobno znasz każdą ryskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 do szpitala mam z dwa kilometry to szybko po mnie przyjadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Bo jakbyś nie chciała męża przytulić to możesz mnie - nie mam nic przeciwko jaki chętny Czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Bo jakbyś nie chciała męża przytulić to możesz mnie - nie mam nic przeciwko jaki chętny Czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi