Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
lustra z kompasem były tylko w USA więc ebay do przewertowania:decayed:

czy ja wiem czy ja muszę coś wertować

$T2eC16R,!w0E9szNYhlkBRj-)HUYgQ~~60_58.JPG

:naughty:

a teraz zgadnijcie za ile kupiłem :polew::polew::polew::polew::polew::polew:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No fakt, seryjny hebel to tragedia w b6 :/ Pany, ile mniej więcej taka przesiadka na 320/288 ? Bo S4 to tak kolo 4k trzeba liczyć na przód i tył?

Za 320/288 1,2-1,6K zależy od stanu tarcz i klocków.

hmm

150 od szt srednia cena zacisku z jarzmem z tego co obserwuje. Co daje 600zl/kpl. do tego tarcze i klocki drugie tyle?

Opublikowano

Nie kupiłem, znalazłem aukcję na allegro, chyba był z B6 :)

Koło 1,5k to znośnie.

Opublikowano
lustra z kompasem były tylko w USA więc ebay do przewertowania:decayed:

czy ja wiem czy ja muszę coś wertować

http://i.ebayimg.com/t/V17-AUDI-A4-B6-GENUINE-REAR-VIEW-MIRROR-WITH-AUTO-DIMMING-AND-COMPASS-/00/s/MTEzOFgxNjAw/z/hhEAAOxy8hNRj-xI/$T2eC16R,!w0E9szNYhlkBRj-)HUYgQ~~60_58.JPG

:naughty:

a teraz zgadnijcie za ile kupiłem :polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Chwali d*pa :facepalm::decayed:

Opublikowano

Znając życie to za 30 funtów i loda :decayed:

Opublikowano

to żeby się nie chwalić to jeszcze włącznik z B6

$T2eC16JHJHkFFlzdSDRoBRj-Tp86OQ~~60_58.JPG

25F za włącznik

50F za lustro :shock3:

:polew::polew:

Opublikowano

Mikaszi o kołach to napewno pamiętasz...ale jak tak siedzisz w tym to może gdzieś migło Ci przed oczami tylna klapa Avant w wersji US...? Jakby cos to PW:)

Opublikowano
Znając życie to za 30 funtów i loda :decayed:

na ja nie wiedziałem ze tak płacicie w Irlandii :grin:

Opublikowano
:polew::polew::polew: Już ty mnie nie wkur*iaj bo codziennie coś nowego wynajdujesz, szukaj mi czegoś do a6stki w dobrej cenie :decayed:
Opublikowano
Mikaszi o kołach to napewno pamiętasz...ale jak tak siedzisz w tym to może gdzieś migło Ci przed oczami tylna klapa Avant w wersji US...? Jakby cos to PW:)

wszystko pod kontrolą a jak kolego Młody z Drogi dobrze zrobi robotę :wink:to za pół ceny wyrwiemy :decayed:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Rozjebales mnie
Opublikowano
:polew::polew::polew: Już ty mnie nie wkur*iaj bo codziennie coś nowego wynajdujesz, szukaj mi czegoś do a6stki w dobrej cenie :decayed:

kurcze nic nie ma do takich kondonów :decayed:

---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:28 ----------

co bys tam chciał pododawać

Opublikowano

Możesz mi znaleźć, lampy led na tył (polifty to w ogóle by było cudo) Lampy rs6 na przód, moduł 55 do xenonów, elektryczna klape, uklad kontroli cisnienia w oponach, modul komfortu HIGH, borda HIGH, gatewaya HIGH, zegary poliftowe do benzyny, dyfuzor rs6, moze zderzak przedni rs6 w dobrej cenie, moze koncowki wydechu rs6, mam wymieniac dalej?:decayed:

Opublikowano
Możesz mi znaleźć, lampy led na tył (polifty to w ogóle by było cudo) Lampy rs6 na przód, moduł 55 do xenonów, elektryczna klape, uklad kontroli cisnienia w oponach, modul komfortu HIGH, borda HIGH, gatewaya HIGH, zegary poliftowe do benzyny, dyfuzor rs6, moze zderzak przedni rs6 w dobrej cenie, moze koncowki wydechu rs6, mam wymieniac dalej?:decayed:

ale jak pytałem się o listewki S4 to opylić nie chciałeś :whistling:

powiem ci tak wszystko jest możliwe ale ebay to jest taki serwis gdzie ludzie sami często nie wiedzą co sprzedają i wystawiają rzeczy pod innymi nazwami itp.

części do A4 nauczyłem się wyszukiwać poprzez wpisanie tylko nie których słów i po samych zdjęciach w aukcjach bo jak szukasz tylko po nazwie szukanego elementu to nigdy nic nie znajdziesz , tym bardziej na ebayu gdzie wszystko sie różnie określa i nazywa.

wyślij mi zdjęcia tych wszystkich tajlów co wymieniłem a ja będę czujny jak by co :naughty:

Opublikowano

listewki s4 mikaszi mi sie po prostu nie chcialo, musial bym kupic zwykle, pomalowac je na czarno, zaplacic za wysylke/malowanie i s4 wyslac i co bym z tego mial, 50 euro? Auto poszlo z listwami :hi:

A co do tajlow to ci pozniej podesle, teraz sie pilnie ucze bo egzaminy mi sie zaczynaja :kwasny:

Opublikowano
listewki s4 mikaszi mi sie po prostu nie chcialo, musial bym kupic zwykle, pomalowac je na czarno, zaplacic za wysylke/malowanie i s4 wyslac i co bym z tego mial, 50 euro? Auto poszlo z listwami :hi:

A co do tajlow to ci pozniej podesle, teraz sie pilnie ucze bo egzaminy mi sie zaczynaja :kwasny:

nie no rozumiem żaden z tego interes :wink:

trzymam kciuki za egzaminy :thumbup1::thumbup1::thumbup1:

Opublikowano

chopaki i dżewczynyy przyjmijcie do zacnego grona :naughty:

podanie już naskrobałem na maila :decayed:

---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:41 ----------

a bo wy wszysssko tyko dla interesów :kox: a gdzie Brać zjednana, gdzie chłop chłopu pomaga,

gdzie jeden towarzysz drugiego wspiera, razem młodzi kamraci by matkę Polkę wyżywić :kox:

a przy okazji może i dla mnie coś skapnie :whistling::naughty:

Opublikowano
chopaki i dżewczynyy przyjmijcie do zacnego grona :naughty:

podanie już naskrobałem na maila :decayed:

---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:41 ----------

a bo wy wszysssko tyko dla interesów :kox: a gdzie Brać zjednana, gdzie chłop chłopu pomaga,

gdzie jeden towarzysz drugiego wspiera, razem młodzi kamraci by matkę Polkę wyżywić :kox:

a przy okazji może i dla mnie coś skapnie :whistling::naughty:

b6b39c7bfc7e3cd8073bf7e4736b16c7_original.png?1354901181

:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

hehehe fajnie jest siedzę sobiee fajkę popalammm, kawka papierosik pfff.. pełen relaksss pfff :naughty:

oj tam oj tam no bo wszedzie tylko ineteresy ja nie wiem :kox:

byś lepiej oddał mi te rekaroski za tysiaka no i niech już będzie moja strata transport po połowie a ciulll jak szaleć to szaleć jeszcze dorzucę ci prawy wkład lusterka zwyklak :kox:

Opublikowano
hehehe fajnie jest siedzę sobiee fajkę popalammm, kawka papierosik pfff.. pełen relaksss pfff :naughty:

oj tam oj tam no bo wszedzie tylko ineteresy ja nie wiem :kox:

byś lepiej oddał mi te rekaroski za tysiaka no i niech już będzie moja strata transport po połowie a ciulll jak szaleć to szaleć jeszcze dorzucę ci prawy wkład lusterka zwyklak :kox:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

ogólnie oferta dla forum już nie aktualna , bo nie chcę zarabiać na kolegach :wink: z klubu

ale jak by ktoś był dalej zainteresowany to proszę tu każdy ma szansę

AUDI A4 S4 RS4 01-08 RARE RECARO HALF LEATHER / ALCANTARA SPORT SEATS INTERIOR | eBay