wladi Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 A co to za padaka...i ten znaczek s-line na grilu S4:facepalm::grin:
fantowski Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 A co to za padaka...i ten znaczek s-line na grilu S4:facepalm::grin: +1
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 A co to za padaka...i ten znaczek s-line na grilu S4:facepalm::grin: kuzwa:facepalm:zapomnialem zdjac:decayed:
domin79 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 http://imageshack.com/scaled/large/12/saqy.jpgUploaded with ImageShack.com zakładaj bixsiory wywal znaczek i bedzie
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 miszczu bixy sa ogolnie wszystko jest tylko magika od kabelkow mi trza
domin79 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 miszczu bixy sa ogolnie wszystko jest tylko magika od kabelkow mi trza no to jestem:decayed:
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 szkoda ze trochu daleko:facepalm:
domin79 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 szkoda ze trochu daleko:facepalm: e tam damy rade przez neta:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Gorące łącze : Domik załatw moduł
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 szkoda ze trochu daleko:facepalm: e tam damy rade przez neta:decayed: ooo to trzymam cie za slowo Dominik:decayed:
domin79 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 szkoda ze trochu daleko:facepalm: e tam damy rade przez neta:decayed: ooo to trzymam cie za slowo Dominik:decayed: u mnie słowo drozsze jak piniędze:naughty:
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 takich ludzi wlasnie sobie cenie:wink:
mateo1597 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 szkoda ze trochu daleko:facepalm: e tam damy rade przez neta:decayed: Da radę - jak ostatnio sam dokładałem tempomat i pełny FIS to szukałem pomocy na forum U teścia w garażu nie ma neta, więc biegałem do chaty, sprawdzać co mi napisali i z powrotem do garażu Ale dało radę - btw Domin - jeszcze raz dzięki za rady
wladi Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 A co to za padaka...i ten znaczek s-line na grilu S4:facepalm::grin: kuzwa:facepalm:zapomnialem zdjac:decayed: :grin:
Gość Edyta Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 szkoda ze trochu daleko:facepalm: e tam damy rade przez neta:decayed: Da radę - jak ostatnio sam dokładałem tempomat i pełny FIS to szukałem pomocy na forum U teścia w garażu nie ma neta, więc biegałem do chaty, sprawdzać co mi napisali i z powrotem do garażu Ale dało radę - btw Domin - jeszcze raz dzięki za rady to trzeba było dzwonić do niego
fantowski Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Fanta ogarnąłeś już dokładkę tak przywiozłem ją dzisiaj po pracy ale musze wjechać na kanał i ją zamontować... przymierze ale czy bede z nia latac to okaze sie zrobimy ankiete czy podoba się czy wiocha.. nie jestem do niej do końca przekonany
Rekomendowane odpowiedzi