daniels Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Też tak macie, że każdy wam mówi co powinno być zrobione w samochodzie a co nie?Jak mnie ojciec dzisiaj wkurwił to mała głowa.. kiedyś kolega zwrócił mi uwagę w ten właśnie sposób no a że byliśmy od domu jakieś 25 kilosów po chwili pokonywał dystans autonogami...
wladi Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Józek ciekawe co na widok tej broni robisz:grin::grin:
TygrySs Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Ja tak jak Ty nie śledzę ile postów mam nawalone:grin: masz coś do mnie:facepalm: Ja do Ciebie....hmmm:eusathink: coś by się może znalazło ale to byśmy musieli się spotkać:decayed: oko w oko, tylko ja z Wladim bym sie bał... codziennie się boje jak widzę go z ta bronią w ręku hyhyhy ktorą?:grin::grin:
Gość Edyta Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Ja tak jak Ty nie śledzę ile postów mam nawalone:grin: masz coś do mnie:facepalm: Ja do Ciebie....hmmm:eusathink: coś by się może znalazło ale to byśmy musieli się spotkać:decayed: oko w oko, tylko ja z Wladim bym sie bał... codziennie się boje jak widzę go z ta bronią w ręku a ja się nie boje Fr0styyy. twój ojciec ma takie podejście jak mój teściu oczywiście do osobówek, bo duże to co innego
marianek Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Audi A4 83900.00 PLN. - otoMoto.pl Forumowa http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-75/s4-dtm-25th-anniversary-quattro-1-of-250-nowe-zdjecia_wedding-edition-117565/
wladi Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Ja tam idę spać a Wy dalej spamójcie może Wam się uda nas przegonić:decayed:
daniels Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Audi A4 83900.00 PLN. - otoMoto.pl Forumowa jest gdzieś temat o niej?
jozek726 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Józek ciekawe co na widok tej broni robisz:grin::grin: wyjmuję swoją i szczelaom
wladi Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Józek ciekawe co na widok tej broni robisz:grin::grin: wyjmuję swoją i szczelaom :polew: uważałem Cię za porządnego gościa....a Ty zwykły pedał jesteś:polew:
TygrySs Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Józek ciekawe co na widok tej broni robisz:grin::grin: wyjmuję swoją i szczelaom :polew: uważałem Cię za porządnego gościa....a Ty zwykły pedał jesteś:polew: :polew::polew::polew:sie spotkali jeden z drugim :grin:
wladi Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Józek ciekawe co na widok tej broni robisz:grin::grin: wyjmuję swoją i szczelaom :polew: uważałem Cię za porządnego gościa....a Ty zwykły pedał jesteś:polew: :polew::polew::polew:sie spotkali jeden z drugim :grin: Teee bo zaraz dupsko zerżne i się skończy klepanie po plecach:polew::polew:
TygrySs Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Józek ciekawe co na widok tej broni robisz:grin::grin: wyjmuję swoją i szczelaom :polew: uważałem Cię za porządnego gościa....a Ty zwykły pedał jesteś:polew: :polew::polew::polew:sie spotkali jeden z drugim :grin: Teee bo zaraz dupsko zerżne i się skończy klepanie po plecach:polew::polew: no bo ileż można klepać :polew::polew:
jozek726 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Józek ciekawe co na widok tej broni robisz:grin::grin: wyjmuję swoją i szczelaom :polew: uważałem Cię za porządnego gościa....a Ty zwykły pedał jesteś:polew: :polew::polew::polew:sie spotkali jeden z drugim :grin: Teee bo zaraz dupsko zerżne i się skończy klepanie po plecach:polew::polew: :polew::polew: Ja Cie nadal mam za porządnego gościa mimo Twoich poglądów a nie jestem zbyt tolerancyjny
wladi Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Dobra dobra nie przystawiaj sie nic z tego nie będzie ja kocham Tygrysa:grin::grin:
TygrySs Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Dobra dobra nie przystawiaj sie nic z tego nie będzie ja kocham Tygrysa:grin::grin: wrrr.... Wladi :polew:
jozek726 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 ale się zrobiło romantycznie Victoria Moore | Erotic Dubstep on Vimeo
Fr0styyy. Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Dobra dobra nie przystawiaj sie nic z tego nie będzie ja kocham Tygrysa:grin::grin: A może z tygrysem
Artur82 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Artur klikasz w odpowiedzi przy danym wątku i tam masz statystyki a takei buty
wladi Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Teraz się zaczął wyścig szczurów:grin::grin:
TygrySs Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 ale się zrobiło romantycznie Victoria Moore | Erotic Dubstep on Vimeo o TYGRYS :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi