antonio Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 strasznie słabe zdjęcie.. 8E0 201 803 E wg ETKI - zbiornik węgla aktywnego
Wandej Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 strasznie słabe zdjęcie.. 8E0 201 803 E wg ETKI - zbiornik węgla aktywnego kurde bo tak patrze ze jeden przewod od niego po prostu sie konczy Nie wiem czy jest uciety czy cos To odpowiada za odpowietrzenie zbiornika tak?
GILI Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 strasznie słabe zdjęcie.. 8E0 201 803 E wg ETKI - zbiornik węgla aktywnego kurde bo tak patrze ze jeden przewod od niego po prostu sie konczy Nie wiem czy jest uciety czy cos To odpowiada za odpowietrzenie zbiornika tak? raczej tak,podobny zbiornik miał już Fiat 126 elegant.
Geronimo25 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Panowie czy to normalne że podczas mycia auta zalewa się całe podszybie?? Dzisiaj mylem autko i potem jak otworzyłaem maskę to aku i cala reszta w tym pasie podszybia mokra ;/
wrclaguna Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Panowie czy to normalne że podczas mycia auta zalewa się całe podszybie?? Dzisiaj mylem autko i potem jak otworzyłaem maskę to aku i cala reszta w tym pasie podszybia mokra ;/ moze zatkane przewody odplywowe sa
Geronimo25 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Panowie czy to normalne że podczas mycia auta zalewa się całe podszybie?? Dzisiaj mylem autko i potem jak otworzyłaem maskę to aku i cala reszta w tym pasie podszybia mokra ;/ moze zatkane przewody odplywowe sa a tam nie powinno być jakiejś pokrywy
truckmaniac Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Panowie czy to normalne że podczas mycia auta zalewa się całe podszybie?? Dzisiaj mylem autko i potem jak otworzyłaem maskę to aku i cala reszta w tym pasie podszybia mokra ;/ moze zatkane przewody odplywowe sa a tam nie powinno być jakiejś pokrywy Jest plastikowa osłona, ale w żadnym razie nie chroni przed dostawaniem się wody.Zapewne jest tak, ajk Ci napisał Grzesiek
MARCIN607 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Panowie czy to normalne że podczas mycia auta zalewa się całe podszybie?? Dzisiaj mylem autko i potem jak otworzyłaem maskę to aku i cala reszta w tym pasie podszybia mokra ;/ moze zatkane przewody odplywowe sa a tam nie powinno być jakiejś pokrywy Jest plastikowa osłona, ale w żadnym razie nie chroni przed dostawaniem się wody.Zapewne jest tak, ajk Ci napisał Grzesiek o woda z szyby powinna spłynąć na podszybie czy jak to się tam nazywa i tam już w dół-po karoserii-moze masz liście albo coś takiego sprawdż- woda nie pwinna się tam dostawać
Geronimo25 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Panowie czy to normalne że podczas mycia auta zalewa się całe podszybie?? Dzisiaj mylem autko i potem jak otworzyłaem maskę to aku i cala reszta w tym pasie podszybia mokra ;/ moze zatkane przewody odplywowe sa a tam nie powinno być jakiejś pokrywy Jest plastikowa osłona, ale w żadnym razie nie chroni przed dostawaniem się wody.Zapewne jest tak, ajk Ci napisał Grzesiek o woda z szyby powinna spłynąć na podszybie czy jak to się tam nazywa i tam już w dół-po karoserii-moze masz liście albo coś takiego sprawdż- woda nie pwinna się tam dostawać Tak myślę, że może jak karcherem lalem po szybie to moze poszło w te kratki, ale sprawdze jutro czy nic tam nie ma.
Artur82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 tylko posluchajcie do refrenu...piosenka walentynkowa :polew: Eva Pilarová - Padni na kolena
Geronimo25 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Ale cicho dzisiaj. Wszyscy pracują :kox:
David Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 siema potrzebuje zarnik d1s ma ktos sprawdzone zrodlo na allegro? nie chce kupic jakis podrobek ile powinien kosztowac zarnik? na allegro sa ceny od 120zl szt
Geronimo25 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Panowie jeden z moich znajomych z poprzedniego klubu posiadający Astrę G 2.2 160KM wyzwał mnie na pojedynek na 1/4 ja (1.9 131KM avant) mam jakieś szanse czy odrazu sobie odpuścić?? Jest jescze opcja że pojadę wczesniej do kolegi Rogalotti
Artur82 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 jedz do Rogallotiego i wtedy daj mu wachac smord diesla [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 21:06_________________________________________________ale sprobowac mozesz choc jak ja sie bralem z vecta bodajze 150km to szlismy do konac leb w leb
Wandej Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Panowie jeden z moich znajomych z poprzedniego klubu posiadający Astrę G 2.2 160KM wyzwał mnie na pojedynek na 1/4 ja (1.9 131KM avant) mam jakieś szanse czy odrazu sobie odpuścić?? Jest jescze opcja że pojadę wczesniej do kolegi Rogalotti seria raczej nie masz szans :gwizdanie:
Geronimo25 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Panowie jeden z moich znajomych z poprzedniego klubu posiadający Astrę G 2.2 160KM wyzwał mnie na pojedynek na 1/4 ja (1.9 131KM avant) mam jakieś szanse czy odrazu sobie odpuścić?? Jest jescze opcja że pojadę wczesniej do kolegi Rogalotti seria raczej nie masz szans :gwizdanie: Tyle chciałem wiedzieć, kolega podsunął mi pomysł żeby zrobić na chilę gdzieś 180KM tylko na tą rundkę a potem wrócić do tych 160 dajmy na to
MAGIC87 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Seria ciezko bedzie... jechalem z vectra 2,5 to delikatnie mu uciekałem
Rekomendowane odpowiedzi