Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

yebłemmmm na podlogeeee. Wladi wchodze na Twoj profil a tu mnie sie nagle podstawka pod flaszkie otwiera- cd rom. Sie popłakalem:grin::grin::grin::polew::polew::polew:

Opublikowano
yebłemmmm na podlogeeee. Wladi wchodze na Twoj profil a tu mnie sie nagle podstawka pod flaszkie otwiera- cd rom. Sie popłakalem:grin::grin::grin::polew::polew::polew:

umarłem razem z nim :polew:

Opublikowano
powiedz gdzie to sie ustawia? :polew::polew:
:polew::polew::polew: tajnos agentos:decayed:
Opublikowano

To co do spania chyba? podstawkie zamknął i trza piórnik zamknąć:decayed:

Opublikowano
A kto Ci wogóle pozwolił na mój profil wchodzić:whistling::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 01:46 ---------- Poprzedni post napisany at 01:46 ----------

Ja tam czekam na walke:whistling:

Opublikowano
A kto Ci wogóle pozwolił na mój profil wchodzić:whistling::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 01:46 ---------- Poprzedni post napisany at 01:46 ----------

Ja tam czekam na walke:whistling:

Wiecej nie wejde bo pic bedą kazali :grin::grin::grin:

Gość harry19-19
Opublikowano

koledzy to co ja przeczytałem o pumie na nierzetelnych sprzedawców to za łep złapałem się :kwasny:

Opublikowano
koledzy to co ja przeczytałem o pumie na nierzetelnych sprzedawców to za łep złapałem się :kwasny:

nie poznałem go, nie handlowałem z nim, nie bronie go absolutnie, ale z tego co wiem, to w przeciwieństwie do innych "wyjebkowiczów" puma swoje sprawy pozamykał :whistling:

Gość harry19-19
Opublikowano

no ja też go nie poznałem ani nic , tylko widziałem jego autko a robi wrażenie

---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ----------

a ile to roboty :decayed::decayed: Eeeee, a moze Andrzejki?? Wladi sie zareflektował, Domin musi potwierdzic :naughty:

zemną jak z dzieckiem za raczke i do baru:grin:

a ja z drugą rączkę i pijemy jak dzieci :grin::polew:

Opublikowano

nie poznałem go, nie handlowałem z nim, nie bronie go absolutnie, ale z tego co wiem, to w przeciwieństwie do innych "wyjebkowiczów" puma swoje sprawy pozamykał :whistling:

Niestety Regulamin Forum mówi :whistling: :

28. Korzystanie z dwóch albo większej ilości kont skutkuje natychmiastowym, dożywotnim banem.
Opublikowano

Niestety Regulamin Forum mówi :whistling: :

28. Korzystanie z dwóch albo większej ilości kont skutkuje natychmiastowym, dożywotnim banem.

Oczywiście znam regulamin i co do tego nie ma absolutnie żadnego wytłumaczenia, jeśli jest to potwierdzone, że to jego konto :wink: mój post nie wnosił nic co do multikonta, napisałem wyraźnie, że chociaż w przeciwieństwie do innych miał odrobiny "jaj" i sprawy pozamykał :wink:

Gość harry19-19
Opublikowano

a tego Grzegorzu nie wiedziałem , sumie dobrze forum robi , każdy forumowicz powinien mieć jedno konto a nie dwa

Opublikowano
a tego Grzegorzu nie wiedziałem , sumie dobrze forum robi , każdy forumowicz powinien mieć jedno konto a nie dwa

właśnie się przyznałeś do nieznajomości regulaminu, a przy rejestracji wyraźnie zaznaczasz, że się zapoznałeś - oj nie ładnie, nie ładnie :decayed: