jozek726 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 ja zakładam teraz 16, na zimę i na polatanie bokami będzie w sam raz
Artur82 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Wladi ale moje auto wygląda komiecnzie z progami itd na małym kole
wladi Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 grubo Artur, grubo etam grubo, po prostu nie moge patrzeć na auto na 16" Ja na 15 byłem w BT i jakoś nie było głupio:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:) bo hamulcy większych jeszcze nie było:decayed: Dokładnie a teraz 16 zarzuce ńkiedyś jeździłem zimą na 17 i jakoś tak w kit.... memory five-wladi i wszystko jasne:)
Artur82 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 ja na zime mam 205/50R17 no to jest komfort a latem na jakim latasz??
Wandej Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 AUDI A4 B6 01-05R CAŁA NA CZĘŚCI SZYBA DACH MASKA (3526724035) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Hofele daje radę Do jutra Pany i Panie:hi:
Artur82 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 grubo Artur, grubo etam grubo, po prostu nie moge patrzeć na auto na 16" Ja na 15 byłem w BT i jakoś nie było głupio:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:) bo hamulcy większych jeszcze nie było:decayed: Dokładnie a teraz 16 zarzuce ńkiedyś jeździłem zimą na 17 i jakoś tak w kit.... memory five-wladi i wszystko jasne:) czyli co z ta 17-stką??
daniels Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 szczerze jest wąskie się dobrze wgryzają w śnieg
patryk10015 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 AUDI A4 B6 01-05R CAŁA NA CZĘŚCI SZYBA DACH MASKA (3526724035) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Hofele daje radę Do jutra Pany i Panie:hi: narazie
Wojtek_A4 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 ja zima na 15:grin: ale jaka zrywna wtedy jest:decayed:
patryk10015 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 ja zima na 15:grin:ale jaka zrywna wtedy jest:decayed: poprostu 15 szybkie kolo w porownaniu do duzo wiekszych ---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ---------- dobra trzymajcie się do jutra jak dożyje
daniels Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 ja zima na 15:grin:ale jaka zrywna wtedy jest:decayed: poprostu 15 szybkie kolo w porownaniu do duzo wiekszych ---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ---------- dobra trzymajcie się do jutra jak dożyje szybkie? w jakim sensie?
Artur82 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 15" szybki? -> zrywne to może tak bo jest wąskie i są mniejsze opory toczenia
fantowski Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 pojechałem dzisiaj 120km w jedną stronę po fotele sline pół skóry razem z boczkami.. na zdjęciu było wszystko ok, gość mnie zapewniał przez tel chyba z 3 razy, że komplecik z boczkami, igiełki i wszystko cacy.. że na pewno nie zrobie sobie wycieczki... no to kierwa zrobiłem sobie wycieczke.. okazało sie, że boczków nie ma bo zapodziały się lub w ogóle nie było.. do tego fotele po wyjęciu z samochodu zostały wrzucone jedno na drugie więc porobiły się wgnioty i do tego tak uciurane, że masakra.. chyba myślał, że jak spuści ciutke z kasy to wezmę same fotele:facepalm: w plecy czas i paliwo świat jest piękny tylko ludzie to k***y !! odechciewa mi się rezania.. dobranoc :hi:o 4 pobudka i arbeit
Gość Edyta Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 pojechałem dzisiaj 120km w jedną stronę po fotele sline pół skóry razem z boczkami.. na zdjęciu było wszystko ok, gość mnie zapewniał przez tel chyba z 3 razy, że komplecik z boczkami, igiełki i wszystko cacy.. że na pewno nie zrobie sobie wycieczki...no to kierwa zrobiłem sobie wycieczke.. okazało sie, że boczków nie ma bo zapodziały się lub w ogóle nie było.. do tego fotele po wyjęciu z samochodu zostały wrzucone jedno na drugie więc porobiły się wgnioty i do tego tak uciurane, że masakra.. chyba myślał, że jak spuści ciutke z kasy to wezmę same fotele:facepalm: w plecy czas i paliwo świat jest piękny tylko ludzie to k***y !! odechciewa mi się rezania.. dobranoc :hi:o 4 pobudka i arbeit miałam podobnie z felami tyle ,że jeszcze więcej było do przejechania nie nerwuj się fanta bo gaz z ciebie uleci dobranoc
fantowski Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 pojechałem dzisiaj 120km w jedną stronę po fotele sline pół skóry razem z boczkami.. na zdjęciu było wszystko ok, gość mnie zapewniał przez tel chyba z 3 razy, że komplecik z boczkami, igiełki i wszystko cacy.. że na pewno nie zrobie sobie wycieczki...no to kierwa zrobiłem sobie wycieczke.. okazało sie, że boczków nie ma bo zapodziały się lub w ogóle nie było.. do tego fotele po wyjęciu z samochodu zostały wrzucone jedno na drugie więc porobiły się wgnioty i do tego tak uciurane, że masakra.. chyba myślał, że jak spuści ciutke z kasy to wezmę same fotele:facepalm: w plecy czas i paliwo świat jest piękny tylko ludzie to k***y !! odechciewa mi się rezania.. dobranoc :hi:o 4 pobudka i arbeit miałam podobnie z felami tyle ,że jeszcze więcej było do przejechania nie nerwuj się fanta bo gaz z ciebie uleci dobranoc zrobiłem sobie fajny prezent
Gość Edyta Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 nic na to nie poradzimy, że są ludzie i taborety
serfin Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Fantowski gdzie jechales ogladac siedzenia? Bo mnie czeka w piatek wycieczka do 3 miasta 350km po odbior dzis zakupionych siedzisk na allegro. Kolo sugerowal aby przyjechsc po nie osobiscie bo sa w super stanie i nie chcialby ich wysylac bo skora odksztalcilaby sie.
fantowski Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 W Bielsku byłem kolego... nie spać! Wstawać i pracować !
MARCIN607 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Fanta lepiej że sam pojechales niż jak,miałbyś się,później jeba...ć z odsylaniem. Ps. Jeszcze 2 dni i weekend a teraz do pracy Rodacy
Rekomendowane odpowiedzi