Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Gość harry19-19
Opublikowano

trza zrobić głosy do GDDKiA żeby obniżyli krawężniki w całej Polsce i zrobili drogi takie ja DE :decayed: chociaż wątpie w to :facepalm:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szybciej wyjedziesz na zachod na te lepsze drogi niz doczekasz sie tego standardu w PL

Opublikowano
Straszny jest nastepny dzien :facepalm:

hehe już zacząłeś ćwiczyć??

a ja miałem spotkanie z krawężnikiem i zderzak przedni do malowania :kwasny:

jo bo nastraszyliście mnie i nie mogę dać plamy :grin: co weekend inny trunek :decayed:

Opublikowano

Zawias ogarnięty :decayed:

Tył jeszcze trzeba przemienić :grin:

Opublikowano
Szybciej wyjedziesz na zachod na te lepsze drogi niz doczekasz sie tego standardu w PL

to prawda :wink:

Opublikowano
witam

mam pytanie

zabieram sie za podlaczenie elektryki foteli(nadszedl czas to ogarnac) a wiec grzanie mam ogarniete zostalo tylko regulacja ledzwi...i tu napotkalem problem..pod fotelem w kostce mam osadzona tylko mase..skad pociagnac napiecie ?i jaki musi byc przekruj kabelka:>

podlaczylem na chwile pod zapalniczke aby sprawdzic czy napewno dziala..na szczescie dziala i mozna dlubac lecz po chwili zabawy wywalilo mi bezpiecznik w skrzynce jest (15tka) zamienilem na chwile na (30tke) tez go wywalilo po chwili zabawy...czy to normalne?

wiadomo ze nie bede podlaczal na stale przez zapalniczke bylo to tylko chwilowo do sprawdzenia...dodam ze w trakcie zabawy ledzwiami cos jakos glosniej chodzilo w trakcie regulacji ? jak glosno to ma byc slychac i czy wogole ma byc slychac:>

tak wiec prosze o pomoc domyslam sie ze to lajtowa sprawa i prosta do ogarniecia lecz nie chce nic nabalaganic

z gory dzieki za pomoc

U Bartka gdzies opis byl przy okazji pamieci foteli o ile dobrze pamietam.

Ciagniesz plus spod centrali MCE i do kostek w podlodze.

Pikus:wink:

Opublikowano

pany jest koles na a4-freunde.de ktory chce zamienic swoje listwy od s4 na s-line takze uderzajcie:wink:

Opublikowano
pany jest koles na a4-freunde.de ktory chce zamienic swoje listwy od s4 na s-line takze uder:wink:zajcie
Taa pewnie uderze jak ja noga jestem z językiem:grin::grin:
Opublikowano

kuzwa jezyka nie masz:wink:przeciez moge do niego napisac jak chcesz?:decayed:

Opublikowano
Gdybym nie wyjeżdżał to bym się zamienił a on chce fifty fifty? :wink: I ciekawe jak zamierza dokonać transakcji?
Opublikowano

wysylac mu pw?wladi

---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ----------

moge sie zapytac.po drodze do wloch zrobisz wymianke:decayed:

Opublikowano
Gdybym nie wyjeżdżał to bym się zamienił a on chce fifty fifty? :wink: I ciekawe jak zamierza dokonać transakcji?

Wladi bierz...dogadasz się :wink: