marcin9680 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 a jakie tam są może ja mam ) nie czasami H6W ? czy tez BAX9S
wladi Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 dlatego wymienię termostat i zobaczę, tylko czekam na poradę co do tego czujnika cieczy potrzebuję jeszcze wtyczki z pinami do pokojówek do bixów b6 ma ktoś jakiś namiar albo linka z allegro ? Józek ja mam numer tel. jak chcesz:polew::polew:
jozek726 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 a jakie tam są może ja mam ) ten to ma chyba wszystko ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- dlatego wymienię termostat i zobaczę, tylko czekam na poradę co do tego czujnika cieczy potrzebuję jeszcze wtyczki z pinami do pokojówek do bixów b6 ma ktoś jakiś namiar albo linka z allegro ? Józek ja mam numer tel. jak chcesz:polew::polew: śmiej się śmiej, to tylko literówka
klysek Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 a jakie tam są może ja mam ) ten to ma chyba wszystko zapytaj go czy nie ma paliwa lotniczego
MARCIN607 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 a jakie tam są może ja mam ) ten to ma chyba wszystko ma się dziuplę ma się wszystko
wladi Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 a jakie tam są może ja mam ) ten to ma chyba wszystko ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- dlatego wymienię termostat i zobaczę, tylko czekam na poradę co do tego czujnika cieczy potrzebuję jeszcze wtyczki z pinami do pokojówek do bixów b6 ma ktoś jakiś namiar albo linka z allegro ? Józek ja mam numer tel. jak chcesz:polew::polew: śmiej się śmiej, to tylko literówka To kiedy tego literka odkręcamy:whistling::decayed:
jozek726 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 a jakie tam są może ja mam ) ten to ma chyba wszystko ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- dlatego wymienię termostat i zobaczę, tylko czekam na poradę co do tego czujnika cieczy potrzebuję jeszcze wtyczki z pinami do pokojówek do bixów b6 ma ktoś jakiś namiar albo linka z allegro ? Józek ja mam numer tel. jak chcesz:polew::polew: śmiej się śmiej, to tylko literówka To kiedy tego literka odkręcamy:whistling::decayed: zależny kiedy postawisz
wladi Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 a jakie tam są może ja mam ) ten to ma chyba wszystko ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- dlatego wymienię termostat i zobaczę, tylko czekam na poradę co do tego czujnika cieczy potrzebuję jeszcze wtyczki z pinami do pokojówek do bixów b6 ma ktoś jakiś namiar albo linka z allegro ? Józek ja mam numer tel. jak chcesz:polew::polew: śmiej się śmiej, to tylko literówka To kiedy tego literka odkręcamy:whistling::decayed: zależny kiedy postawisz Tylko potem żebyś nie ściemniał że nie pijesz:facepalm:
jozek726 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 a jakie tam są może ja mam ) ten to ma chyba wszystko ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- dlatego wymienię termostat i zobaczę, tylko czekam na poradę co do tego czujnika cieczy potrzebuję jeszcze wtyczki z pinami do pokojówek do bixów b6 ma ktoś jakiś namiar albo linka z allegro ? Józek ja mam numer tel. jak chcesz:polew::polew: śmiej się śmiej, to tylko literówka To kiedy tego literka odkręcamy:whistling::decayed: zależny kiedy postawisz Tylko potem żebyś nie ściemniał że nie pijesz:facepalm: ale lejemy whisky z pepsi i cytryną
klysek Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 a jakie tam są może ja mam ) ten to ma chyba wszystko ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- dlatego wymienię termostat i zobaczę, tylko czekam na poradę co do tego czujnika cieczy potrzebuję jeszcze wtyczki z pinami do pokojówek do bixów b6 ma ktoś jakiś namiar albo linka z allegro ? Józek ja mam numer tel. jak chcesz:polew::polew: śmiej się śmiej, to tylko literówka To kiedy tego literka odkręcamy:whistling::decayed: zależny kiedy postawisz Tylko potem żebyś nie ściemniał że nie pijesz:facepalm: ale lejemy whisky z pepsi i cytryną on do takich wynalazkow sie nie nadaj od razu urznie sie jak swinia
jozek726 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 gdzieś się tam nawet foty walały jak polewał w plastikowe kubki
klysek Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 gdzieś się tam nawet foty walały jak polewał w plastikowe kubki na bank to byl bimber
wladi Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Kłysek jak byś wypił w takim tempie tylke co ja z ćwiarą to byś chodził w okularach spawalniczych:polew::polew:
Gość cwiara Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Kłysek jak byś wypił w takim tempie tylke co ja z ćwiarą to byś chodził w okularach spawalniczych:polew::polew: I jeszcze mało było :grin:
wladi Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Kłysek jak byś wypił w takim tempie tylke co ja z ćwiarą to byś chodził w okularach spawalniczych:polew::polew: I jeszcze mało było :grin: Spoko następnym razem będzie poprawka:naughty:
Fr0styyy. Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 2006 AUDI A4 RS4 B7 COMPLETE BLACK LEATHER FRONT BUCKET & REAR SEATS INTERIOR | eBaybrac i sie nie zastanawiac :slina::slina::slina: Daj mi kasę albo pożycz:grin: ale rzeczywiście kox:kox: O dupe rozbić fotele bez elektryki.
wladi Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 2006 AUDI A4 RS4 B7 COMPLETE BLACK LEATHER FRONT BUCKET & REAR SEATS INTERIOR | eBaybrac i sie nie zastanawiac :slina::slina::slina: Daj mi kasę albo pożycz:grin: ale rzeczywiście kox:kox: O dupe rozbić fotele bez elektryki. Przecież żartuje:grin: sprzedam auto i fotele kupię:polew:
jozek726 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Kłysek jak byś wypił w takim tempie tylke co ja z ćwiarą to byś chodził w okularach spawalniczych:polew::polew: I jeszcze mało było :grin: Spoko następnym razem będzie poprawka:naughty: też chcę tylko ja z Wami będę pił co drugiego i padnę prędzej niż Wy
Gość cwiara Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Kłysek jak byś wypił w takim tempie tylke co ja z ćwiarą to byś chodził w okularach spawalniczych:polew::polew: I jeszcze mało było :grin: Spoko następnym razem będzie poprawka:naughty: też chcę tylko ja z Wami będę pił co drugiego i padnę prędzej niż Wy My tez padli, dosłownie w jednym momencie. Jak nam szyba ogrzewaniem jebnął w aucie :grin:
Rekomendowane odpowiedzi