Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plastiki to namniejszy problem , i ogólnie to chyba chodxi tylko o ten plastik gdzie przychodzi pas

Tapnięte z audiczki :)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
siemka z rana :grin:

dobre mi to rano , noo domyślam się że jesteś nocnym stróżem klubu :decayed::grin:

Opublikowano

Panie i Panowie ile kosztuje dolny grill s-line ?

Opublikowano

445 w aso

Opublikowano

oooo dużo kurde :decayed: nie wiedziałem że aż tyle :whistling:

Opublikowano

Mój z C5 źle wygląda??:whistling:Całe 30zł:decayed:

Opublikowano

a ze mnie się śmiejesz :facepalm::naughty:

Opublikowano

używki na allegro chodzą po 300-350 i jak się jakiś pojawi to znika w tym samym dniu

Opublikowano

ok, będę wiedział, bo turzol wkleił aukcje i tak mnie to zainteresowało, tym bardziej że za jakiś czas będę sam musiał kupić

KRATKI ZDERZAKA AUDI A4 B6 S LINE (3644614680) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

zagadaj do kogos kto ma dobre rabaty i wyrwiesz poniżej 400pln nowke.

Opublikowano

:decayed:Tylko stwierdziłem że nie ori:wink: Zresztą sama na pw pisałaś:decayed:

Opublikowano

:decayed:Tylko stwierdziłem że nie ori:wink: Zresztą sama na pw pisałaś:decayed:

i musiałeś mnie wydać :facepalm::polew: ale efekt zadowalający i narazie niech tak zostanie :naughty:

Opublikowano

Mam pytanie,Tzn. to jest symulator giełdowy i mam takie zadanie z prawa cywilnego a ja w ogóle nie wiem jak się za to zabrać... Wykładowca napisał , że gramy na akcjach których cena za jedna jest nie mniej niż 8 zl, Symulator giełdowy | forum inwestycyjne może ktoś się w to bawił kiedyś i da mi jakieś wskazówki, bo powiem szczerze że ja to blady jestem w te klocki, aż wstyd się przyznać :facepalm:

Opublikowano

i musiałeś mnie wydać :facepalm::polew: ale efekt zadowalający i narazie niech tak zostanie :naughty:

b6/c5 s-line grupa wita :decayed:
Opublikowano
Mam pytanie,Tzn. to jest symulator giełdowy i mam takie zadanie z prawa cywilnego a ja w ogóle nie wiem jak się za to zabrać... Wykładowca napisał , że gramy na akcjach których cena za jedna jest nie mniej niż 8 zl, Symulator giełdowy | forum inwestycyjne może ktoś się w to bawił kiedyś i da mi jakieś wskazówki, bo powiem szczerze że ja to blady jestem w te klocki, aż wstyd się przyznać :facepalm:

Ja kiedyś miałem konto na czymś podobnym ale z braku czasu olewałem sprawę:kwasny: Wirtualna kasę jaką miałem postawiłem na akcję dwóch firm. Sygnity(branża komputerowa) która nieźle sobie radziła a drugą połowę na IC(jeszcze tam pracowałem:decayed:) więc wiedziałem co się swieci w tej frmie:wink: Mam znajomego który kiedyś ze mna pracował ale sie zwolnił bo przez pracę tracił kasę na giełdzie. Obecnie utrzymuje się tylko z tego:wink: Fajna sprawa ale trzeba mieć smykałkę do tego:wink:

Opublikowano

Ja kiedyś miałem konto na czymś podobnym ale z braku czasu olewałem sprawę:kwasny: Wirtualna kasę jaką miałem postawiłem na akcję dwóch firm. Sygnity(branża komputerowa) która nieźle sobie radziła a drugą połowę na IC(jeszcze tam pracowałem:decayed:) więc wiedziałem co się swieci w tej frmie:wink: Mam znajomego który kiedyś ze mna pracował ale sie zwolnił bo przez pracę tracił kasę na giełdzie. Obecnie utrzymuje się tylko z tego:wink: Fajna sprawa ale trzeba mieć smykałkę do tego:wink:

ja w ogóle się na giełdzie nie znam, pewnie nawet bym nigdy nie zaryzykował bo po prostu nie mam o tym pojęcia. Trzeba tylko ogarnąć takie coś jak napisałem wyżej na uczelnie :decayed:

Opublikowano

Ty skończy z tymi kablami bo nie długo wyjdziesz z chaty i zobaczysz zgliszcza zamiast A4:decayed:

Opublikowano

Nawet mnie nie wk, bo nie mam humoru :kwasny::facepalm: Jak coś jest niesprawne w aucie to mnie po prostu gotuje w nerwów i spać mi po nocach nie daje, że mojej nuni coś dolega :thumbdown:

Jutro biorę rozbieram silniczek od szyb.