Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:grin::grin::grin:
Opublikowano

Znawcy o co kaman z literkami w nr rns-e? Mam 192k? Ma to jakieś znaczenie? Rok? Soft?

Opublikowano
Znawcy o co kaman z literkami w nr rns-e? Mam 192k? Ma to jakieś znaczenie? Rok? Soft?

niema znaczenia , w zasdzie tylko rok jest wazny coby bylo po 2005 r bo w pierwszych modelach padaly lasery:wink:

Opublikowano

niema znaczenia , w zasdzie tylko rok jest wazny coby bylo po 2005 r bo w pierwszych modelach padaly lasery:wink:

O i to chcialem przeczytać.

Wujek ale wsio ok z tymi kabelkami? Da radę to sklecic??

Opublikowano

nowe zimówki + Q i nawet koła nie zabuksują :whistling:

Opublikowano

na śniegu ?:whistling:

Opublikowano

jasne :decayed:

Opublikowano

mi nie boksuja tylko wpadaja w poslizg:decayed:

Opublikowano

jeden wał :grin:

Opublikowano

zebym jeszcze raz audiczke kupowal to napewno bylaby w Q

Opublikowano

ja jak kupowałem b5 koniecznie miała być Q ale znaleźć b5 ATJ w Q to nie lada wyzwanie. Trafił się zwykły AJM bez Q w bardzo dobrym wypasie, stanie więc kupiłem. Potem żałowałem, przyszła kolej na B6 i nie było inne opcji jest Q :decayed: w b6 to jeszcze pół biedy bo można dorezac Q ale w b5 niestety nie da się :kwasny:

Opublikowano

nie no az tyle nie bede w swoje zmienial zeby dolozyc Q bo jak bede chcial sprzedac to sie ktos zdziwi

Opublikowano

następne auto musi być w q :wink:

Opublikowano
ja jak kupowałem b5 koniecznie miała być Q ale znaleźć b5 ATJ w Q to nie lada wyzwanie. Trafił się zwykły AJM bez Q w bardzo dobrym wypasie, stanie więc kupiłem. Potem żałowałem, przyszła kolej na B6 i nie było inne opcji jest Q :decayed: w b6 to jeszcze pół biedy bo można dorezac Q ale w b5 niestety nie da się :kwasny:

Ja się nad tym zastanawiam tylko że mój słaby już był całkiem z q:facepalm: Ale wystarczyłoby napęd z AVJ zapodać bo nawet przełożenia są te same:wink: