Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Miszcze znaczki s-line na listwach bocznych są klejone na taśmę dwustronną?

a co chcesz dolozyc sobie s-line:decayed:

Dołożyć mogę zaraz Tobie:decayed: chcę wrzucić coś takiego CZARNY Emblemat AUDI S-Line S1 S3 S4 S5 S6 S7 S8 (4052494566) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. albo takiego Emblemat Znaczek Logo Carbon Na Listwy Audi S-line (4021544475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. doradźcie....bo moje już są zmęczone:kwasny:
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mysle ze mozesz troche przedobrzyc tymi znaczkami:whistling:zapodaj lepiej takie same jak ori siusiaku:decayed:

Opublikowano

Wladi te drugie to wiocha :thumbdown: z tych pierwszych to raczej ta farba zejdzie Ci dosyć szybko podejrzewam :kwasny:

kup od dasz z forum te znaczki za niecałe 90 PLN i będziesz myślę zadowolony :wink:

Opublikowano

józek, józek evrybady józek masz jeszcze te carbony?

Opublikowano
Wladi te drugie to wiocha :thumbdown: z tych pierwszych to raczej ta farba zejdzie Ci dosyć szybko podejrzewam :kwasny:

kup od dasz z forum te znaczki za niecałe 90 PLN i będziesz myślę zadowolony :wink:

Kto sprzedaje u nas?
Opublikowano

jeszcze mam, ale ktoś dziś do mnie dzwonił i się pytał o nie :wink:

Wladi czekaj poszukam Ci zaraz :wink:

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ----------

Wladi :wink: Pytaj na PW

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/nowe-oryginalne-znaczki-eblematy-s-line-okazja-306835/

Opublikowano

jeszcze mam, ale ktoś dziś do mnie dzwonił i się pytał o nie :wink:

Wladi czekaj poszukam Ci zaraz :wink:

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ----------

Wladi :wink: Pytaj na PW

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/nowe-oryginalne-znaczki-eblematy-s-line-okazja-306835/

Dzięki Józwa:wink:
Opublikowano

hit na jutrzejszego grila...

:banan::banan2::dancing::polew:

Opublikowano
hit na jutrzejszego grila...

:banan::banan2::dancing::polew:

:polew::polew::polew:

Opublikowano

ja sie nie smieje bo nie wiem co bede musiala sluchac jak mały podrosnie:whistling::decayed:

Opublikowano

kurzce dobrze ze moja kochana kobieta już się przyzwyczaiła i tylko mówi tak:

jak Domni przyjedzie to co bedziecie tam rezać :banan:

Opublikowano
dzis swojej powiedzialem cos o recaro to myslalem ze mnie zapierdzieli tluczkiem do kotleta:grin:ale i tak se kupie:decayed:

baby są jakieś inne :decayed:

btw jak dobrze mieć dobre heble.. przemęczony pracą wracając do domu wpadłem na skrzyżowanie na czerwonym.. kapnąłem się w ostatniej chwili ale heble dały rade i droga hamowania była baaardzo krótka pomimo nie małej prędkości

Opublikowano
ja sie nie smieje bo nie wiem co bede musiala sluchac jak mały podrosnie:whistling::decayed:

ja z moimi katuje kilka razy dziennie :naughty: i samemu nawet :decayed:

Opublikowano
dzis swojej powiedzialem cos o recaro to myslalem ze mnie zapierdzieli tluczkiem do kotleta:grin:ale i tak se kupie:decayed:

dopiero o tym wiesz:whistling::decayed:

Opublikowano

btw jak dobrze mieć dobre heble.. przemęczony pracą wracając do domu wpadłem na skrzyżowanie na czerwonym.. kapnąłem się w ostatniej chwili ale heble dały rade i droga hamowania była baaardzo krótka pomimo nie małej prędkości

na heble moja nic nie powiedziala bo jak zahamowalem to oczy jej wypadly:grin:wiec znajac jej refleks te heble to dla niej zbawienie:grin:

Opublikowano

Domin, śniło mi się że siedzieliśmy u mnie i wódeczkę spijaliśmy :decayed::grin:

Opublikowano
Domin, śniło mi się że siedzieliśmy u mnie i wódeczkę spijaliśmy :decayed::grin:

:grin:

Opublikowano

gdzie tu sie cisnie lubie to:decayed:

Opublikowano

gdzie tu sie cisnie lubie to:decayed:

autoryzacje wujek masz!? :decayed::grin:

Opublikowano

lajkuje poraz drugi:decayed::grin: