Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Pany powiedzcie, jakiej firmy najlepiej kupić wałek rozrządu i szklanki? Zastanawiam sie nad wymianą szklanek, bo zaczyna być je słychać. Może od razu sprawdzę sobie wałek.
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Wizjalokalna.plmoże znacie auto Pisze że auto na niemieckich blachach tylko to może być tylko przykrywka te niemieckie blachy ---------- Post dopisany at 13:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:58 ---------- Panowie gdzieś mi ucieka płyn od spryskiwaczy, jak otworze maskę nie widać gdzie czyli muszę zdjąć nadkole tak i będę wszystko wiedział ? Wczoraj przejeżdżałem przez Czersk i nie wiedziałem o co chodzi a tu takie buty w Czersku sie dzieją
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Spokoj koty nie drapać sie Co Ty Marcin my z Wladim:friends: kiedy pijemy brudzia:grin: Na oem jedziesz?
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Pany powiedzcie, jakiej firmy najlepiej kupić wałek rozrządu i szklanki? Zastanawiam sie nad wymianą szklanek, bo zaczyna być je słychać. Może od razu sprawdzę sobie wałek. Ja kupowalem w IC. Walek ruville wyszedl ok 500pln szklanki ok 20pln za szt.
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Pany powiedzcie, jakiej firmy najlepiej kupić wałek rozrządu i szklanki? Zastanawiam sie nad wymianą szklanek, bo zaczyna być je słychać. Może od razu sprawdzę sobie wałek. Ja kupowalem w IC. Walek ruville wyszedl ok 500pln szklanki ok 20pln za szt. Czyli szklanki ina a wałek pewnie amc:wink:
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Spokoj koty nie drapać sie Co Ty Marcin my z Wladim:friends: kiedy pijemy brudzia:grin: Na oem jedziesz? Jadziesz:banan: szykuj wiadro bo z tego będziem pili:decayed::decayed:
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Spokoj koty nie drapać sie Co Ty Marcin my z Wladim:friends: kiedy pijemy brudzia:grin: Na oem jedziesz? Jadziesz:banan: szykuj wiadro bo z tego będziem pili:decayed::decayed: Ok:naughty: Kaju poproszę pokój na parterze:decayed:
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Panowie bardzo twardo jest na gwincie H&R? To pytanie tendencyjne:wink:
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Mam na oku zamianę na gwint H&R za zawiechę 1BE, opłaca się ten biznes?
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Mogę się wymienić samymi springami H&R -45 na ori 1BE ale nie wiem jak to będzie stało... Lub zamiana na kompletny gwint H&R za ori 1BE. Co lepiej się opłaca?
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Wizjalokalna.plmoże znacie auto Pisze że auto na niemieckich blachach tylko to może być tylko przykrywka te niemieckie blachy ---------- Post dopisany at 13:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:58 ---------- Panowie gdzieś mi ucieka płyn od spryskiwaczy, jak otworze maskę nie widać gdzie czyli muszę zdjąć nadkole tak i będę wszystko wiedział ? Wczoraj przejeżdżałem przez Czersk i nie wiedziałem o co chodzi a tu takie buty w Czersku sie dzieją A widzisz, dzieje się tu na wiosce mojej, oj dzieje
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Pany powiedzcie, jakiej firmy najlepiej kupić wałek rozrządu i szklanki? Zastanawiam sie nad wymianą szklanek, bo zaczyna być je słychać. Może od razu sprawdzę sobie wałek. Ja kupowalem w IC. Walek ruville wyszedl ok 500pln szklanki ok 20pln za szt. Dzięki, a powiedz jeszce, co muszę kupić? Wałek, uszczelkę pod głowicę, popychacze x 8, oringi do wałka (nie wiem, czy są w komplecie) i coś jeszcze?
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Wandej ja to uj ale Ty to jesteś elegancki gość masz u siebie taką glebę że ja jebie:thumbup: Wiesz że zostales nominowany do zrobienia kukurydzy z polykiem popcornu? Wlad sorry ale zmusił mnie bo nie chciał mi dziś wysyłki zrobic jak nie nominuje Cię a tak poważnie to dystans juz dotrł
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Mam na oku zamianę na gwint H&R za zawiechę 1BE, opłaca się ten biznes? daj mi namiar jak nie chcesz
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Mam na oku zamianę na gwint H&R za zawiechę 1BE, opłaca się ten biznes? daj mi namiar jak nie chcesz Czyli mówisz że się opłaca?
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l Mam na oku zamianę na gwint H&R za zawiechę 1BE, opłaca się ten biznes? daj mi namiar jak nie chcesz Czyli mówisz że się opłaca? opłaca sie z tym, że mnie wk***ia 1BE i chętnie przytule gwinta w zamian