Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A oleju nie przybyło?

W przyrodzie nic nie ginie, gdzieś ta woda jest. ?

?Tapatalk Pro Sony Xperia™?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sprawdz pod zaraz pod zbiornikiem czy się tam gdzieś nie sączy... a temperatura jak się zachowuje ?

Opublikowano
A oleju nie przybyło? Tapatalk Pro Sony Xperia™
nie to było pierwsze co na co paczyłem ,dlatego wszystkie opcje juz przejarzalem i dalej nie wiem czemu ucieka
Opublikowano
A oleju nie przybyło? Tapatalk Pro Sony Xperia™
nie to było pierwsze co na co paczyłem ,dlatego wszystkie opcje juz przejarzalem i dalej nie wiem czemu ucieka

hyyyy to dziwna sprawa :whistling:

Opublikowano
sprawdz pod zaraz pod zbiornikiem czy się tam gdzieś nie sączy... a temperatura jak się zachowuje ?
póki jest plyn to jest git ale jak juz zaczyna uciekac skacze jak pojebana do 110 potem lapie znowu 90 i pochwili zapala sie kontrolka i widac jak idzie do gory co sie dzieje powyzej 110 nie sparawdzalem :grin:
Opublikowano

Ostudz go żeby silnik był całkiem zimny bo na gorącym nawet jak kapie gdzieś na silnik to zanim zobaczysz odparuje.

Jak będzie zimny odpal na 5 minut latarka i jazda w koło silnika.

Opublikowano

Nono boi się wystawiać na forum żeby potem go nie obsmarowali że bity i kręcony:grin:

Opublikowano

Ile warta jest wiązka od oświetlenia kabiny ,podświetlane daszki,mikrofon nr 8e1971100DO,kompletna

Opublikowano

klysek sprawdz jak power kris mowi pod zbiorniczkiem po jeździe... jeśli oleju nie przybywa to znaczy ze gdzies do góry spiernicza płyn .. u mnie tak było ze płyn ginął w niewiadomych okolicznościach i oblukałem ze zaraz po jeździe pod zbiorniczkiem uciekał... uszczelka pod głowicą do wymiany:facepalm:

Opublikowano

czepiacie sie. gorąco jest, pić mu sie chce to wpierdala.

Opublikowano

Sprawdź jeszcze przewód pod vacum pompą , jak pompa się poci z pod dekla rozpuszcza przewód ,miałem taki przypadek płyn szybko znikał

Opublikowano
Ostudz go żeby silnik był całkiem zimny bo na gorącym nawet jak kapie gdzieś na silnik to zanim zobaczysz odparuje. Jak będzie zimny odpal na 5 minut latarka i jazda w koło silnika. Tapatalk Pro Sony Xperia™
byłem sprawdziłem i gowno zobaczylem :facepalm:
Opublikowano

Kuzwa a z odbytu ze spalinami nie paruje? Może uszczelka na tłok puszcza i parowóz z tyłu.

Opublikowano
Kuzwa a z odbytu ze spalinami nie paruje? Może uszczelka na tłok puszcza i parowóz z tyłu. Tapatalk Pro Sony Xperia™
to chyba bym zauwazyl ale musze zobaczyc
Opublikowano

Zara meczywo :kox:

Ja czekam na jutro - Hiszpania - Holandia :kox::kox:

Opublikowano

zaczynamy :naughty::kox:

Opublikowano

Lecimy z tym programem.....obstawiam 2:0 Canarinios:naughty: