Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Meczyk :naughty::naughty::naughty:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To nie kombinuj. Przełóz zaslepke z jednego do drugiego to zobaczysz że się nie da bo inna średnica otworów oprócz gwintów.

Tapatalk Pro Sony Xperia Dual

A tu potwierdzenie że korki z nowego do starego popsują

ereza5a7.jpg

Opublikowano

Kuźwa weź ściągnij to gówno ze serwety bo Cię żona zayebie:polew::polew::polew:

Opublikowano
Kuźwa weź ściągnij to gówno ze serwety bo Cię żona zayebie:polew::polew::polew:

Za późno , już była zyeba . Powiedziała że zaraz mi mecz wyłączy

Opublikowano

I ten nowy ma na 6 gwint? Ten z 6 powinien na suwmiarce mieć około 1mm większe otwory.

---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ----------

A te bolczyki ze starego trzeba do nowego delikatnie przełożyć wiec nie wywal.

Opublikowano
I ten nowy ma na 6 gwint? Ten z 6 powinien na suwmiarce mieć około 1mm większe otwory.

Wiem , wiem , dziwna sprawa . W poniedziałek go odsyłam i mam nadzieje że przyślą mi prawidłowy

---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ----------

---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ----------

A te bolczyki ze starego trzeba do nowego delikatnie przełożyć wiec nie wywal.

Właśnie miałem zapytać jak te bolczyki wyciągnąć żeby ich nie uszkodzić , próbowałem ścisnąć i obrucić kombinerkami ale ani drgną :facepalm:

Opublikowano

Ja wd40 scisnolem i machalem na boki delikatnie obracając.

A jak będziesz w nowy wkładał to odwrotnie czyli tym co porysowales kombinerkami w otwory to na zewnątrz będą cacy.

O a tu siedzi dysza bo ktoś pytał. I trzeba pamiętać o dokupieniu nowego oringu na łączenie tych rurek. Plus dwie do osuszacza, czasem są w zestawie NRF ale Nissens juz nie daje - najlepiej Erling (zielone).

http://img20.imageshack.us/img20/3149/img2012052500243.jpg

Tylko to akurat zdjęcie Paszteta.

Opublikowano

Pany dzisiaj spotkałem klona:kox: LZ5L + rotory i ALT:decayed: Pozdro dla kolegi Darka z klubu:hi:

Opublikowano

I co? Pogadaliście o olejach? :grin::grin::decayed:

Opublikowano

Spadaj:przebiegly: Tobie kuhwa nie mam czym dogryźć:bag:

Opublikowano

:polew: :polew:

tylko czekałem kto pierwszy z tym wyskoczy

Opublikowano

Zawsze możesz użyć ciętej riposty - spier*** :decayed:

Opublikowano
Zawsze możesz użyć ciętej riposty - spier*** :decayed:

Nie jestem tak grubiański:decayed:

Opublikowano

Siemka w Polsce :decayed: Dzisiaj już mały serwis był od razu hehe. Zmiana rozrusznika. Kupiłem używkę za całe 53 zł i śmiga. :grin:

Stary dam do regeneracji i będzie na awaryjną sytuacje :wink:

Opublikowano

a ja będę wypowiadał się pozytywnie o furce Andrzeja, jeżeli nawet musiałby dolewać częsciej oliwy do engine to przynajmniej będzie miał jedną z najzdrowszych jednostek napedowych :wink:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ----------

ooo Patryk już w PL... a chciałem zapytać czy gasiłeś i ile postojow

4aleeeee bramaaa byla wowwww

Opublikowano
a ja będę wypowiadał się pozytywnie o furce Andrzeja, jeżeli nawet musiałby dolewać częsciej oliwy do engine to przynajmniej będzie miał jedną z najzdrowszych jednostek napedowych :wink:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ----------

ooo Patryk już w PL... a chciałem zapytać czy gasiłeś i ile postojow

4aleeeee bramaaa byla wowwww

O i to mnie się podoba:decayed: Fakt piękna brama:kox::kox:

Opublikowano

jak szybko wyslesz moj towar oszukisto to tez nic zlego nie powiem wiecej na ALT:decayed:

Opublikowano

To dopiero początek mistrzostw a już bedzie chyba jedna z najpiękniejszych w turnieju

Opublikowano
jak szybko wyslesz moj towar oszukisto to tez nic zlego nie powiem wiecej na ALT:decayed:

W poniedziałek wyślę. Ale trochę się jebłem z ceną i dorzucę Ci zapach jakiś może co??:decayed: Chcesz choinkę czy dr.marcus?? Bo 80 te wycieraki w końcu:decayed:

Opublikowano

W poniedziałek wyślę. Ale trochę się jebłem z ceną i dorzucę Ci zapach jakiś może co??:decayed: Chcesz choinkę czy dr.marcus?? Bo 80 te wycieraki w końcu:decayed:

no ladnie zobaczyles ze z Norwegii i chciales naciagnac:decayed:a jozka sie ujebaly:grin:spoko jedrek dla mnie moze byc bo przelew i tak poszedl:wink: