Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja szukalem tych denso na uk ale bez rezultatow i kupilem valeo

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a jutro / zaraz dziś idę na weselo jakieś pipy i się najebię w sztos, a że nikogo prawie nie znam to lepiej by mnie nikt nie wkurw... bo mogę być nieobliczalny :grin: zwłaszcza, że panny młodej nienawidzę (kuzynka żony) :facepalm::blowup:

---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ----------

no w kurwejszon broo skończył się uj trzeba kupic całą skrzynkę next time :whistling:

Opublikowano

Hehe ja się w NL nauczyłem brać kratami bo zawsze brakuje przez te ich małe butelki :grin:

Opublikowano

ale szybka 2 brama dla Chile :banan:

Opublikowano

no ladnie ich pocisneli w 3 minuty :grin:

Opublikowano

no oni to jakieś dziwaki jezeli chodzi o brooo 25 lub 33ml hehe to dla nas drobinki haha :grin:

Opublikowano

ja tez browary kupuje katonami tutaj w uk bo 330 ml to polowa browara

Opublikowano

Te 0,25 to dwa lyki i nie ma a jeszcze jak chce sie pic to juz calkiem

Opublikowano

znowu o meczach?! idę stąd :facepalm:

Opublikowano

Kuwa zjadłby jakiego fast fooda

Opublikowano

oooo Kaju ma bezsenną noc i pojawiła się zmora..ok to ja już nie piszę o foootboolu. rzucam zwykle brooo i wracam do porterków bo reszta to jakiś sik jest jakby z jeziora mazurskiego :decayed:

Opublikowano

kaju ty lubisz disco polo a my pilke :banan::banan::banan:

Opublikowano

disco polo skonczylo sie w Połowie lat 90tych i amen temu gatunkowi muzycznemu, tj biały miś.. dziś jest Armin Tiesto Colonia itp i tu podaje kierunku muzyczne ktore czesc moich starych znajomych okreslilaby jako wypaczenie... bo mialo sie piec gitare skore i jezdzilo na koncerty gdzie dawalo sie w pier**l ostrymi Wattami, ale ja wylewny jestem i slucham wsystkiego chocby '"czerwonej jaźebiny: :grin:

Opublikowano
disco polo skonczylo sie w Połowie lat 90tych i amen temu gatunkowi muzycznemu, tj biały miś.. dziś jest Armin Tiesto Colonia itp i tu podaje kierunku muzyczne ktore czesc moich starych znajomych okreslilaby jako wypaczenie... bo mialo sie piec gitare skore i jezdzilo na koncerty gdzie dawalo sie w pier**l ostrymi Wattami, ale ja wylewny jestem i slucham wsystkiego chocby '"czerwonej jaźebiny: :grin:

:grin::grin::grin:

ladnie Chile cisnie kangurow

Opublikowano

ciiiiii bo Kaju się zblokuje i nic już nie napisze dziś :grin:

---------- Post dopisany at 00:31 ---------- Poprzedni post napisany at 00:28 ----------

kuwa wróciłem na te Mazury i nie ma z kim pic a na podlasiu waliło się litrami... ciekawe jak bardzo wyszedlem z formejszon? Tomek byłby najblizej aby to spradzić ale spierdolejszon do Norwejszon :naughty: że mi ostało się na tych bidnych Mazurien ostać się samemu :kwasny:

Opublikowano
miszka pamiętaj :decayed:

ja pamiętam tylko nie wiem jak przejść przez to:

Plik, który próbujesz wysłać, przekracza limit rozmiaru załącznika, czyli 25 MB. :thumbdown:

skompresowałem go w rar. :kwasny:

Opublikowano

nie pacz Ewka bo tu miejsca braaak ble ble ble :grin:

---------- Post dopisany at 00:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:33 ----------

o w mordejszon gdzie to chcesz wyslac ze załącznik 25mb przekracza limit? jaki dzis 100mb to jest ten max ogranicznik :decayed:

---------- Post dopisany at 00:35 ---------- Poprzedni post napisany at 00:34 ----------

braaaama dla kangurooow yeeah

Opublikowano

Chyba pisanie. ☺[emoji379]

Tapatalk Sony Xperia.