secio84 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Coś takiego może być ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Mam 200 pln na koncie przelewać? Dobry deal. Pany jakie jest najlepsze ET żeby dobrze pasowało? ja mam 18'' ET29 przy 8.5J i jest równo Edytowane 12 Września 2014 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Coś takiego może być ?? czegos mi tam brakuje... Pomaluj to jeszcze kilka razy albo jakis błyszczący bezbarwny na to położ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Będzie bezbarwny jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Siema Józwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Siema Wladi siusiaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Bierzesz te stołki czy odpuściłeś temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 jakie stołki śpiewać mi tu zaraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gies0 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Panowie pytanie czy żeby wyjąć kosz 1din trzeba demontować cały tunel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Panowie pytanie czy żeby wyjąć kosz 1din trzeba demontować cały tunel? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gies0 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 no to i ja o coś dopytam, ile czasu zajmie jednej osobie wymiana kompletnej podsufitki w avancie - jestem mały majsterkowicz więc ogarniam nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Bierzesz te stołki czy odpuściłeś temat? Nie raczej nie biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 no to i ja o coś dopytam, ile czasu zajmie jednej osobie wymiana kompletnej podsufitki w avancie - jestem mały majsterkowicz więc ogarniam nieźle +- 5h,ale samemu ciężko.weź sobie kogoś do pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 no lepiej zrob to z kims bo mozesz zpierdzielic sobie cala podsofitke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Albo wsadz sobie do pomocy podnośnik haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 a w czym sęk z tą drugą osobą - musi coś przytrzymać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 siemka divisionowcy..nie ma ktoś może do opchnięcia kratek do tylnego zderzaka ms design?głównie zależy mi na tych 2 nad rurami wydechowymi ale z dokładki z diesla tez mogą być..bo kurde szukam i kicha a samych kratek tylnych w aso niet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi