jozek726 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 NOWE KOŁO ROLKA ALTERNATORA PASSAT A4 A6 SUPEB (2687308683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ta rolka podjedzie do AVFa ? Nie że chce kupić tu tylko chce wiedzieć czy ona tak wygląda ? I czy jest możliwe że ta rolka mi "piszczy,świszczy" bo nie mam pomysłów co innego może to robić, jak jest zimniej to słychać bardziej, jak jest cieplej to aż tak nie
wladi Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 NOWE KOŁO ROLKA ALTERNATORA PASSAT A4 A6 SUPEB (2687308683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.ta rolka podjedzie do AVFa ? Nie że chce kupić tu tylko chce wiedzieć czy ona tak wygląda ? I czy jest możliwe że ta rolka mi "piszczy,świszczy" bo nie mam pomysłów co innego może to robić, jak jest zimniej to słychać bardziej, jak jest cieplej to aż tak nie Pewnie podejdzie ale trzeba by było sprawdzić...mi jak trzasnęła to na zimnym takie jakby strzelanie było słychać a jak chwilę pochodziła to luzik ale i tak od razy wymieniłem bo kasa nie duża a spokojną głowę masz:wink:
jozek726 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 NOWE KOŁO ROLKA ALTERNATORA PASSAT A4 A6 SUPEB (2687308683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.ta rolka podjedzie do AVFa ? Nie że chce kupić tu tylko chce wiedzieć czy ona tak wygląda ? I czy jest możliwe że ta rolka mi "piszczy,świszczy" bo nie mam pomysłów co innego może to robić, jak jest zimniej to słychać bardziej, jak jest cieplej to aż tak nie Pewnie podejdzie ale trzeba by było sprawdzić...mi jak trzasnęła to na zimnym takie jakby strzelanie było słychać a jak chwilę pochodziła to luzik ale i tak od razy wymieniłem bo kasa nie duża a spokojną głowę masz:wink: no mnie akurat to piszczenie dobija tym bardziej ze wymieniłem rozrząd, napinacze pasków itd i mi to jeszcze piszczy, to chyba tylko to mi zostało
wladi Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 No to pewnie będzie to może jest przekoszony i piszczy warto sprawdzić bo będzie Ci pasek darło:kwasny:
jozek726 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 No to pewnie będzie to może jest przekoszony i piszczy warto sprawdzić bo będzie Ci pasek darło:kwasny: tym bardziej że nowy mam pasek muszę się za to zabrać, chyba że może ma ktoś jakiś inny pomysł co to jest
wladi Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Ewentualnie spróbuj prysnąć wd40 jeżeli piszczenie ustanie to na jakiś czas masz jeszcze spokój a jak nie to trzeba do tego zajrzeć
jozek726 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 wiesz u mnie musi być na pikuś zrobione więc zajrzę do tego
wladi Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Ja też tak mam że musi być pipka łosia:wink:
jozek726 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Ja też tak mam że musi być pipka łosia:wink: dokładnie kupie i wymienię tą rolkę
miszka Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 mi też piszczało przez jakiś czas do puki ta rolka całkiem nie stanęła i zerwało pasek 30 kilometrów jechałem bez alternatora , dobrze że był dzień tak wyglądał pasek a tak rolka zsunęła się z trzpienia i mało brakowało a pożegnał bym wiatrak
jozek726 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 mi też piszczało przez jakiś czas do puki ta rolka całkiem nie stanęła i zerwało pasek 30 kilometrów jechałem bez alternatora , dobrze że był dzień tak wyglądał pasek http://img138.imageshack.us/img138/9854/img4008gd.jpg a tak rolka zsunęła się z trzpienia i mało brakowało a pożegnał bym wiatrak http://img404.imageshack.us/img404/1126/img4004a.jpg uuuu to widzę że nie tylko u mnie on szwankuje
Fr0styyy. Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Grubo Już widać, że śmigło obcierało o tą rolkę
miszka Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Grubo Już widać, że śmigło obcierało o tą rolkę i tak było
MARCIN607 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Kur.. Pierwszy śnieg pierwszy mróz i przednią szyba już kwiatka zarobiła. Ale się tydzień zaczął.
miszka Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Kur.. Pierwszy śnieg pierwszy mróz i przednią szyba już kwiatka zarobiła. Ale się tydzień zaczął. To ile tego mrozu pocisnęło w PL
miszka Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 u mnie -8 Delikatnie -6 U mnie +8
MARCIN607 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Z innej beczki- gdzie powinien być zapisany kod do radia?
miszka Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Powinieneś go mieć z ksiązką servisową i innymi dokumentami jak jest ori, nie którzy piszą też na radiu .
Rekomendowane odpowiedzi