Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NOWE KOŁO ROLKA ALTERNATORA PASSAT A4 A6 SUPEB (2687308683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ta rolka podjedzie do AVFa ? Nie że chce kupić tu tylko chce wiedzieć czy ona tak wygląda ?

I czy jest możliwe że ta rolka mi "piszczy,świszczy" bo nie mam pomysłów co innego może to robić, jak jest zimniej to słychać bardziej, jak jest cieplej to aż tak nie :whistling:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
NOWE KOŁO ROLKA ALTERNATORA PASSAT A4 A6 SUPEB (2687308683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ta rolka podjedzie do AVFa ? Nie że chce kupić tu tylko chce wiedzieć czy ona tak wygląda ?

I czy jest możliwe że ta rolka mi "piszczy,świszczy" bo nie mam pomysłów co innego może to robić, jak jest zimniej to słychać bardziej, jak jest cieplej to aż tak nie :whistling:

Pewnie podejdzie ale trzeba by było sprawdzić...mi jak trzasnęła to na zimnym takie jakby strzelanie było słychać a jak chwilę pochodziła to luzik ale i tak od razy wymieniłem bo kasa nie duża a spokojną głowę masz:wink:
Opublikowano

Pewnie podejdzie ale trzeba by było sprawdzić...mi jak trzasnęła to na zimnym takie jakby strzelanie było słychać a jak chwilę pochodziła to luzik ale i tak od razy wymieniłem bo kasa nie duża a spokojną głowę masz:wink:

no mnie akurat to piszczenie dobija :doh: tym bardziej ze wymieniłem rozrząd, napinacze pasków itd i mi to jeszcze piszczy, to chyba tylko to mi zostało :eusathink:

Opublikowano

No to pewnie będzie to może jest przekoszony i piszczy warto sprawdzić bo będzie Ci pasek darło:kwasny:

Opublikowano
No to pewnie będzie to może jest przekoszony i piszczy warto sprawdzić bo będzie Ci pasek darło:kwasny:

tym bardziej że nowy mam pasek :whistling: muszę się za to zabrać, chyba że może ma ktoś jakiś inny pomysł co to jest :whistling:

Opublikowano

Ewentualnie spróbuj prysnąć wd40 jeżeli piszczenie ustanie to na jakiś czas masz jeszcze spokój a jak nie to trzeba do tego zajrzeć:wink:

Opublikowano

wiesz u mnie musi być na pikuś zrobione więc zajrzę do tego :wink:

Opublikowano
Ja też tak mam że musi być pipka łosia:wink:

dokładnie :decayed: kupie i wymienię tą rolkę :grin:

Opublikowano

mi też piszczało przez jakiś czas do puki ta rolka całkiem nie stanęła i zerwało pasek

30 kilometrów jechałem bez alternatora , dobrze że był dzień

tak wyglądał pasek

img4008gd.jpg

a tak rolka

zsunęła się z trzpienia i mało brakowało a pożegnał bym wiatrak

img4004a.jpg

Opublikowano
mi też piszczało przez jakiś czas do puki ta rolka całkiem nie stanęła i zerwało pasek

30 kilometrów jechałem bez alternatora , dobrze że był dzień

tak wyglądał pasek

http://img138.imageshack.us/img138/9854/img4008gd.jpg

a tak rolka

zsunęła się z trzpienia i mało brakowało a pożegnał bym wiatrak

http://img404.imageshack.us/img404/1126/img4004a.jpg

uuuu to widzę że nie tylko u mnie on szwankuje :whistling:

Opublikowano

Grubo :D Już widać, że śmigło obcierało o tą rolkę :decayed:

Opublikowano
Grubo :D Już widać, że śmigło obcierało o tą rolkę :decayed:

i tak było :kwasny:

img4005g.jpg

Opublikowano

Kur.. Pierwszy śnieg pierwszy mróz i przednią szyba już kwiatka zarobiła. Ale się tydzień zaczął.

Opublikowano
Kur.. Pierwszy śnieg pierwszy mróz i przednią szyba już kwiatka zarobiła. Ale się tydzień zaczął.

To ile tego mrozu pocisnęło w PL

Opublikowano
u mnie -8 :whistling:
Delikatnie -6

U mnie +8 :decayed:

Opublikowano

Z innej beczki- gdzie powinien być zapisany kod do radia?

Opublikowano

Powinieneś go mieć z ksiązką servisową i innymi dokumentami jak jest ori, nie którzy piszą też na radiu .