Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak rezerwuj. Ale musimy szczegoly na pw ugadać.

---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ----------

Nie lepiej moje AL :wink:

Te pomki już za dużo widziały:decayed:

widziały widziały i GT22 na nich chodziło i 200 było:wink: na BRD 190KM i 390 Nm:wink:

Puma za 800 bierz, swoje zawsze sprzedaż za pare zł

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A to nie nr. 12 - 10 A (zasilanie układu samodiagnozy )

kurde sprawdziłem ten bezpiecznik i jest cały :kwasny: a brzęczyk nie brzęczy :kwasny:

Opublikowano

kurde sprawdziłem ten bezpiecznik i jest cały :kwasny: a brzęczyk nie brzęczy :kwasny:

No to tak jak mówiłem możesz mieć uwalony brzęczyk:whistling:
Opublikowano

Ktoś mniej więcej wie ile kosztuje swap na 2.7BiT Quattro?

Opublikowano
Ktoś mniej więcej wie ile kosztuje swap na 2.7BiT Quattro?

pytaj Nosb-a

Opublikowano

Mówisz o tym brzęczyku w liczniku? Pewnie padł tak jak u mnie to było :) Ale to chwila roboty jest zrobić, ja użyłem takiego z jakiegoś chińskiego "łoki toki" i działa jak ori :decayed:

Opublikowano

Mówisz o tym brzęczyku w liczniku? Pewnie padł tak jak u mnie to było :) Ale to chwila roboty jest zrobić, ja użyłem takiego z jakiegoś chińskiego "łoki toki" i działa jak ori :decayed:

a gdzie on się znajduje ? Tylko u mnie nie działa ani jak mam zapalone światło i otwarte drzwi ani kontrolek na fisie ?

Opublikowano

Siema Rezacze.

bylo cos rezane przez weekend???

Opublikowano

Taaa ja odkręcałem butelki:decayed:

Opublikowano

Ja teraz piane mecze :kox:

Opublikowano

a gdzie on się znajduje ? Tylko u mnie nie działa ani jak mam zapalone światło i otwarte drzwi ani kontrolek na fisie ?

W liczniku, musisz go wyjąc i rozebrać :decayed:

Opublikowano

Cos chyba 200

Opublikowano

ja bixy założyłem ale muszę z nimi powalczyć bo parują

Opublikowano
Miałem to samo, cały dzień na grzejniku miałem położone i narazie jest ok:wink:
Opublikowano

W liczniku, musisz go wyjąc i rozebrać :decayed:

ooooo :decayed: kiedyś w b5 wyciągałem, jak go się wyciąga zdradź :wink:

Opublikowano
ooo i nie jest stracony weekend.

---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ----------

Widzialem dzisiaj ese i cholera niby listwy tez mam es ale ori jakos lepiej wygladala. Chyba pojde w body es jak celne zderzak tylni znowu.

Opublikowano

panowie poda mi ktoś nr dekla biksa ewentualnie może ktoś ma takie na handel

Opublikowano

Łatwo :decayed:

Nad kierownicą masz taką jakby klapkę plastikową, wyciągnij ją i odkręć 2 śruby i możesz wyjąć licznik. Najlepiej wsadź rękę od strony skrzynki z bezpiecznikami i pchaj go w stronę kierownicy.

On jest podłączony dwoma kostkami, zielona po prawej i niebieska po lewej stronie, łatwo się je wyciąga :wink:

Reszta to wystarczy odkręcić kilka śrub na obudowie licznika, wywalić stary buzzer i wlutować nowy :wink:

Kurde mój licznik to już nawet nie jest niczym poskręcany ani nic, bo tyle razy go już wyciągałem i rozbierałem :facepalm:

NavtHl.jpg

To ściągasz żeby do śrub się dostać.

Opublikowano

Łatwo :decayed:

Nad kierownicą masz taką jakby klapkę plastikową, wyciągnij ją i odkręć 2 śruby i możesz wyjąć licznik. Najlepiej wsadź rękę od strony skrzynki z bezpiecznikami i pchaj go w stronę kierownicy.

On jest podłączony dwoma kostkami, zielona po prawej i niebieska po lewej stronie, łatwo się je wyciąga :wink:

Reszta to wystarczy odkręcić kilka śrub na obudowie licznika, wywalić stary buzzer i wlutować nowy :wink:

Kurde mój licznik to już nawet nie jest niczym poskręcany ani nic, bo tyle razy go już wyciągałem i rozbierałem :facepalm:

ok dzięki wielkie :decayed: jutro chyba się za to wezmę, tylko głośniczek z kat :whistling: od razu wyczyszczę ten licznik bo trochę brudno w środku :grin: