Opublikowano 4 Stycznia 201313 l ech rzucacie mi kłody pod nogi :polew::polew: ja mam te Adasia , miałem se przerabiać ale za dużo pierd..
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l skubaniutki Ty to wszystko masz u Siebie :banan: nic nie mów na ten temat , cały blaszak zajeba... Marcin a tak naprawde to bardziej chcesz fotochrom czy składanie:naughty: bo jak składanie to możesz sie rozczarować tą funkcją
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l AUDI A4 AVANT 8E B6 B7 2000-2007 SPOILER TUNING (2855903956) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co myślicie? ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- skubaniutki Ty to wszystko masz u Siebie :banan: nic nie mów na ten temat , cały blaszak zajeba... masz tam coś fajnego taniego dla mnie ?? :naughty:
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Ciekawych gratów nigdy za wiele Ja prawie wszystko ciekawego co chciałem to wyhaczyłem, ale szukam nadal kilku i pewnie jeszcze troche wody w Wiśle upłynie zanim znajde garaż mam juz po dach zawalony i nie wjeżdzam do niego od pół roku
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Plusy: - Dowolna możliwość regulacji temperatury - Możliwość wyboru gdzie ma lecieć powietrze Minusy: - Problem z grzaną szybą w klimatroniku z b7 - Wycierające się przyciski w pierwszych modelach A4 B6
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Plusy:- Dowolna możliwość regulacji temperatury - Możliwość wyboru gdzie ma lecieć powietrze Minusy: - Problem z grzaną szybą w klimatroniku z b7 - Wycierające się przyciski w pierwszych modelach A4 B6 yebłem
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l a co dziwnego w tym, że przy piątku jest pełen...ma cały weekend na opróżnienie wo...ów
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Ciekawych gratów nigdy za wiele Ja prawie wszystko ciekawego co chciałem to wyhaczyłem, ale szukam nadal kilku i pewnie jeszcze troche wody w Wiśle upłynie zanim znajde garaż mam juz po dach zawalony i nie wjeżdzam do niego od pół roku jak byś czasem widzial,przelotem te nakładki s-line z b6 daj znać