Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko u mnie po wymianie licznika rns nie pytał o pin...

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Gadasz glupoty. Chodzi o to ze jesli rns widzi dany licznik nie wola kodu. Jak odczyta inny zapyta o pin i tyle : tak jakby znalaz sie w innym aucie po kradziezy np ?
No o Tym mówię że to jest związane z licznikiem, tylko czemu wtedy jak odepnę zegary i podepnę spowrotem to mi woła o pin???
Opublikowano
Gadasz glupoty. Chodzi o to ze jesli rns widzi dany licznik nie wola kodu. Jak odczyta inny zapyta o pin i tyle : tak jakby znalaz sie w innym aucie po kradziezy np ?

Powiedzmy, że pyta o ten PIN, skąd go wziąć?

No o Tym mówię że to jest związane z licznikiem, tylko czemu wtedy jak odepnę zegary i podepnę spowrotem to mi woła o pin???

Mi nie woła przy odpinaniu zegarów/wypinaniu RNSa.

Opublikowano

No to każdy widzę ma inaczej:naughty:

Opublikowano

żadne zegary i nic z tych rzeczy , rns-e uczy sie vinu po odpowiednim zakodowaniu pod auto , im dłużej jest w autku tym lepiej , aczkolwiek ten sprzęt zaskakuje mnie pod względem kapryśności:kwasny:

oczywiście kod to nieproblem i jeśli ktoś chce to pisać mam sofcik który generuje kodzik:naughty:

Opublikowano
żadne zegary i nic z tych rzeczy , rns-e uczy sie vinu po odpowiednim zakodowaniu pod auto , im dłużej jest w autku tym lepiej , aczkolwiek ten sprzęt zaskakuje mnie pod względem kapryśności:kwasny:

oczywiście kod to nieproblem i jeśli ktoś chce to pisać mam sofcik który generuje kodzik:naughty:

Jesteś nieoceniony:notworthy::wink:
Opublikowano

Domin :hi:

Opublikowano

Fotki wnętrza z tymi LEDami, o których wczoraj pisałem :whistling:

dsc07635kopiowanie.jpg

dsc07634kopiowanie.jpg

dsc07632kopiowanie.jpg

dsc07629kopiowanie.jpg

dsc07628kopiowanie.jpg

dsc07627kopiowanie.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dobra domin to mi wytlumaczy kic**j u mnie w a6 nie moge uruchomic szmatlawca? Dlatego wystawilem go do sprzedania bonie chce mi sie z nim walczyc . On jest ok tylko z moja a6 po canach sie nie chce dogadac :/ Nie wiem o co kamam aleeee jak nie podpinam mu can wszystko gra i dziala po wpisaniu pin. Jak podepne cany ( podpiete ok , skodowane jak nalezy ) reaguje na nie ( wylacza , wlacza po kluczyku , zalapuje podswietlane ) a za cholere go nie uruchomie ! Pyta o pin , wklepuje , przyjmuje niby znika i od razu znow pojawia sie pin ( tym razem jest wklepany ) . I tak w kolko..... w innym aucie lapie bez problemu, A6 mam 2001 , licznik z canami (3 kostki 32 pin ) .

Opublikowano
Dobra domin to mi wytlumaczy kic**j u mnie w a6 nie moge uruchomic szmatlawca? Dlatego wystawilem go do sprzedania bonie chce mi sie z nim walczyc . On jest ok tylko z moja a6 po canach sie nie chce dogadac :/ Nie wiem o co kamam aleeee jak nie podpinam mu can wszystko gra i dziala po wpisaniu pin. Jak podepne cany ( podpiete ok , skodowane jak nalezy ) reaguje na nie ( wylacza , wlacza po kluczyku , zalapuje podswietlane ) a za cholere go nie uruchomie ! Pyta o pin , wklepuje , przyjmuje niby znika i od razu znow pojawia sie pin ( tym razem jest wklepany ) . I tak w kolko..... w innym aucie lapie bez problemu, A6 mam 2001 , licznik z canami (3 kostki 32 pin ) .

Pomoże Ci wymiana zegarów na a6 poliftowe, czyli te z ramkami chrom. W przedliftowych ten CAN był jakiś albo słabszy albo niepełny, nie wiem co dokładnie i dzieją się właśnie z radiami takie cyrki, że się potrafią wyłączyć i włączyć podczas grania, albo wołać o PIN. Wrzuć inne zegary i będziesz miał z dyni :wink:

Opublikowano

nietyle niepełny co zapewne inne napięcia lub inna magistrala lub wpiołeś sie nie w tą co trzeba:eusathink:

Opublikowano
nietyle niepełny co zapewne inne napięcia lub inna magistrala lub wpiołeś sie nie w tą co trzeba:eusathink:

Nie znam różnic w tych CANach, ale kilka już problemów właśnie przez to spotkałem w życiu i dopiero przejście na zegary poliftowe załatwiały sprawę.

Opublikowano
  • Autor

Calkiem mozliwe ze o to chodzi ale na 100% nie bede w to inwestowal w d*pie to mam te rns-e wcale nie sa takie cudowne wole jakiegos grajka z navi pioneera. Pol dnia na france dzisiaj zmarnowalem :facepalm:

Opublikowano
Calkiem mozliwe ze o to chodzi ale na 100% nie bede w to inwestowal w d*pie to mam te rns-e wcale nie sa takie cudowne wole jakiegos grajka z navi pioneera. Pol dnia na france dzisiaj zmarnowalem :facepalm:

Piękna sprawa i fabryczna :decayed: ale jak kto woli :hi:

Opublikowano

mam tu gdzieś emulator canów jak chcesz:wink: podłączysz i będzie śmigało:wink:

Opublikowano

mam tu gdzieś emulator canów jak chcesz:wink: podłączysz i będzie śmigało:wink:

A też prawda :decayed:

Opublikowano

Ile płynu chłodniczego do 1.8T wchodzi?

Kupować koncentrat G12 i rozrobić, czy jak? Ile sobie życzą z to?

Opublikowano
  • Autor

wiem ze sa emulatory. Jakos mi dzisiaj zbrzydla po prostu :decayed::decayed:

Opublikowano

:hi:

Chce dołożyć diody z pakietu oświetlenia do lampki na podsufitce. Mam lampkę z B5 po lifcie i tam są te diody wiec zamierzam je przełożyć ale moje pytanie tyczy się wywiercenia otworów w obudowie. Dużo przeczytałem w dziale warsztat ale jakiś dobrych foto nie widziałem więc pytanko: wychodzi to jakoś spoko? Alledrogo przejrzałem i żadnej ori lampki z diodami wiec trzeba sobie radzić. W drugim linku pisze, że otwór 6mm niestety nie ma zbliżenia a w pierwszym linku to jest ori.

What are these little holes? Ambient Lighting?

Ambient light thread,