wrclaguna Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Srebna/czarna górna osłona silnika w 1.9 tdi ma jakieś znaczenie? Czy montowali to jak leciało? Awx srebrna a avf czarna chyba Sent from my GT-I9100 AVB srebrna
darooo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Srebna/czarna górna osłona silnika w 1.9 tdi ma jakieś znaczenie? Czy montowali to jak leciało? Awx srebrna a avf czarna chyba Sent from my GT-I9100 AVB srebrna Mam AWX i mam srebrną tata w skodzie ma czarną i też ma AWX Ale mnie zastanawia konkretnie czarna w B6 2004... drugie pytanie AVF zawsze szóstka bo z szybkiego googlowania tak wychodzi?
wladi Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Srebna/czarna górna osłona silnika w 1.9 tdi ma jakieś znaczenie? Czy montowali to jak leciało? Awx srebrna a avf czarna chyba Sent from my GT-I9100 AVB srebrna Mam AWX i mam srebrną tata w skodzie ma czarną i też ma AWX Ale mnie zastanawia konkretnie czarna w B6 2004... drugie pytanie AVF zawsze szóstka bo z szybkiego googlowania tak wychodzi? Zawsze szóstka:wink: szkoda że nie w lotto:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 MARCIN607 jak tam wgrywałeś??? Nie w pracy jestem . Po pracy zrobię szybką akcje. Dostaniesz foto relację
pocas Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Bawił się ktoś w swapa kluczyka na B7? OBUDOWA pilota 3p kluczyk Audi B7 A4 A6 Q7 (2930600873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
turzol Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 adamoo i chyba PUMA mają kluczyki z z B7
P-U-M-A Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Puma ma ale jeszcze nie ogarnięty grot oraz immo ale jak ogarnę pare modów w aucie to to skończę.
darooo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Panny, w Praktikerze są żaby marki Budget rw20-04 za 95 zł. Ktoś coś takiego ma? Chodzi ogólnie o tanią żabę do podnoszenia furki ale tylko podnoszenia, bo do trzymania w górze wiadomo są kobyłki. I wole kupić coś na miejscu bo słyszałem, że często wysadza te uszczelki to wole to zawieść do sklepu niż odsyłać gdzieś po allegro...
pocas Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Czyli generalnie trzeba przełożyć tyle ile się da za starego pilota. Zrobić grot u pierwszego lepszego kluczykarza i przyuczyć nowy kluczyk? Czy samochód po swapie wnętrzności starego kluczyka będzię reagował na nowy?
P-U-M-A Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Wnętrzności z kluczyka z B6 do B7 nie włożysz. Przynajmniej ja nie dałem rady. Kupujesz: -Kluczyk z B7 -Nowy grot -Pestke immo Kluczyk przyuczasz do MK, immo jakoś vagiem się też koduje mam namiar na gościa co ogarnia temat. A grot ci dotną tam gdzie kluczyki dorabiają.
MARCIN607 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ale wy mi głowy napsujecie co chwilą jakiś nowy mod i się jaram a kur.... fundusze na samą drobnice pozwalają.
miszka Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Wnętrzności z kluczyka z B6 do B7 nie włożysz. Przynajmniej ja nie dałem rady.Kupujesz: -Kluczyk z B7 -Nowy grot -Pestke immo Kluczyk przyuczasz do MK, immo jakoś vagiem się też koduje mam namiar na gościa co ogarnia temat. A grot ci dotną tam gdzie kluczyki dorabiają. Zapomniałeś dodać że w B6 można to zrobić od któregoś tam rocznika (chyba kwiecień 2002 w górę) albo trzeba zmienić moduł w którym będzie można zakodować kluczyk z B7 . Ja mam auto z lutego 2002 i niestety nie da się przyuczyć kluczyka z B7 . Próbowałem z tysiąc razy i lipa . Sterownik widzi kluczyk ale nie da się go zakodować
P-U-M-A Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja zmieniałem moduł u siebie mam teraz też z 2002 i przyjeło kodowanie normalnie śmiga.
turzol Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Pany jak mam dokładany RNS-E i chce dołożyć BT to którą wiązkę mam kupić? droższą Kabel Bluetooth Plug & Play do Audi RNS-E - Audi - Bluetooth - e-shop - Naviservice.com.pl - okablowania do systemów nawigacji satelitarnej tansza Kabel Bluetooth do Audi RNS-E - Audi - Bluetooth - e-shop - Naviservice.com.pl - okablowania do systemów nawigacji satelitarnej Czym się różnią oprócz ceny?
domin79 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Wnętrzności z kluczyka z B6 do B7 nie włożysz. Przynajmniej ja nie dałem rady.Kupujesz: -Kluczyk z B7 -Nowy grot -Pestke immo Kluczyk przyuczasz do MK, immo jakoś vagiem się też koduje mam namiar na gościa co ogarnia temat. A grot ci dotną tam gdzie kluczyki dorabiają. Zapomniałeś dodać że w B6 można to zrobić od któregoś tam rocznika (chyba kwiecień 2002 w górę) albo trzeba zmienić moduł w którym będzie można zakodować kluczyk z B7 . Ja mam auto z lutego 2002 i niestety nie da się przyuczyć kluczyka z B7 . Próbowałem z tysiąc razy i lipa . Sterownik widzi kluczyk ale nie da się go zakodować dokładnie , tylko 2 wersja centralnego od czerwca 2002
P-U-M-A Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ten drugi tym MK w takim razie przyjmuje. Więc nic nie zrobisz bo do siebie takiego modułu mikaszi nie wrzucisz.
turzol Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 DIY kluczyk B7 w B6 B7 Key Fob for B6 DIY
P-U-M-A Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Trzeba by zrobić wątek u nas. Może zrobię jak ogarnę go u mnie.
Rekomendowane odpowiedzi