P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dokładnie mam ten sam problem:grin:
wladi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 No tak jak pisałem Jarek wrzucił dopiero na klubowy więc od piątku wskoczy na ogólny:naughty:
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 A może ktoś zarezerwować miejsce w moim imieniu tylko mam problem z narzeczoną bo też chce jechać a jeszcze nie wie jak będzie miała zjazdy na studiach i nie wiadomo czy jej zajęcia nie trafią w ten weekend:kwasny:?
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ja też bym chciał mieć jedno miejsce zarezerwowane:wink:
wladi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 A może ktoś zarezerwować miejsce w moim imieniu tylko mam problem z narzeczoną bo też chce jechać a jeszcze nie wie jak będzie miała zjazdy na studiach i nie wiadomo czy jej zajęcia nie trafią w ten weekend:kwasny:?Weź sobie daj spokój z narzeczoną bo będzie miała potem pretensję że ją obrzygałeś :polew:---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ---------- Ja też bym chciał mieć jedno miejsce zarezerwowane:wink:No lista już ruszyła:naughty: już 10 miejsc zajętych:whistling:
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Wbijcie mnie tam gdzieś żebym nie musiał na dworze siedzieć potem
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 A może ktoś zarezerwować miejsce w moim imieniu tylko mam problem z narzeczoną bo też chce jechać a jeszcze nie wie jak będzie miała zjazdy na studiach i nie wiadomo czy jej zajęcia nie trafią w ten weekend:kwasny:?Weź sobie daj spokój z narzeczoną bo będzie miała potem pretensję że ją obrzygałeś :polew: Nie znasz jej nie jeden jak z nią pił to żygał a jej nic nie było:decayed:
wladi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Wbijcie mnie tam gdzieś żebym nie musiał na dworze siedzieć potem Spoko ja Cię przygarnę do pokoju...upije a potem kluczyki wezmę i podjeb....trochę gratów z auta:polew::polew:
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Za to sysek różnie kończy imprezy:grin: ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ---------- Wbijcie mnie tam gdzieś żebym nie musiał na dworze siedzieć potem Spoko ja Cię przygarnę do pokoju...upije a potem kluczyki wezmę i podjeb....trochę gratów z auta:polew::polew: Kurde już się bałem co dalej napiszesz:shock3::polew::polew:
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Za to sysek różnie kończy imprezy:grin: Jeszcze mnie nie widziałeś w akcji więc...a jaką mój tata robi dobrą cytrynówkę hmmmmm:pali:
Gość Edyta Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Wbijcie mnie tam gdzieś żebym nie musiał na dworze siedzieć potem Spoko ja Cię przygarnę do pokoju...upije a potem kluczyki wezmę i podjeb....trochę gratów z auta:polew::polew: Kurde już się bałem co dalej napiszesz:shock3::polew::polew: Patryk nie szalej o co ty go podejrzewasz :polew::polew:
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Za to sysek różnie kończy imprezy:grin: Jeszcze mnie nie widziałeś w akcji więc...a jaką mój tata robi dobrą cytrynówkę hmmmmm:pali: Oj nie ciebie wcale nie widziałem. Ale na cytrynówkę to bym wpadł:naughty:
Fr0styyy. Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 To z A6?Ma ktoś załatwić poduszkę powietrzną do B7 za dobrą monetę? btw. co to to całe BT?
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Za to sysek różnie kończy imprezy:grin: Jeszcze mnie nie widziałeś w akcji więc...a jaką mój tata robi dobrą cytrynówkę hmmmmm:pali: Oj nie ciebie wcale nie widziałem. Ale na cytrynówkę to bym wpadł:naughty: Uwierz mi mało widziałeś
wladi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 To z A6?Ma ktoś załatwić poduszkę powietrzną do B7 za dobrą monetę? btw. co to to całe BT? Ale że co? Że nie wiesz co to BT:whistling:
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Poczekamy aż wszyscy dostaniemy dostęp do wątku i będziemy działać BT- zlot w Bukowinie Tatrzańskiej:wink:
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Poczekamy aż wszyscy dostaniemy dostęp do wątku i będziemy działaćBT- zlot w Bukowinie Tatrzańskiej:wink: Ja myślałem że BlueTooth:doh:
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Poczekamy aż wszyscy dostaniemy dostęp do wątku i będziemy działaćBT- zlot w Bukowinie Tatrzańskiej:wink: Ja myślałem że BlueTooth:doh: W sumie to teraz sam nie wiem o co chodziło napisałem z rozmachu:wink:
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 O Bukowine :polew: PS. Kaj imprezujesz dzisiaj?
Rekomendowane odpowiedzi