Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ma ktoś jakiś rozsądny link do tego? Bo szukam i szukam i same chomiki i rapidy :thumbdown: przygarnął bym torrenta do iso + audi pl :decayed: na pw :decayed:

Opublikowano

:hi:Jak tam weekend mija? Resecik był:naughty:

Opublikowano

Delikatny musi,być dla odprężenia :kox:

Ale uchylać się trzeba :decayed:

Opublikowano

JA robotę zmieniam więc znowu kaska na mody będzie:naughty: Pierwszy to opony na lato:facepalm: 2k za 2 Yokohamy i 2 Dunlopy:kox:

Opublikowano

i dobrze trza do przodu iść :banan::banan::banan:

Pany takie cuśz a6 podejdzie ?

2945551667

Opublikowano

manetki tak ale moduł nie

Opublikowano

Panowie cieknący spryskiwacz refraktora nie wiecie co może być ? Jak doleje płynu jest ok, następnie gdy zadziałają leci z jednego niemiłosiernie :kwasny:

Opublikowano
i dobrze trza do przodu iść :banan::banan::banan:

Pany takie cuśz a6 podejdzie ?

http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/29/45/55/16/2945551667

Tylko mi nie mów że nie masz tempomatu:facepalm: Koszt całkowity 100zl:decayed: To powinno podejść bo ma normalną manetkę tempo bez tego guzika na górze:wink:

Opublikowano
Pany wzmocnienie czolowe podejdzie od 2.5 TDi do 1.9 czy szukac tego drugiego?

Czy ten ponizej to od 1.9?

http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/29/46/01/26/2946012683

Wojtek do 1.9 tylko jeszcze od 1.8t pasuje żaden inny ten z foto na 99% przypasi ,głównie chodzi o dół pasa ,przy 1,9 i1.8t jest osłona rury metalowej turbo i inne mocowanie poduchy przedniej silnika

a mi coś podpada to miejsce gdzie mocowana jest lampa :eusathink:

Opublikowano
Panowie cieknący spryskiwacz refraktora nie wiecie co może być ? Jak doleje płynu jest ok, następnie gdy zadziałają leci z jednego niemiłosiernie :kwasny:

A dyszy nie zgubiłeś?:whistling: Na maskę się leje?

Opublikowano

działa wszystko ładnie, normalnie, tylko kapie z pod spodu :kwasny: wręcz leci :kwasny:

Opublikowano

działa wszystko ładnie, normalnie, tylko kapie z pod spodu :kwasny: wręcz leci :kwasny:

pewnie oring poszły w sprysku, a z tego co słyszałem to wymienia się tylko cały :kwasny:

Opublikowano

pewnie oring poszły z sprysku, a z tego co złyszłąme to wymienia się tylko cały :kwasny:

a masz jakiś numer tego ? albo chociaż foto jak to wygląda bo blady jestem w tej kwestii:kwasny:

Opublikowano

pewnie oring poszły w sprysku, a z tego co słyszałem to wymienia się tylko cały :kwasny:

Grubo golą nawet za używki:kwasny:

Opublikowano

tzn ile ?

Opublikowano

150zł w górę trzeba dać:kwasny:

Opublikowano
:shock3: masz jakiś numer ?
Opublikowano
:shock3: masz jakiś numer ?

Nie bardzo:kwasny: Ciężko w ogóle znaleźć bo od b7 chyba nie pasuję a B6 mało było ze spryskami:kwasny: Nówka bodajże 360zł:decayed: