Wandej Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Przynajmniej Ci auta nie podpieprzą zaprowadzeni po zdjęciach To też jeden z powodów:wink: Co sie pogniewałeś?
P-U-M-A Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Przynajmniej Ci auta nie podpieprzą zaprowadzeni po zdjęciach To też jeden z powodów:wink: Co sie pogniewałeś? :facepalm:
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Przynajmniej Ci auta nie podpieprzą zaprowadzeni po zdjęciach więc Nikt nie powinien nawet z garażu wyjeżdżać
Artur82 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Pany gdzie jest watek pumy z jego autem? CHYBA usunął...ale skoro tak to nie może być w DIVISIONIE! PUMA co ty odpierdalasz?? Miałem swoje powody aby usunąć, nie chce mi się publicznie pisać o tym. Jeżeli jest taka potrzeba proszę usunąć mój samochód z tej listy tam:hi:, no Patryk teraz to, żeś pocisnął...poprostu nie chcesz wchodzić w utarczki w swoim temacie! a ta lista to skoro Ci to teraz takie obojętne to po co wczesniej składałeś wogóle swoją kandydaturę
P-U-M-A Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Pany gdzie jest watek pumy z jego autem? CHYBA usunął...ale skoro tak to nie może być w DIVISIONIE! PUMA co ty odpierdalasz?? Miałem swoje powody aby usunąć, nie chce mi się publicznie pisać o tym. Jeżeli jest taka potrzeba proszę usunąć mój samochód z tej listy tam:hi:, no Patryk teraz to, żeś pocisnął...poprostu nie chcesz wchodzić w utarczki w swoim temacie! a ta lista to skoro Ci to teraz takie obojętne to po co wczesniej składałeś wogóle swoją kandydaturę Artur nie chodzi tutaj o jakieś utarczki itd. Mam powody które chciał bym zatrzymać dla siebie bo nie chce otwierać bez sensownej dyskusji. Co do Divisionu to tak jak napisałem jeżeli trzeba, proszę mnie usunąć.
Bieniek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 I dobrze, division nie jest dla "mientkich pytek":grin:
Artur82 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 PUMA ale mogłeś wcześniej poprsotu ostrzec, że taki coś będzie miało miejsce.
P-U-M-A Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 PUMA ale mogłeś wcześniej poprsotu ostrzec, że taki coś będzie miało miejsce. Artur nie kumam co za problem w tym że usunąłem wątek. To mój wątek i moja sprawa.
Artur82 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 PUMA ale mogłeś wcześniej poprsotu ostrzec, że taki coś będzie miało miejsce. Artur nie kumam co za problem w tym że usunąłem wątek. To mój wątek i moja sprawa. masz rację, Twój wątek, Twoja sprawa!
vdm Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Panowie, po odpaleniu auta na climatronicu zapala mi się econ, ale jak tylko przejadę pare metrów wyłącza sie i wszystko działa, czym to może być spowodowane?
P-U-M-A Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 PUMA ale mogłeś wcześniej poprsotu ostrzec, że taki coś będzie miało miejsce. Artur nie kumam co za problem w tym że usunąłem wątek. To mój wątek i moja sprawa. masz rację, Twój wątek, Twoja sprawa!
Artur82 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Chłopaki , jak Ktoś nie chce być w B6 D to robicie problem a jak Ktoś chciał wstąpić to nawet nie dostał odpowiedzi mailem dlaczego nie został przyjęty no to masz tu odp. bo tak zdecydowała komisja poboru
WhyMe? Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 PUMA ale mogłeś wcześniej poprsotu ostrzec, że taki coś będzie miało miejsce. Artur nie kumam co za problem w tym że usunąłem wątek. To mój wątek i moja sprawa. masz rację, Twój wątek, Twoja sprawa! Nie możesz komuś narzucać niczego Jego sprawa i po temacie
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Wywalić Pumkę z pierwszego posta :polew::polew::polew:
Rafi78 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Porządek i dyscyplina przede wszystkim koniec tematu proponuję
Artur82 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 PUMA ale mogłeś wcześniej poprsotu ostrzec, że taki coś będzie miało miejsce. Artur nie kumam co za problem w tym że usunąłem wątek. To mój wątek i moja sprawa. masz rację, Twój wątek, Twoja sprawa! Nie możesz komuś narzucać niczego Jego sprawa i po temacie oczywiście, że tak ale po to jest forum, żeby każdy mógł wyrazić swoje zdanie!
jozek726 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Chłopaki , jak Ktoś nie chce być w B6 D to robicie problem a jak Ktoś chciał wstąpić to nawet nie dostał odpowiedzi mailem dlaczego nie został przyjęty no to masz tu odp. bo tak zdecydowała komisja poboru Miała takie prawo ale kultura nakazuje odpisać , nawet Skazany w więzieniu dostaje uzasadnienie wyroku Dobra, znikam stąd bo widzę że odstaję od Towarzystwa Na razie
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Sixu nie bądź baba tylko rezaj,auto. :doh:PUMKA wyleciał z pierwszego postu?! Moim zdaniem powinien zostać mówiąc poważnie ale nie mi o tym decydować Józek znowu zacząłeś d*pami rzucać.
Wandej Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Sixu nie bądź baba tylko rezaj,auto. :doh:PUMKA wyleciał z pierwszego postu?! Moim zdaniem powinien zostać mówiąc poważnie ale nie mi o tym decydować :naughty:Józek Co z grillem Madafaka?
Artur82 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Marcin a widzisz, żeby wyleciał??
Rekomendowane odpowiedzi