czesia Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Czy ktoś z was używał płynu hamulcowego Jurid?, oddałem auto do mechanika i wymienił mi na taki właśnie płyn teraz nie wiem czy pojeździć trochę i wtedy wymienić na ATE czy zrobić to od razu.
Dev Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 płyn jest bardzo dobry niczego nie musisz wymieniać pod warunkiem że masz wlany DOT4
nikos172 Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Płyn jak najbardziej odpowiedni, sam miałem swego czasu taki zalany i nic się nie działo, nie masz co się spieszyć z wymianą
czesia Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 Dzięki za odpowiedzi, szukałem trochę na innych forach ale bardzo mało osób stosuje ten płyn, z tego co się zorientowałem to jurid jest to samo co bendix (ten sam koncern) i jest stosowany głównie w warsztatach samochodowych generalnie ma bardzo pochlebne opinie.A płyn zalałem oczywiście DOT4. Pozdrawiam
banshee Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Również wlewam gdzie popadnie Jurida
oktawian Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Wlał byś polskiej organiki i też nie widziałbyś różnicy ... gwarantuje
Rekomendowane odpowiedzi