kivlov Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Serwis jeszcze istnieje? Nie mogę się dodzwonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszsal Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja się tam nigdy nie mogłem dodzwonić pod ten numer 503...., na smsy też nikt nie odpowiada - spróbuj pod 661601595 (ten jeszcze w październiku działał) to chyba numer "znajomego" czy wspólnika - cholera wie jaki tam jest udział własnościowy Ja pod tym numerem się dogadałem i załatwiłem, choć nigdy człowieka nie zobaczyłem na oczy - takie call center serwisu AZ. Chłopaki się chyba rozjechali bo poleciłem ich znajomemu i przez 2 miesiące nie udało mu się dodzwonić i cokolwiek ustalić - także miał jechać z daleka i odpuścił. Ty masz na miejscu, więc może podskoczysz i coś więcej ustalisz. Aha na ten 503... jest większa szansa ze się dodzwonisz późnym wieczorem bo właściciel śpi do 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 w AZ non-stop jest pełno aut do naprawy (ludzie tam walą drzwiami i oknami naprawiać/swapować/itd swoje auta bo warsztat jest mega ) i jak jest robota to chłopaki naprawiają a nie gadają przez telefony :gwizdanie: Szczerze polecam i podrzucam wskazówkę - dzwonić do upadłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 A kto ma mozliwosc niech podjedzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 I ja gorąco polecam! U mnie zrobione: - kolektory (klapy wirowe - 3,0 TDI) - ogarnięty temat cykania silnika (uszczelka pod wtryskiem) kilka innych pierdół Nie żałuję ani jednego kilometra zrobionego do chłopaków- takiego warsztatu i specjalistów, z którymi można spokojnie pogadać można ze świecą szukać! Jeszcze raz wielkie dla OLA i chłopaków! w AZ non-stop jest pełno aut do naprawy (ludzie tam walą drzwiami i oknami naprawiać/swapować/itd swoje auta bo warsztat jest mega ) i jak jest robota to chłopaki naprawiają a nie gadają przez telefony :gwizdanie:Szczerze polecam i podrzucam wskazówkę - dzwonić do upadłego Prawda to- podejrzewam, że gdybym posiedział tam jeszcze ze 2 godzinki to by mnie zastawiły auta klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 I like It ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 I ja gorąco polecam!U mnie zrobione: - kolektory (klapy wirowe - 3,0 TDI) - ogarnięty temat cykania silnika (uszczelka pod wtryskiem) kilka innych pierdół Nie żałuję ani jednego kilometra zrobionego do chłopaków- takiego warsztatu i specjalistów, z którymi można spokojnie pogadać można ze świecą szukać! Jeszcze raz wielkie dla OLA i chłopaków! w AZ non-stop jest pełno aut do naprawy (ludzie tam walą drzwiami i oknami naprawiać/swapować/itd swoje auta bo warsztat jest mega ) i jak jest robota to chłopaki naprawiają a nie gadają przez telefony :gwizdanie:Szczerze polecam i podrzucam wskazówkę - dzwonić do upadłego Prawda to- podejrzewam, że gdybym posiedział tam jeszcze ze 2 godzinki to by mnie zastawiły auta klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofe Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Polecam serwis. Za profesjonalne podejście, szybką diagnozę i jeszcze szybszą naprawę praktycznie od ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirasalo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Cześć , Był ktoś ostatnio w tym warsztacie? Trzymają poziom, ciągle warto ich odwiedzić ? Pozdrawiam Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Mirasalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakoUSM Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jak też się podpinam pod pytanie kolegi. Miesiące mijają od tych postów, a tam dalej dobrze, czy ekipa się pozmieniała i już lipa? Ktoś się może wypowiedzieć na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jak zwykle pelen profesjonalizm, zrozumienie czlowieka w potrzebie i calkowite ogarniecie tematu na wysokim poziomie tak jak to powinno wygladac. Takze pomoc w zalatwieniu lawety! Jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiskar Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ma ktoś aktualne namiary na warsztat? Na podane telefony nie moge sie dobić? W Gdańsku chyba już ich nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jak zwykle pelen profesjonalizm, zrozumienie czlowieka w potrzebie i calkowite ogarniecie tematu na wysokim poziomie tak jak to powinno wygladac. Takze pomoc w zalatwieniu lawety! Jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje o Ty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ma ktoś aktualne namiary na warsztat? Na podane telefony nie moge sie dobić? W Gdańsku chyba już ich nie ma...W pruszczu sąhttp://az.gda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Jak też się podpinam pod pytanie kolegi. Miesiące mijają od tych postów, a tam dalej dobrze, czy ekipa się pozmieniała i już lipa? Ktoś się może wypowiedzieć na ten temat? Działają w Pruszczu jak kolega wyżej napisał. Można śmiało jechać. Dają radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 czy nr w AZ się zmieniły dzwonię: 601 443 282 (odzywa się jednostka wojskow Głogów), 503 586676 nikt nie odbiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 503586676Ciężko się dodzwonić, ale możesz napisać sms, że prosisz o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ja mam jeszcze taki numer...661443282 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H_S_B Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Witam Jeżeli zagląda tu Właściciel Serwisu to chciałbym się uprzejmie przypomnieć o rachunku za naprawę z 20.10.2016 którego do tej pory nie dostałem. Będę wdzięczny za kontakt.. 09/2017 za miesiąc mija rok od wizyty w AZserwis.. wciąż brak rachunku.. pozdrawiam i nie polecam Edytowane 13 Września 2017 przez H_S_B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karl1106 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Wiecie czy w tym warsztacie wymienia mi lampy w b9 na full ledy z tyłu? Kodowanie komponent plus światła dynamiczne z modulu komfortu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi