tolek85 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 a jak servotronic? warto bylo? Zdecydowanie tak. Ja większości jeżdżę po mieście, więc mi się przyda, ale co najfajniejsze: Przy zerowych prędkościach, wiadomo, servotronik chodzi mega lekko, ale co mnie zaskoczyło, powyżej 160 chodzi też zdecydowanie twardziej, niż przy zwykłym wspomaganiu. Układ jest sztywniejszy, pewniejszy przy małych manewrach. Trochę trzeba się do tego przyzwyczaić, ale jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 bardzo mnie ciekawi co to za b5 on tam wszystkich wozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 bardzo mnie ciekawi co to za b5 on tam wszystkich wozi przeciez wiadomo, ze Twoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 czas z tym skonczyc jutro zabieram i nie wracam tam chyba ze po 500+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 No a ja dopiero wstalem z wyra po tym dniu ledwo zylem Kasku nie marudz dobrze ze sie przejechalem to wiem co zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Jak fura sie sprzedała? są chętni?nie pytaja co tak duzo za 2001rok:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 fahncuz zapytaj o kopie dokumentow , kaska jakis niemic pytal o to samo. nie wiem po kiego Generalnie w domu , wczoraj czy przedwczoraj dostala nowy soft i troche polatalem BTW tymon ty mnie meczyles o szybki z s4 boczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Tak ale za pozno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Autko świetne , jedyne w swoim rodzaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 no i odgrzebałem wątek po jakimś roku furka ze zdjęć wydaje się świetna, ale na żywo to dopiero suty miękną robi robotę! kosa no! a wydech niesamowity hmm chyba że ro rezonans blaszaka był, tak teraz myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Nosb, ile chcesz za to pudło ? mam pare złotych i zastanawiam sie czy to przeru... pić czy kupic jakies auto.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 6 dych bez audio ( wzmak/suby) Po kosztach budowy/czesci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Dam ci stówę Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 dobra, 30 listopada będziesz znac moją decyzję wówczas bede wiedział jak wyglądam z VAT-em jeżeli wyjdzie go zapłacic to musze kupic jakieś auto dostawcze z VAT1 :facepalm::facepalm: jak nie, to sie tam do Ciebie pofatyguję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 spoko loko niunia zimuje sobie a ja dojrzewam do rozstania z nią hehe Teraz sie pofatyguje na mobile.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Nosb a Ty założyłeś Niuni wątek w b7? bo chyba powinieneś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jestem rozdarty emocjonalnie gdzie powinna sie znalesc najblizej jej chyba do "inne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Kto go tam wpusci do B7 crew daniel. Mam wiazki z b7 calogo przodu do lamp wentylatorow, wycieraczek itd. Poza silnikiem. Obie strony. Chcesz czy wystawiac na "popularnym portalu aukcyjnym..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ziombel kupilem wsio co trzeba mi bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 dobra, 30 listopada będziesz znac moją decyzjęwówczas bede wiedział jak wyglądam z VAT-em jeżeli wyjdzie go zapłacic to musze kupic jakieś auto dostawcze z VAT1 :facepalm::facepalm: jak nie, to sie tam do Ciebie pofatyguję sciemka Nosb niestety czarny scenariusz sie sprawdził VAT-u wyszło do zayebania musiałem jeszcze dzisiaj kupić dostawczaka padło na citroena Nemo...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi