Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz już ringi z mody wyszły, teraz są DEVIL DIABELSKIE DAJ Lajty :D

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i dobrze ze wyszly ja nie chce byc modny :naughty:

Opublikowano

nie chce byc modny a lepi RS :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

Rs nie jest modne :decayed: Jest ladne i nietuzinkowe :tongue4:

Opublikowano

Nosb, qurwa mogles powiedziec ze potrzebujesz gotowe flansze. Ledwo co robilem 3 szt DP, moglem od razu zrobic Ci z nierdzewki. Kata odeslij mi za max 2 tygodnie, gdybys nie zdarzyl to uprzedz mnie, bede cos "czarowal" na miejscu.

Opublikowano

Dev przeciez mozez zrobic i wyslac jak mnie nie zabiją cenowo ;) Tamto Ci odesle po niedzieli i kaske na konto :good:

Opublikowano

nie zrobie bo nie mam wzrornika

jest u Ciebie, jak odeslesz to zrobie

o cene sie nie martw

chyba ze wyslesz mi dokładny rysunek to zrobie

Opublikowano

Odesle next week :good:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 21:40_________________________________________________Lampiszony done :) Teraz tylko dokupic odpowiednie oswietlenie ( led na postojowke , dzienne i chromowany kierunek ) :)

Chociaz jedna rzecz do przodu :)

Tak to wyszlo :

lamp1q.th.jpg

lamp2.th.jpg

lampb.th.jpg

Klosz bedzie spolerowany i bedzie jak nowy ( maja lekkie odpryski od piasku i drobnicy z drogi od uzywania ) .

Mi sie bardzo efekt podoba :) Swieci to baaardzo jasno i wyraznie : mogloby spokojnie dzienne zastapic :) ale pewnie beda wpiete pod postojowke :)

Na zywo jest to idelna snieznobiala barwa :) Cos intensywnosc i kolor jak na ostatnim foto najjasniejszym :good:

Opublikowano

To jest pełny ring czy na górze tak jakby ucięty? Źle to nie wygląda :)

Opublikowano

Daniel, wszystkie części się zgadzaja? mam taką nadzieje :wink4:

Opublikowano

Uciety u gory i swieci dol ;) robi sie takie zamrozone oko ;) Podejrzewam ze na aucie bedzie w choy dobrze sie prezentowac cala lampa z ringiem :)

Slepaczku wszystko jest i gra ( nawet te twoje male kosteczki ) . Tylko ta nakladka na prog jeszcze :( Tych kostek dla Ciebei poszukam jutro .

Opublikowano

Uciety u gory i swieci dol ;) robi sie takie zamrozone oko ;) Podejrzewam ze na aucie bedzie w choy dobrze sie prezentowac cala lampa z ringiem :)

Slepaczku wszystko jest i gra ( nawet te twoje male kosteczki ) . Tylko ta nakladka na prog jeszcze :( Tych kostek dla Ciebei poszukam jutro .

no to gra, jak bedziesz miał te kostki już to mi puść paczuszkę razem z tamtymi już :wink4:

dzisiaj dopiero zamówię tą nakładkę, bo miałem mały zapierdol w tym tygodniu :wallbash:

Opublikowano

Nosba a z tempo to bedziesz cosik wiedzial po uruchomieniu :mysli:

Opublikowano

Powiem Ci ze pewnie zostawie go bo nie wiem czy sie pozniej nie przyda ;)

Opublikowano

spoko to kupie cos od dominukt1 :naughty:

Opublikowano

Byłem u Artka w pt. wieczorem po te częśći do amortyzatora miałem podichać pogadać ale było zemną 3 parchów i nie chciałem Ci w garażu robić 3ody :decayed:

Posuwasz sie do przodu powoli ale za to widze że każydy ruch przemyślany :wink4:

A ten distal co? Dał rade to skleić czy pupa?

Opublikowano

I tak mnie nie bylo. Distal dal rade chociaz dales mi rapid a chcialem zwykly :P Glosnik gra ale zobaczymy czy wtrzyma jak dostanie po d*pie troche :)

Opublikowano

Projekt MEGA :kox: Ale z drógiej strony koszty takiej przeróbki będą chyba na tyle duże że wolał bym poszukać ori RS4 :mysli: Chyba że dla kolegi liczy się poprostu sztuka tworzenia to szacun :notworthy:

Opublikowano

Projekt MEGA :kox: Ale z drógiej strony koszty takiej przeróbki będą chyba na tyle duże że wolał bym poszukać ori RS4 :mysli: Chyba że dla kolegi liczy się poprostu sztuka tworzenia to szacun :notworthy:

Chłopie widziałes ceny RS4 B7?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...