Młody_drog Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 teraz już ringi z mody wyszły, teraz są DEVIL DIABELSKIE DAJ Lajty
Nosb Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 No i dobrze ze wyszly ja nie chce byc modny
Artur82 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 nie chce byc modny a lepi RS :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Rs nie jest modne Jest ladne i nietuzinkowe
Dev Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Nosb, qurwa mogles powiedziec ze potrzebujesz gotowe flansze. Ledwo co robilem 3 szt DP, moglem od razu zrobic Ci z nierdzewki. Kata odeslij mi za max 2 tygodnie, gdybys nie zdarzyl to uprzedz mnie, bede cos "czarowal" na miejscu.
Nosb Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dev przeciez mozez zrobic i wyslac jak mnie nie zabiją cenowo Tamto Ci odesle po niedzieli i kaske na konto
Dev Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 nie zrobie bo nie mam wzrornika jest u Ciebie, jak odeslesz to zrobie o cene sie nie martw chyba ze wyslesz mi dokładny rysunek to zrobie
Nosb Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2011 Odesle next week [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 21:40_________________________________________________Lampiszony done Teraz tylko dokupic odpowiednie oswietlenie ( led na postojowke , dzienne i chromowany kierunek ) Chociaz jedna rzecz do przodu Tak to wyszlo : Klosz bedzie spolerowany i bedzie jak nowy ( maja lekkie odpryski od piasku i drobnicy z drogi od uzywania ) . Mi sie bardzo efekt podoba Swieci to baaardzo jasno i wyraznie : mogloby spokojnie dzienne zastapic ale pewnie beda wpiete pod postojowke Na zywo jest to idelna snieznobiala barwa Cos intensywnosc i kolor jak na ostatnim foto najjasniejszym
Młody_drog Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 To jest pełny ring czy na górze tak jakby ucięty? Źle to nie wygląda
slepy Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Daniel, wszystkie części się zgadzaja? mam taką nadzieje
Nosb Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2011 Uciety u gory i swieci dol robi sie takie zamrozone oko Podejrzewam ze na aucie bedzie w choy dobrze sie prezentowac cala lampa z ringiem Slepaczku wszystko jest i gra ( nawet te twoje male kosteczki ) . Tylko ta nakladka na prog jeszcze Tych kostek dla Ciebei poszukam jutro .
slepy Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Uciety u gory i swieci dol robi sie takie zamrozone oko Podejrzewam ze na aucie bedzie w choy dobrze sie prezentowac cala lampa z ringiem Slepaczku wszystko jest i gra ( nawet te twoje male kosteczki ) . Tylko ta nakladka na prog jeszcze Tych kostek dla Ciebei poszukam jutro . no to gra, jak bedziesz miał te kostki już to mi puść paczuszkę razem z tamtymi już dzisiaj dopiero zamówię tą nakładkę, bo miałem mały zapierdol w tym tygodniu
Artur82 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nosba a z tempo to bedziesz cosik wiedzial po uruchomieniu
Nosb Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2011 Powiem Ci ze pewnie zostawie go bo nie wiem czy sie pozniej nie przyda
plastuch Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Byłem u Artka w pt. wieczorem po te częśći do amortyzatora miałem podichać pogadać ale było zemną 3 parchów i nie chciałem Ci w garażu robić 3ody Posuwasz sie do przodu powoli ale za to widze że każydy ruch przemyślany A ten distal co? Dał rade to skleić czy pupa?
Nosb Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 I tak mnie nie bylo. Distal dal rade chociaz dales mi rapid a chcialem zwykly Glosnik gra ale zobaczymy czy wtrzyma jak dostanie po d*pie troche
kamelus_ Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Projekt MEGA Ale z drógiej strony koszty takiej przeróbki będą chyba na tyle duże że wolał bym poszukać ori RS4 Chyba że dla kolegi liczy się poprostu sztuka tworzenia to szacun
MARCIN607 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Projekt MEGA Ale z drógiej strony koszty takiej przeróbki będą chyba na tyle duże że wolał bym poszukać ori RS4 Chyba że dla kolegi liczy się poprostu sztuka tworzenia to szacun Chłopie widziałes ceny RS4 B7?
Rekomendowane odpowiedzi