Nosb Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 pozyczylem [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 01:03_________________________________________________ Balagan na strychu... Chyba musze kupic paczke trytytek
Remik-A4 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 a jednak poszlo foto Dobrze Daniel wklejaj ich wiecej bo NA PRAWDE MASZ SIE CZYM CHWALIC :kox:
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 a jednak poszlo foto Dobrze Daniel wklejaj ich wiecej bo NA PRAWDE MASZ SIE CZYM CHWALIC :kox: a niby czym? bitym struclem, składanym z trzech ,, nosb wysłałeś
plastuch Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak standardowo paleciakiem wiechałeś czy opracowałeś jakiś bardziej nowatorski sposób wkładania 2.7
Nosb Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Paleciak... Slepaczku ale jest progres Przytargalem reklamowke z kostkami do pokoju mam kolo nogi ją :gwizdanie:
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Paleciak... Slepaczku ale jest progres Przytargalem reklamowke z kostkami do pokoju mam kolo nogi ją :gwizdanie: no to działaj działaj, bo mi klient na wiązkę ucieknie, wsyzytsko mam oprócz tych wtyczek, właśnie Zrobiłem dzisiaj przelew, do aso-vag, także zaczynają sciągać część
Nosb Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 adamo chyba raczej kiedy grzanek przyjezdza Pospinam sobie kabelki , wpadnie pokoduje , poprawi i tyle Nie oddam mu bo bedzie z miesiac stalo hehe Slepy wstane i postaram sie ogarnac temat
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 adamo chyba raczej kiedy grzanek przyjezdza Pospinam sobie kabelki , wpadnie pokoduje , poprawi i tyle Nie oddam mu bo bedzie z miesiac stalo hehe Slepy wstane i postaram sie ogarnac temat oki spoko
GRazny Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 nie no Danielu... taki projekt i kropek? no wstyd normalnie
kolba_leon Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 jak mam być szczery to projekt jest trochę "wieśniacki" to jak na siłe robić z żaby księcia. Nie twierdzę , że autor jest wieśniakiem ale pomysł tak
bajk Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 przecież nie będzie naklejał znaczków RS4 a że będzie dobrze wyglądać samochód - czemu nie - nie widzę przeciwwskazań. założę się też, że będzie jeździł lepiej nie seryjne rs4 b7..
Buba Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 jak mam być szczery to projekt jest trochę "wieśniacki" to jak na siłe robić z żaby księcia. Nie twierdzę , że autor jest wieśniakiem ale pomysł tak a gdzie widzisz tutaj "wiochę" ? Z przodu na szybie bedzie PIONER a z tyłu SONY ale poza tym reszta ori
Gik Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ten projekt wcale "wieśniacki" nie jest, według mnie wręcz przeciwnie. Wieściackie mogło by być gdyby po tym wszystkim Nosb wmawiał, że ma prawdziwe RS4 . Gdybym miał czas i dużo miejsca, sam chętni bym się w takie coś pobawił... na pewno daje sporo satysfakcji
kolba_leon Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 czyli jak z mojego audi zrobiłbym ferarri bez znaczka firmy to okej? jestem zwolenikiem sleeprów i tyle. Lepiej, żeby auto wyglądało na mało mocy i dawało w piz%e niż odwrotnie. A to, że nie ma znaczka a wygląda jak rs4, którym nie było nie jest i nigdy nie będzie nie ma większego znaczenia. Zastanawia mnie tylko, czy taniej nie byłoby kupić b7 i nie mówie o rs4.[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 15:16_________________________________________________chyba, że auto jest robione pod lans bo tak to wygląda. Żeby wszyscy widzieli mam rs4 fajnie nie? bo innego wytłumaczenia nie mam. I nie atakuje właściciela bo każdy robi ze swoim samochodem co chce wyrażam opinie, że bez sensu robić coś co nigdy nie będzie ori tylko imitacją
Flyer Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 z audi ferrari nie zrobisz, ale jak widzisz zrobic z a4 body rs4 jest stosnkowo latwo i auto wyglada bardzo dobrze. nie jest to tuning na zasadzie laminatow, drutu, trytytek itd... w dodatku auto to nie bedzie 1.9TDI, tylko 2.7 biturbo.
wustyle Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 jak mam być szczery to projekt jest trochę "wieśniacki" to jak na siłe robić z żaby księcia. Nie twierdzę , że autor jest wieśniakiem ale pomysł tak zobacz jak Adam ze Sportmile zrobil z S4 RS4
MARCIN607 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ten projekt wcale "wieśniacki" nie jest, według mnie wręcz przeciwnie. Wieściackie mogło by być gdyby po tym wszystkim Nosb wmawiał, że ma prawdziwe RS4 . Gdybym miał czas i dużo miejsca, sam chętni bym się w takie coś pobawił... na pewno daje sporo satysfakcji Gik auto pod koniec prac pódzie na alegro jako jedyne w polsce RS4 B7 z 2,7BiTale poważnie jakby nie było- będzie zapierala..cy unikat. B6 i B7 różnią tylko blach zewnętrznę a Daniel zakłada wszystko ori więc nie ma się do CZego przyczepić.
kolba_leon Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Flyer to był tylko przykład. To tym bardziej mnie uświadamia , że autko jest zrobione na poka poka. A czy ma czy nie ma znaczków to co z tego? rs4 moja babcia by nawet poznała , że to nie zwykła a4 ...
Rekomendowane odpowiedzi