Gość elvis80 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Zaraz zrobie update tyklo zjem i sie wyczyszcze DAJESZ UP
Gobi Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 chyba bardzo głodny i brudny był :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 Zebys wiedzial Zaczalem kolo godziny 14 Piekne sloneczko , cieplo , zadnych innych planow na niedziele Wiec z pomoca przyjaciela : Wzialem sie za robienie wiekszego burdelu niz mialem : Operacja sie udala , pacjent zmarl : I tak zakonczylem dzien kolo 20 : Jutro/pojutrze silnik z rs4 ma trafic na miejsce. Niestety musze kupic chlodnice olejowa i weze dorobic ( zapomnialem na smierc o tym ) . Pozatym troche przezbrajania : kompresor klimy przelozyc z b6 , siakies weze , skrecic sprzeglo , wszystko do kupy. FMIC material jest , bedzie ogarniany jakos niedlugo. Te tydzien do czwartku poswiecam na auto , potem na weekend mam jedna robote , po weekendzie auto abdula trafia do mnie na swapa. Skoncze i znow wezme sie za moje. Ile sie uda zrobic tyle sie uda do piatku.
CoLo Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Ładne burdello Działaj chłopaku, działaj bo się wszyscy niecierpliwią
MARCIN607 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 na tydniu jeszcze ja wpadnę na chwilę do Ciebie :gwizdanie: :gwizdanie:
Stolkien Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Co ty chciałeś ode mnie? Będę dzisiaj w Łącznej od 18. Maluję dokładki
gregory Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Pierwszy raz wszedłem na ten temat. 64 strony a dopiero silnik wkładasz i zawias zmieniłeś Chyba, że coś pominąłem bo szczerze nie chce mi się tego wszystkiego czytać :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 po weekendzie auto abdula trafia do mnie na swapa. A co to będzie ? Kurfa zagoń któregoś do sprzątania Twojego kurnika w czynie społecznym
mrogal Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 po weekendzie auto abdula trafia do mnie na swapa. A co to będzie ? Kurfa zagoń któregoś do sprzątania Twojego kurnika w czynie społecznym taa i co jeszcze? posprzata i potem polowy rzeczy nie znajdzie
adams78 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Pierwszy raz wszedłem na ten temat. 64 strony a dopiero silnik wkładasz i zawias zmieniłeś Chyba, że coś pominąłem bo szczerze nie chce mi się tego wszystkiego czytać :gwizdanie: He he... Dobre sobie Po Tobie nie spodziewam się, że sugerujesz echać do tjunera i zostawić tam worek siana za to co można samemu Ale widać, że chłopak musi się nagimnastykować aby ogarnąć temat finansowo i stąd się to ślimaczy :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 22:38_________________________________________________Ej, Nosb! Ten stok narciarski w tle to wpada do Ciebie na podwórko? Może jakieś bramki ustawić i kasować
Nosb Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 Poki co porzadkow nie bedzie nia ma czasu No moze jakeis z grubsza Noo 1,8T ---> 2,7T moje eks Gregory ominales cos : wkladam juz drugi silnik i nie zmienilem zawiasu A twoje coupe tez cos szybko nie idzie Ale widać, że chłopak musi się nagimnastykować aby ogarnąć temat finansowo i stąd się to ślimaczy :gwizdanie Dzieks adams za zrozumienie : chociaz jeden ktory nie pieprzy ze jak robie takie auto to musze sr** pieniedzmi Niestety jakby byla kasa auto by juz smigalo pomalowane takie sa realia.A tu niestety nie ma lekko Ale powoli do przodu ... Stok owszem ale ta dziura z woda czyli pseudo staw by ich wylapywala wiec choy z zarobku
bajk Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 ej Nosb jak będziesz widział jeszcze gdzieś 2.7 z rs4 to daj znać
Flyer Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 ej Nosb jak będziesz widział jeszcze gdzieś 2.7 z rs4 to daj znać najpierw da mi znac, a nie Tobie
Buba Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 ej Nosb jak będziesz widział jeszcze gdzieś 2.7 z rs4 to daj znać a po co ci taki silnik? juz 2.0 sie znudziło??
bajk Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 najpierw da mi znac, a nie Tobie nie chcę być monotonny, ale a po co ci taki silnik? juz 2.0 sie znudziło?? nie interesuj się
Rekomendowane odpowiedzi