Nosb Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 Tutaj jesli chodzi o szerokosc przod kontra tyl : I FMIC : Gorne rurki do przerobki tzn kat wyjscia w dol mocno musialem poprawic i podciac w miejscu zderzaka bo bez sensu wystawalo : Belki za duzo tez nie zostalo :gwizdanie: : Chlodniczka klimy do przerobki lekkiej poszla : No i po koleji : Ciaaaasnooo : No ale jakos weszlo : I przed spawaniem porzadnym (powinno wrocic na dniach ) :
Młody_drog Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 No progress jest, wszystko 2 razy włożyłeś Nosb nie podjąłbyś się zamontowania fmica w awxie?
CoLo Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Sie chlopaku musiales tym nabawic co nie miara masz zdrowie
adrianus Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Nosb niedlugo dostanie mega etat w Inglostadt
virus Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 no to fakt że belki za dużo nie zostało a co do modów to jest jak najbardziej
Nosb Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 No niestety Poszla na zlom Mateusz nie badz piz*a Wez sie w garsc i wloz Nic trudnego W sumie z fmic tzn orurowaniem i przerobka poszlo sprawnie nie pamietam ale pasowalem chyba od 15 do 19 jakos tak
wojtas-audi Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 No z przodu lekka kosmetyka i git, ale tyl chu..owy w uj
Nosb Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 No dupe ma slabą poki co Buba wtedy to nie... ale ponumerowalem zeby sie potem nie krzyzowac przy skladaniu
Młody_drog Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 No niestety Poszla na zlom Mateusz nie badz pipka Wez sie w garsc i wloz Nic trudnego W sumie z fmic tzn orurowaniem i przerobka poszlo sprawnie nie pamietam ale pasowalem chyba od 15 do 19 jakos tak Wiesz, gdzie ja wykonuję wszystkie prace nad samochodem??? Przed domem, nie mam nawet podjazdu tylko obok samochodu sąsiada, a tutaj w Irlandii to i tak trzeba uważać bo głośniej pierdniesz to zaraz przyjdą z dymem... Muszę pogadać z kolegą, może mi udostępni garaż na jeden dzień to się tym zajmę. Skąd orurowanie brałeś? masz dojście do kwasówki?
Nosb Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 Ze sklepu kurfa w R4 to jest latwizna miejsca sporo , dwie rurki
Młody_drog Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 mają na pewno Nigdy się nie orientowałem bo nie wiem ile potrzebuję jakie kolanka itp itd. Muszę się powoli zaczać interesować ale nie wiem jaki cooler wrzucić. Dobra to nie miejsce na takie gadanie
abdul81 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 zamęczą cie tutaj z tymi kolorami fmic jest teraz składaj i na drogę pozamiatać trochę bo sąsiedzi chyba juz odpoczeli odkąd odebrałem od ciebie moją :> :> teraz czekam na taki fmic w moim :> daj znać
Reggi Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Nosbiak poodkurzaj w garażu bo pylicy dostaniesz
grzes1150 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Otwór na wkręcany hak w zdeżaku możesz już zakleić i zaszpachlować bo i tak nie ma za bardzo w co wkręcić
Nosb Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 FMIC sie spawa niestety spawacz robi to po tzw godzinach i jeszcze mu w domu zabraklo argonu Raga myslalem dzisiaj o tym Ale jakos sie nie zebralem Nie no haczek jak najbardziej jest uzyteczny No i zadrutowalem chlodniczke... Dlugo sie zastanawialem jak to zrobic w miare estetycznie , szybko , sprawnie i tanio Niby kicha... Ale trzyma sie jak powinno , zajelo to chwile i kosztowalo tyle co nic No i ten tego... Sloneczko przyswiecilo ... i znow wrocilem do tematu
Thom4s Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Pomaluj wszystko w kolor tylnego zderzaka, jeden element do lakierowania mniej... Sprint Blue.
Nosb Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 zderzak i tak do malowania Inna sprawa z drzwiami bo dwa elementy by odpadly
Rekomendowane odpowiedzi