Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wiesz po przesiadce z ~ 300 ps B5 to szalu nie bylo to musi być nieprzyjemne uczucie przesiadać się do słabszej furki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Przekiepskie Czlowiekowi malo bylo a tu zamiat wiecej to znow mniej... Ale to nic... Zebyscie widzieli jak ta astra 1,4 zapie$%ala ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Przekiepskie Czlowiekowi malo bylo a tu zamiat wiecej to znow mniej... Ale to nic... Zebyscie widzieli jak ta astra 1,4 zapie$%ala ;D takie pierdzikółko jest dobre, bo jeździsz jeździsz i już się przyzwyczajasz to tych 60KM a tu za chwilę wsiadasz do 220KM audi i uważasz, że jest rewelacja ja tam mam po przesiadce z golfa do audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Tez racja Do tego leje za 30 zl i 150 km peka spokojnie jadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 ja mam serie a czasem sie przejade mamy jazzem 1,2 i jak wracam do swojego to juz jest bajka :kox:ale mija szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Tez racja Do tego leje za 30 zl i 150 km peka spokojnie jadac Dzisiaj widziałem to czerwone szaleństwo NOSB załóż jej osobny wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Nosb sprawdz jak mozesz jutro te rurki nierdzewne bo sprawa zaczyna byc pilna :hi: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 widze ze już 2,7 biT siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Gdzie tam Ale zmienilem bo 3,0 juz na pewno nie bedzie siedzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ruszyło się co tam w tym kiblu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 nic a nic... Tylko kompletuje graty. Pewnie w tym roku nie wyjedzie bo nie ma opcji zebym sie wyrobil z nia... Ba chyba nawet nie wepcham na garaz do skladania ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 A b5 sprzedales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 w pewnym sensie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 w pewnym sensie tak zostały tylko jeszcze pewnie jakieś drobiazgi po nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Sprzedane... Troche tu troche tam Generalnie czesci mozna szukac w kazdym zakatku polski pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 do doopy taki interes sprzedałeś a OC dalej płacisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nosb http://moto.allegro.pl/fmic-intercooler-audi-s4-rs4-i1357626783.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 zostal mu taki sam z B5... a do B6 raczej nie wejdzie ten konkretny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 zostal mu taki sam z B5... a do B6 raczej nie wejdzie ten konkretny. aaaa..... taki mi wpadl w oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Jak obadalem wczoraj temat miejsca pod pasem przednim w B7 to cicho licze ze wejdzie mi ten moj fmic z B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi