czaki22 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 tak jak prawi flyer, i bieri sie za arbajta wiesz z czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 bierz ten Orange, co wczoraj ogladalismy i nie pitol! bedzie następny, bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 pierdolta pierdolta a on i tak wybierze co mu się podoba dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Nastepny czyli jeden z dwoch na swiecie Pozatym tamten jest w jakims chevroleta a ten mialby byc w innym a ze podobny ? No coz ... Okaze sie co sie polozy jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 ale zawsze to drugi pomaranczowy jak juz wydawac kase na całe auto to byc jedynym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 bierz ten Orange, co wczoraj ogladalismy i nie pitol! bedzie następny, bez sensu a wiesz o jaki chodzi? bo nie o ten mat z R8 co jest w poprzednim poscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnasiS Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Sepang Bronze piekny kolor mało tego koloru jeździ. Widziałem na żywo mega wypaassssssssssss.... dawaj w taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ani nie o taki jak w tym b6/rs4 z norwegii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Mowicie ze biale z czarnym dachem klepane i mnostwo ich... Pokazcie mi je na ulicy gdybym miał ciągle aparat w ręce to mógłbym ci mnóstwo takich zdjęć wkleić, to co widziałem na własne oczy w tym tyg: VW Polo, Audi A3 Sportback, Mercedes E-classe, Porsche Cayenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Dobra nie jaraj sie ja mieszkam na zadupiu a nie w metropolii A serio to wiem ze jest tego duzo bo kazdy tak robi bo jest "fajne" dlatego odskoczylem od bialego i szukam czegos egzotyczniejszego Ale na pewno jest ich mniej niz czarnych i szarych ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 (...) Ale na pewno jest ich mniej niz czarnych i szarych ;p Słuszny kierunek ... :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 jesli czarny to mat,ale ja osobiscie wybralbym bialy i tak zaznaczylem w ankiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Twoje kółeczka do mnie też Pięknie pasują, Żonka Agnieszka mówi że chce Białe do naszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 No to pryskaj jaki masz problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Na jesień.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Panie :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: miałem wczoraj w nocy mega pilny wyjazd- chwilę temu wróciłme :thumbdown: :thumbdown: wpadne z desperados jak będziesz miał chwilę. opróżnij skrzynkę- bierę listwy jak jeszcze masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Luz. Dzwonilem bo bylem na pogrzebie i chcialem sie spytac czy wpadasz wogole. W ladnym stanie te twoje ? Chodzi o to ze moja czarne nie pasuja mi booo sa 1-2 mm szersze niz ori z B6/rs4 i zawadzaja o prog Musialbym je szlifowac z milimetr a po co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Luz. Dzwonilem bo bylem na pogrzebie i chcialem sie spytac czy wpadasz wogole. W ladnym stanie te twoje ? Chodzi o to ze moja czarne nie pasuja mi booo sa 1-2 mm szersze niz ori z B6/rs4 i zawadzaja o prog Musialbym je szlifowac z milimetr a po co ? jak coś mogę podjechać do Ciebie to sobie zerkniesz ale ta przy drzwiach kierowcy jest lekko obdarta na samym dole od spodu [br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 22:23_________________________________________________nawet telefonu nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Musisz podjechac jak je chcesz bo potrzebuje normalne na srode/czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Musisz podjechac jak je chcesz bo potrzebuje normalne na srode/czwartek. mogę nawet przyjechać w poniedziałek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi