Piter.d 2 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 koledzy przepalają mi się co raz przetwornice poszło kilka chińskich i japońska koito może wiecie w czym problem i czemu nie wywala bezpiecznika 10A
domjenick Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 zwarcie -skoro wywala bezpiecznik
Piter.d 2 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 no właśnie nie wywala bezpiecznika tylko pali przetwornice
domjenick Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 no właśnie nie wywala bezpiecznika tylko pali przetwornice a sorry-w pierwszym poście przeczytałem,że wywala ale zawsze palą się obie,czy tylko z jednej strony?
Piter.d 2 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 tylko jedna i nie ma reguły po której stronie na szczęście nosze je na gwarancje i od razu dostaje na wymianę drugą ale obawiam się że nie długo sprzedawca straci do mnie cierpliwość
piotrsob1 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Jak handluje badziewiem to niech wymienia na nowe .............
Piter.d 2 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 no i tak robi kolego ale ile można mieć z tym problemy pomyślałem sobie że z chińszczyzna nie chce mieć już więcej doczynieniawięc kupiłem przetwornice koito ale niestety po 2 tygodniach i ta wysiadła ;( Pojadę do elektryka i sprawdzę co tam jest nie tak
likwidator98 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 miałem podobny problem z przetwornicami valeo spaliły mi sie trzy sztuki teraz zamieniłem na hella i puki co spokój
vauxhall95 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 wg.mnie cos z elektryka,moze regulator napiecia swiruje i sa skoki napiecia,przetwornice sa na to czule
kaju Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Mi też ostatnio poszła. Raz świeci przez kilka minut i dopiero gaśnie, raz po ok. 30 sekundach, a nieraz w ogóle się nie zapali. Dużo grzebania przy wymianie?
Rekomendowane odpowiedzi