Rosemeyer Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 wiem, ze sa lepsze opcje od wranglera, ale one nie maja mozliwosci zrzucenia dachu, wywalenia drzwi czy polozenia przedniej szyby, a to fajne gadgety na lato w 70% to ma byc zabawka, a w dalszej kolejnosci offroadowa bestia
boberek Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 Co za menda nawet nie podziękował :bicz3: zapomiałem dzieki bo negocjacje zajeły 4 dni i wyleciało mi to z głowy
HeresR32 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 wiem, ze sa lepsze opcje od wranglera, ale one nie maja mozliwosci zrzucenia dachu, wywalenia drzwi czy polozenia przedniej szyby, a to fajne gadgety na lato w 70% to ma byc zabawka, a w dalszej kolejnosci offroadowa bestia jesli zabawka to tak
Wojtek_A4 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Co za menda nawet nie podziękował :bicz3: zapomiałem dzieki bo negocjacje zajeły 4 dni i wyleciało mi to z głowy Gralem na czas. 4 dni potrzebowalem zeby wykleić z 3 jedna
boberek Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 LED dorezany zderzak sline przedlift z grilem w między czasie naprawiłem felerna pompe oleju tak wyglądała wiązka lewa tylnego hamulca ręcznego jakies pierdoły w srodku tez porobiłem ale nie mam fot szyby tył sciemnione jak fabrycznie led rejestracji foty zrobie ja załoze lato w miedzy czasie rezałem to
peter22 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 ładnie wyszło dopracował byś pierwszą stronę jakis fotki by sie przydały
boberek Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 zrobie po swietach jak juz nawoskuje i lato założe
topor Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 ładniuchna;) czarny przod miazga, a co do wiazki recznego to mnie tez czeka wymiana na dniach lewej strony;p
boberek Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 no ja kupiłe wiązke w ASO rozebrac pół auta musiałem zeby przelutowac kable
peter22 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 a co sie z tymi wiązkami dzieje ze trzeba zmieniać????
boberek Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 parcieje kabel i nie działa ręczny mi sie zablokowalo koło na parkingu i nie ma opcji ruszenia trzeba odkrecic tył zacisku znacyz ten silniczek i poluzować zacisk i zawsze o dziwo to jest lewe koło bo to nie pierwszy znany mi przypadek
alvaro Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 No, daje radę ta czarna gęba... :decayed:
boberek Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Opublikowano 13 Marca 2013 o nie nie nie dam sie namówić a6 = dupowóz lupo i motor = sie zabawka
boberek Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Opublikowano 22 Marca 2013 no nic bo nie ma co ale juz nazbierałem jakiś dupereli i pare rzecz ytrzeba zrobić bo nigdy mi sie nie chciało musze zamek naprawić w drzwiach kierowcy bo chyba krańcowka nie działa pas przedni musze zmienić bo ja mam troche pekniety a nowy trafiłem w super pieniażkach mam nowe lampy do tyłu rozrusznik który wyje jak swinia hahaha:) ale najpierw musi byc ciepło zeby można było wyprowadzic go z garażu i przeprowadzic do garazu ---------- Post dopisany 22-03-2013 at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany 14-03-2013 at 13:28 ----------
Maniek Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 zacznij juz odsniezac bo my po poludniu wpadniemy silna ekipa do zobaczenia:hi:
Rekomendowane odpowiedzi