adamooo Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 bober rezaj ledy i będziesz gość na mieście..a silnik 2.0 nie ma tragedii.. możesz wywalić dpfa wrzucić turbo od nowych q5 i siekasz ponad 200 koni co już powinno być ok..
Flyer Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 przepaść komfort cisza pojemność szok !!!!!!!!! no no... to jest miszczem
Wąski Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Super ,piękne autko i avant gratuluje :oklaski: :oklaski:
boberek Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 stifii podeślij potki [email protected] aktywny tempomat co sam hamuje jak widzi przeszkode;) jakby to był automat to tak parktronik przód jest mi zbędny w wyposazeniu ma to co bym chciał Adamooo ledy będa na bank ale narazie to ja z kasy wypłukany jestem jak nigdy wiec daj mi troche czasu
adamooo Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 stifii podeślij potki [email protected] aktywny tempomat co sam hamuje jak widzi przeszkode;) jakby to był automat to tak parktronik przód jest mi zbędny w wyposazeniu ma to co bym chciał Adamooo ledy będa na bank ale narazie to ja z kasy wypłukany jestem jak nigdy wiec daj mi troche czasu to przez te gokarty, na które wykupiłeś sobie karnet półroczny żeby nauczyć się jeździć.. a teraz to się nie tłumacz tylko stary chleb ze smalcem 10 razy dziennie i na ledy się znajdzie
boberek Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 no tak będe musiał zrobić :decayed: :decayed:
Ysiak Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Fajna furka Dość spora ale przecież na miasto masz lupacza Ja z czasem też chciałbym przesiąść się na A6 (koniecznie automat i może 3.0TDI). Życzę bezawaryjności P.S.: eh ale ładna ta buda - AVANT rządzi!
Piotrek98igo Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 dokladnie jak adamo pisze,zmieniaj turbo i celuj w ~200ps wtedy jakos bedzie sie opdychac samego programu nie po co robic
mystic.pl Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zadbana sztuka a jakie oznaczenie silnika tam masz
Piotrek98igo Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 1Z myslalem ze tym masz 1Z BLB czyli 200tys i finisz
poziek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 1Z myslalem ze tym masz 1Z BLB czyli 200tys i finisz u znajomego przy 140 się skończył
Flyer Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Jestem ciekaw jak to wyglada pod maska Pewnie ze 2 takie by sie zmiescily w tej komorze
boberek Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Zadbana sztuka a jakie oznaczenie silnika tam masz nie jest to szczyt marzeń napewno nie BLB mam tam BRE nie ma tragedii jest po wymianie tych wałków w ASO wiec loozik dziś udało mi sie zrobić najnowasza mapa PL menu nowy soft MMI i BT działa wybieranie głosowe dla telefonu kox i 300 w kieszeni
mystic.pl Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Jeśli BRE z wymienionymi wałkami to Będziesz dokładał drugiego IC i większe turbo ? może od razu warto wrzucić 2 IC od 3.0 tdi bo w tej budzie przy tym silniku to masz tyle miejsca, że od 6.0 TDI by się zmieściły
boberek Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 no dwa icki to napewno wsadze bo miejsca jest w pyte musze tylko ogarnąć co mi potrzebne i zaczne graty kompletowac powoli i na wiosne zaczne dłubac turbo sie załozy od BRD i będzie kox
mystic.pl Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 turbo sie załozy od BRD i będzie kox Nie wiem, czy jest sens wkładać kłopotliwe turbo od BRD bo nie wiadomo co się trafi, skoro są już lepsze turbinki od nowych A4 B8
boberek Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 pomyslimi jak przyjedzie na to czas
Rekomendowane odpowiedzi