mgtan Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 to od kiedy będzie Stage II dostępny w ECU Project jako jeden z poziomów do piekła? Jeżdzę już na tym setupie od 3 miesięcy, zanim cokolwiek wrzucimy do naszej oferty skrupulatnie to testujemy :> :> :> :> :> :> a coś robicie z BRD po za programem??
David Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 a coś robicie z BRD po za programem?? swap na 3.0 tdi jakie koszta takiego wydechu?
mgtan Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 a coś robicie z BRD po za programem?? swap na 3.0 tdi jakie koszta takiego wydechu? DOKŁADNIE! bardzo dobra odpowiedź
Kimi Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Szedłem pod strzechę w Bukowinie i podknąłem się o kamień i wyrżnąłem na ten samochód.. Rano obczaiłem więc postanowiłem przebrnąć Ładny koksik Emblematy robią robotę :naughty: Jak ją zobaczyłem na parkingu pod Stasindą, to zanim podszedłem bliżej i się dokładniej przyjrzałem, już miałem kisiel w majtach :kox: :kox: :kox:
PABLO Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Robiła wrażenie w realu Zresztą Orła i Mirona sedany również :gwizdanie:
Patrox Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 Robiła wrażenie w realu Zresztą Orła i Mirona sedany również :gwizdanie: Dziekuję
_Makki_ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Patrox: A cos takiego Ci sie podoba? Moj znajomy sprzedaje felgi Kleemann TS-7. Maja ok 2000km przejechane.. 9x20 ET35 przod i 10.5x20 ET40 tyl. Przy Twojej glebie moze byc calkiem calkiem )
pawel1380 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Makki on to miał na A5 z quattro?
_Makki_ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Makki on to miał na A5 z quattro? Nie, jego A5 jest fwd. Chodzi Ci o rozna szerokosci felgi?[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 16:56_________________________________________________ piękna felga... ciekawe jaka cena... okolo 5000zl
pawel1380 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tak o to mi chodzi. No chyba ze kola maja identyczna srednice,dokładnie, po montazu opon.
Pzwmichal Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 chyba najładniejsze fele jakie widziałem, mega kox podejdą do B7, jakie na to wchodzą opony?
Patrox Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Hejka, felgi są piekne jednakże na dzien dzisiejszy nie wydam za same felgi tyle pieniędzy, do tych 5 tyś musiałbym kolejne 2500zł liczyc za opony i robi sie pokaźna sumka. A mamy w firmie bardzo spore inwestycje bo w poniedziałek wjedzie najnowoczesniejsza hamownia 4x4 w PL.
Pzwmichal Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Hejka, felgi są piekne jednakże na dzien dzisiejszy nie wydam za same felgi tyle pieniędzy, do tych 5 tyś musiałbym kolejne 2500zł liczyc za opony i robi sie pokaźna sumka. A mamy w firmie bardzo spore inwestycje bo w poniedziałek wjedzie najnowoczesniejsza hamownia 4x4 w PL. i to sie ceni! gdybym chciał zmienić wydech w 2.7 tdi multi da radę?
Patrox Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Hejka, felgi są piekne jednakże na dzien dzisiejszy nie wydam za same felgi tyle pieniędzy, do tych 5 tyś musiałbym kolejne 2500zł liczyc za opony i robi sie pokaźna sumka. A mamy w firmie bardzo spore inwestycje bo w poniedziałek wjedzie najnowoczesniejsza hamownia 4x4 w PL. i to sie ceni! gdybym chciał zmienić wydech w 2.7 tdi multi da radę? Wydech nie ma nic do skrzyni, jak najbardziej możesz jeśli chcesz:)
wrclaguna Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A mamy w firmie bardzo spore inwestycje bo w poniedziałek wjedzie najnowoczesniejsza hamownia 4x4 w PL. No to niezly MOD
Patrox Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Wczoraj wracając z targów motoryzacyjnych w Lipsku koledze udało sie nagrać filmik z dzwięku mojego parcha. W tygodniu wrzucę coś od Siebie. http://www.youtube.com/user/belziLC#p/u/0/G3CVMb9SwU0
Rekomendowane odpowiedzi