Patrox Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 Nie obraz sie, ale folia 3M do prawie nowej B8 jakos tak srednio pasuje... Auto piekne i swietnie wyposazone. Zazdraszczam. Folia 3m nie wygląda najgorzej wewnatrz a na pewno lepiej niż drewno. Chodzi mi jeszcze po głowie to co zrobiłem w tamtym czerń fortepianowa ale nie wiem czy za czarno nie będzie w środku
aju Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 tylko nie oklejaj tego folią ala carbnon Auto bardzo ładne
fryzjerek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 a dla mnie właśnie ta folia wygląda dużo lepiej niz drewno
turdzi Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 sliczna , oklej tylko te fatalne chromy odokola okien
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 To pewnie 4 z przodu w mocy i 6 w momencie :decayed: bardziej stawiam na 330-350 , ale to i tak już będzie rogal od ucha do ucha[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 16:23_________________________________________________zmień sobie kod silnika w profilu
turdzi Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 taki sie normalnie zrobil ruch w tych B8 ze czlowiek normalnie musi chyba przyspieszyc jakies zakupy bo odstaje
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 taki sie normalnie zrobil ruch w tych B8 ze czlowiek normalnie musi chyba przyspieszyc jakies zakupy bo odstaje coś w tym jest - może poszukajmy razem - przy 2 szt. będzie rabat sorry za OT
Patrox Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 To pewnie 4 z przodu w mocy i 6 w momencie :decayed: bardziej stawiam na 330-350 , ale to i tak już będzie rogal od ucha do ucha[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 16:23_________________________________________________zmień sobie kod silnika w profilu Jakby pekło 350 koni to byłoby fajnie. Zalezy mi na tym aby utrzymac moc mozliwie wysoko tak jak to miałem w B7 a nie przy 3800 leci na dół. A co do zmiany w podpisie kodu to jak admini dopisza oznaczenia silnika CAPA to zmienie:)
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 :drool: ja pitole fura kox niezle sie zapowiada projekt
jedrekx Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 no Patryk kolejne grube auto... mam nadzieję, że mody będą podobne jak w B7 szerokości!
variocustoms Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 fajnie wygrać w Lotto ja bym folię zastąpił jakimś ORI dekorem jak już, oczywiście nic z giejni drewnopodobnej, BTW już seryjne nieźle wymiata z tym motorkiem
turdzi Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 fajnie wygrać w Lotto ja bym folię zastąpił jakimś ORI dekorem jak już, oczywiście nic z giejni drewnopodobnej, BTW już seryjne nieźle wymiata z tym motorkiem no goni goni , ale skoro B7 podgryzalo prosiaka GT2 to az strach pomyslec co to pogoni
variocustoms Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 może Murcielago, dziwię się, że Patrox nie idzie w mocną benzynkę
wojtas-audi Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Rewelacja We wrocku na bielanach dobrze oklejaja listwy i inne
turdzi Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Rewelacja We wrocku na bielanach dobrze oklejaja listwy i inne dokladnie , sam tam robilem szkoda zrywac wnetrza na wymiane.....
Patrox Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 Dziś przyszły nowe graty do autka. Niektórzy mają wolne soboty a niektórzy jak im się nudzi zakładają sportowe stabilizatory i sprzężyny Eibacha. Autko miło siadło mimo iż w serii miałem juz obniżone zawieszeni s line. Jutro postaram sie zrobić zdjęcia jak siadł bo teraz po ciemku to nie ma co:) :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> Komfort jazdy został na tym samym poziomie jak s line
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 czekamy na dalsze fotki ile teraz bedzie w dol
Rekomendowane odpowiedzi