poziek Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Poziu - wymienisz mi jak kupię ? :decayed dasz parę złotych to wymienię :polew: :tongue4:
boberek Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 Poziu - wymienisz mi jak kupię ? :decayed dasz parę złotych to wymienię :polew: :tongue4: a masz fotele podrzewane u siebie te co od malika brałes ?? moze chcesz sie zamienic na podgrzewane gąbki bo chyba nie bedziesz tego rezał
kokos Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 A da się to zrobić bez podnośnika? :mysli bez problemu Poziu - wymienisz mi jak kupię ? kupuj,kupuj,to sie zmieni,ja przy okazji wyjme swoj przod bo musze go na maxa teraz skrecic-miekki jakis jest :> mam dwie `żaby` a to wystarczy Boberek,fotele koxik
adamooo Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 niestety nie udało mi sie podgrzewania przełozyć Planujesz to kiedyś robić? "Podpiąłbym się" pod rozkręcanie fotela. Kierowcy u siebie bym wytargał by sprawdzić czemu podgrzewania d**** nie działa A do tego potrzebna jest pomoc drugiej osoby Możemy to u mnie zrobić garażu. Miejsce jest, gniazdka z prądem są Adaho widział jak tam jest jak chcecie dam Wam namiar na kumpla który bawi się z rozbieraniem tapicerek foteli..praniem itd. Wam to zrobi Poziowi prał tapierkę i naprawiał fotel..
poziek Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Poziowi prał tapierkę i naprawiał fotel.. OGARNIĘTY KOLO Polecam
PIXI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 no no opłaciło się za te parę groszy -fotele wyglądają suer prawie jak mówki [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 18:01_________________________________________________super super oczywiście
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Boberek bardzo fajnie te krzesła sie wkomponowały- pięknie
skovroon Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 a nie mówiłem że jak wypierze to będzie git?
boberek Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 ja tez o tym wiedziałem ze bedzie git ide przekładac kanape bo właśnie przyszła
Arturo B6 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam Fajna fura!! Mam pytanie mam w a4 takiego RNS a mój nie chce odwarzać filmów dvd co zrobic? Pozdrawiam Arturo
Aydaho Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam Fajna fura!! Mam pytanie mam w a4 takiego RNS a mój nie chce odwarzać filmów dvd co zrobic? Pozdrawiam Arturo o karwa chłopaku - musisz dokupić pare rzeczy: - osobny odtwarzacz DVD - adapter - wgrac VIMhacka jest trochę rypania
boberek Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam Fajna fura!! Mam pytanie mam w a4 takiego RNS a mój nie chce odwarzać filmów dvd co zrobic? Pozdrawiam Arturo o karwa chłopaku - musisz dokupić pare rzeczy: - osobny odtwarzacz DVD - adapter - wgrac VIMhacka jest trochę rypania nie znaczy ze jest napisane DVD to odtwarza filmy DVD to jest mapa nagrana ;P PS prosze nie robić mi burdelu w temacie [br]Dopisany: 10 Luty 2009, 10:20_________________________________________________w sobote montaż
HiRide Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam Fajna fura!! Mam pytanie mam w a4 takiego RNS a mój nie chce odwarzać filmów dvd co zrobic? Pozdrawiam Arturo o karwa chłopaku - musisz dokupić pare rzeczy: - osobny odtwarzacz DVD - adapter - wgrac VIMhacka jest trochę rypania nie znaczy ze jest napisane DVD to odtwarza filmy DVD to jest mapa nagrana ;P PS prosze nie robić mi burdelu w temacie [br]Dopisany: 10 Luty 2009, 10:20_________________________________________________w sobote montaż juz myslalem ze zobacze kolejna rs4 ale milo ze ktos tez widzi inna mozliwosc
AndyN Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 w sobote montaż Ta kiera ma taką samą średnicę jak ori z B6?
ykk Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Nie pasuje mi to kurde duze logo na kierze..
variocustoms Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 A jakie ma być ? w wersji mini? Takie jest ORI i jest gut
Rekomendowane odpowiedzi