PARAF Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 No spoko, masz moj numer w starych pw, do ustki rzut beretem Jutro jade na te bicie rekordu guinessa czy jak to sie tam pisze do Charlotty gdzie znajdę więcej szczegółów...? ...szukam sobie zajęcia na weekend w Waszym mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 W Koszalinie pewnie nic sie nie dzieje. Co do tego bicia rekordu Guinnessa: http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/3897931,wielkie-grillowanie-w-dolinie-charlotty-beda-bili-rekord-guinnessa,id,t.html?cookie=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Jak tam mieszkałem to zawsze coś zebraliśmy z Patrykiem ale teraz zaglądam i widzę ze jest totalne dno. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavetti Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam Państwa 19.07 (niedziela) o godzinie 19:00 planujemy zrobić spot Kołobrzeski na parkingu E.Leclerk (k. McDonald's), gdyby ktoś był w pobliżu, bądź był zainteresowany to będzie mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek0709 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 witam,jestem tu nowy i czy są jacyś chętni na poznanie się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacktdi99 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 witam,jestem tu nowy i czy są jacyś chętni na poznanie się ? witam ja rowniez nowy w tym watku , jest ktos z okolic z pomodzonym diezlem? chetnie powymieniam spostrzezenia , jakies ciekawe inf sie przydadza, moze jakis bezpieczny sprincik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wątek upadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Prezesik orientujesz się na temat chłodzenia jestem w Szkopowni i auto podło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek0709 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) siemanko koledzy jaki wątek upadł? Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez sylwek0709 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejk Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam, mam takie pytanko bo słyszałem, ale niestety znaleźć na necie nie mogę że ktoś ponoć w Koszalinie stroi gaz za pomocą sondy AFR i jest w tym dobry?... Może się koledzy orientujecie kto? Podpowiecie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ja na serwis gazu jezdze do Neptuna. Stroili mi zawsze podczasz jazdy z podpietymi lapkami, czyli nie bylo lipy. Ze swojej strony moge ich polecic. Zadzwon i dopytaj, moze stroja za pomoca sondy AFR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejk Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Dzięki. W poniedziałek zadzwonię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbusa4 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam, mam takie pytanko bo słyszałem, ale niestety znaleźć na necie nie mogę że ktoś ponoć w Koszalinie stroi gaz za pomocą sondy AFR i jest w tym dobry?... Może się koledzy orientujecie kto? Podpowiecie? Pozdrawiam Witam.najlepszy do gazu z okolic Koszalina jest Tkaczyk Stare Bielice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek0709 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ja jestem z Koszalina jak coś można się ugadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Dzieje się coś w Koszalinie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nic mi o tym nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbusa4 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 kręcimy w koszaline zlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troopers Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Można...ale najlepiej coś w tygodniu wieczorem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 W sumie jak nie miałbym co robić to też mógłbym podjechać. Kwestia wcześniejszego dogadania się, bo mam 55km żeby dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troopers Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Kawka na MC albo jakimś Orlenie nikomu nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi