prezesik18 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 To wrzuć kolego foty jak już wrzucisz fele i zawiechę Ja miałem ładować 17" s-line z A6 C5 i do tego kit -40mm ale niestety zrezygnowałem z pracy i plany poszły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 :hi:panowie ma ktoś vaga na miejscu potrzebuje podpiąć padlinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Potrzebujesz pożyczyć kabel? Cz potrzebujesz kogoś z lapkiem i kablem żeby ci skana zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 kogoś kto by mi skana strzelił czyli komp i kabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Mam kabel, ale nie mam nic poinstalowane na kompie bo formata robiłem jakiś czas temu Także sam kabel mogę pożyczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Mam kabel, ale nie mam nic poinstalowane na kompie bo formata robiłem jakiś czas temu Także sam kabel mogę pożyczyć to jak nic nie znajdę to się odezwę dzięki ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- a co tam za program trza to se coś za sam ma ktoś coś sprawdzonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Program bez problemu można w sieci znaleźć VAG-COM. Ale jak coś to ja mam program i drivery to mogę na PW podesłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Program bez problemu można w sieci znaleźć VAG-COM. Ale jak coś to ja mam program i drivery to mogę na PW podesłać to po proszę dzięki z góry ---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:16 ---------- Mam kabel, ale nie mam nic poinstalowane na kompie bo formata robiłem jakiś czas temu Także sam kabel mogę pożyczyć Witam program już mam to kiedy kabel mógł byś mi pożyczyć Dzięki Prezesik za program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 A kiedy chcesz Z sianowia widzę jesteś, daleko nie masz.... możemy się gdzieś umówić w k-linie. i pożyczę Jak będziesz jechał to zimnego Hajnesią poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 [/color] Mam kabel, ale nie mam nic poinstalowane na kompie bo formata robiłem jakiś czas temu Także sam kabel mogę pożyczyć Witam program już mam to kiedy kabel mógł byś mi pożyczyć Dzięki Prezesik za program Nie ma za co, forum jest po to aby sobie pomagać Sam ostatnio zakupiłem u Viakena interfejs KKL Line i do tego jeszcze ELM327. Od podstawowych kabelków trzeba zaczynać przygodę z diagnostyką. W końcu za rok to będę technikiem pojazdów samochodowych to wiedzę muszę poszerzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 A w poniedziałek jesteś w Koszalinie ja o 16 kończę robotę to gdzieś tam mogę podjechać gdzie ci pasuje ---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- NAJLEPSZY interfejs USB VAG KKL we wtyku OBD2 PL (2492563840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. prezesik a jak bym coś takiego kupił starczy na początek żeby tam pogrzebać trochę w serduchu jak myślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Jak do twojego autka to będzie idealny. Zauważyłem że Viaken ma parę promocji, tak więc będę musiał zaopatrzyć się w interfejs do LPG. Jak narazie w swojej A4 nie miałem z gazem problemu ale warto mieć kabelek w zapasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Kupiony interfejs zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Witajcie, ja tez bym musial podpiac samochod. Bede na dniach montowal LPG i chcialbym wszystko posprawdzac, ale ja sam srednio ogarniety w tym temacie jestem, zreszta i tak nie mam kabla i lapka. Czy ktos z kabelkiem podlaczylby sie i posprawdzal mi parametry i doradzil pare rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Niestety nie pomogę bo dopiero we wrześniu pojawię się w Koszalinie. Gdzie kolego montujesz gaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Niestety nie pomogę bo dopiero we wrześniu pojawię się w Koszalinie. Gdzie kolego montujesz gaz? A ja dopiero będę się uczył :grin::grin: ale jak sprzęt dojdzie to mogę pożyczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Obsługa Vag-com jest banalnie prosta, wystarczy znać podstawowe słowa z j. ang. Zresztą jest jeszcze program Polski VAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Obsługa Vag-com jest banalnie prosta, wystarczy znać podstawowe słowa z j. ang. Zresztą jest jeszcze program Polski VAG a posiadasz :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 no baa Jutro Ci podeślę bo coś na dysku nie mogę znaleźć, ale na pewno mam na CD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Ja też się zaopatrzę w kabelki, ale dopiero we wrześniu, a jak macie programy jakieś to możecie na maila podesłać mi Gaz bd montował na Połczyńskiej koło działek albo na Boya. Najbardziej ogarnięte warsztaty w Koszalinie wg mnie. Chociaż jest jeszcze 3 na mieszka I ale tam na końcu koło tego mostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi