prezesik18 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zrobię telefon i Ci odpiszę, za ilę wymiana 4 sszprinów w zawieszeniu
Murdzi Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 To daj znać co i jak. BTW, masz dzisiaj czas? Zadzwonię po pracy i byśmy targu dobili z tą manetką.
masterp84 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pany mam takie pytanie, jaki lokal byście polecili w Koszalinie żeby można było wyjść grupą z nauczycielkami. Chodzi mi żeby miło spędzić wieczór
marcin120383 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ambrozja :polew::polew::polew::polew: żart
miszcz_kierownicy Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pany mam takie pytanie, jaki lokal byście polecili w Koszalinie żeby można było wyjść grupą z nauczycielkami. Chodzi mi żeby miło spędzić wieczór Powiedz gdzie i o której będziecie szli
prezesik18 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pany mam takie pytanie, jaki lokal byście polecili w Koszalinie żeby można było wyjść grupą z nauczycielkami. Chodzi mi żeby miło spędzić wieczór Jeśli coś w stylu baru, to polecam browarnię
masterp84 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Myślałem o Irish Pub i Fenicja jeszcze, był ktoś?
sbenios Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Bardzo fajne miejscówki, szczególnie fenicja polecam
masterp84 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wybrallem Irish Club. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze
marcin120383 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 :hi:panowie kto w Koszalinie oklei mi ramkę grilla i dekory zna ktoś adres gdzie można uderzyć
kulbiks Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Jeśli carbon to tego gościa mogę polecić Kontakt ť PW Folit-System - ściemniamy profesjonalnie w poprzednim aucie oklejał mi maskę i dach w carbon. A ostatnio oddałem do niego audiczkę na przyciemnienie szyb- wykonanie 5+, pytałem go wtedy o oklejenie dekorów, ale w międzyczasie kupiłem alu szczotkowane...
marcin120383 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Jeśli carbon to tego gościa mogę polecić Kontakt ť PW Folit-System - ściemniamy profesjonalnie w poprzednim aucie oklejał mi maskę i dach w carbon. A ostatnio oddałem do niego audiczkę na przyciemnienie szyb- wykonanie 5+, pytałem go wtedy o oklejenie dekorów, ale w międzyczasie kupiłem alu szczotkowane... Ok dzięki
Grabek94 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Poleci mi ktoś w Koszalinie dobrą myjnie? Mam na myśli taka nieautomatyczna, żeby nie niszczyć lakieru, ale z kompleksowym myciem, osuszaniem itp.
prezesik18 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Jedź na gnieźnienską koło cmentarza, jak dla mnie najlepsza w koszalinie. Za 2zł spryskujesz całą OOOO aktywną pianą. Bierzesz porządną szczotę i auto szorujesz, spłukujesz i ma nabłyszczanie woskowanie. Jak już z myjki wyjedziesz to jest tam wiaterek do odmuchiwania fury(nie wiem jaki koszt).
Grabek94 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 No ja dziś tam byłem właściwie, spryskałem piana aktywną, ale nie szorowałem, bo bałem się o lakier. No i samochód nie do końca domyty ;/ Kiedyś była taka myjnia gdzieś w garażach na północy i za 20zł robili pełne mycie z suszeniem, ale nie wiem czy to dalej funkcjonuje.
tomacho Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 ja ogolnie myja samochod na myjni na północy, miedzy lidlem a netto. O tym ze za 20zl myja samochody w garażach 1x slysze no ale jest na gnieznienskiej po prawej stronie orlen i za Orlenem jest jedna myjna gdzie sam myjesz a troszkę dalej jest myjnia gdzie za 20zl chyba , myja recznie woskują i wszystko co sobie zażyczysz (odkurzanie, czysczenie srodka, wycieraczki czyszcenie itp.)
Grabek94 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Generalnie chciałbym z myjni wyjechać samochodem który nie ma syfu na lakierze, brudu na felgach itp. a wydaje mi się, że bezdotykowa ciężej ogarnia takie tematy, szczególnie po zimie. Gdzie jest ta kompleksowa myjnia? A ja mówiłem o myjni, która była w okolicy ulic Gierczak i Kwiatkowskiego, tam jest dużo garaży, jeden z nich był solidnie powiększony w każdym kierunku i dawno temu pamiętam, że myli tam bardzo dobrze samochody.
Rekomendowane odpowiedzi