Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja po rozmowie z naszym guru Piotrkiem doszedłem do wniosku, że na początek zainwestuje w Gainera i Kreatynkę :evil:

tylko zastanawiam się, że może zamiast gainera kupić białko i węgle osobno, bo w gainerze to nie ma za dużo białka ;(

a prawde mówiąc to moja dieta jest uboga w białko :thumbdown:

jak myślicie co zrobić?

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeśli masz tendencję do tycia to białko, jak bardzo dobrą przemianę materii to możesz gainera

Opublikowano

a skąd to ja mam wiedzieć :decayed:

nie wiem pomyślę jeszcze i zobaczymy co z tego wyjdzie :cool1:

Opublikowano

a skąd to ja mam wiedzieć :decayed:

nie wiem pomyślę jeszcze i zobaczymy co z tego wyjdzie :cool1:

ile wazysz przy jakim wzroscie? jezeli jesz duzo a nie tyjesz i czesto srasz :polew: to nie masz tendencji do tycia

Opublikowano

waże ok 90 kg przy 176 ;) dużo robi tutaj brzuch wyhodowany przez 3 lata nie pracowania :confused4: ale pracuję nad nim :good:

tendencji do tycia jako takiej to chyba nie mam, bo zawsze starałem się wręcz przytyć ;)

w sumie to już wiem co wezmę :naughty:

http://allegro.pl/rzezba-sila-whey-xl-universal-creatine-gratisy-i1346937045.html

http://allegro.pl/universal-carbo-plus-1-kg-mega-okazja-super-cena-i1378199926.html

http://allegro.pl/primaltein-whey-2-3kg-kreatyna-universal-gratis-i1378739798.html

Opublikowano
  • Autor

jak panowie po Świętach ?? :cool1: przytyło się ?? mi 2kilo :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Panowie pytanko do speców :)

Przy wzroście 184cm ważę tylko 65-67kg. Mam za***iście szybką przemianę materii. Jem dużo (często a mniejsze porcje), nawet tuż przed spaniem potrafię wszamać nieźle. Mogę jeść i tłusto i syto i nic mi nie idzie w masę. Chodziłem na siłkę, wpierdzielałem w tym czasie sporo ryżu, makaronu, tuńczyka, piersi z kurczaka, bananów i nic !!

Postanowiłem, że trzeba się wspomóc. Co polecacie na początek ? Gainery czy coś innego? Macie jakieś pewne marki tych specyfików ? Wiem, że aby zyskać na masie mięśniowej to mam robić 4 serie po 12 powtórzeń na siłce na odpowiednie partie mięśni, oczywiście wagą taką aby dać 4 razy to powtórzyć. I mam na początku ćwiczyć jak największe partie mięśni, bez wnikania w szczegóły (klatka, plecy, biceps, triceps itp).

Co Wy byście mi polecili odnośnie wspomagaczy i samego treningu ??

PS. Czy warto zrobić sobie jakieś badania (oprócz psychiatrycznych :polew:) przed zażywaniem odżywek ?

Podziękował :hi:

Opublikowano

a ja jak zwykle schudlem ,jak nie trzymam diety i objadam sie ciastami itd to chudne :decayed:

marecki - wazysz tyle co ges wyscigowa :kox:

tak tak slyszalem juz te historie, ze jem tak duzo i nie moge przytyc...

powiem jeszcze raz to zacznij 3 razy tyle jesc co 3h i nie ma bata...gainera mozesz kupic, na rynku sporo tego olimp,trec

Opublikowano
Opublikowano
Przy wzroście 184cm ważę tylko 65-67kg.

a jaki wiek? bo jak do 18-19 lat to rozumiem taka wage... podobnie miałem ale od 22 lat masa idzie sama z siebie

Opublikowano

a jaki wiek? bo jak do 18-19 lat to rozumiem taka wage... podobnie miałem ale od 22 lat masa idzie sama z siebie

ja jak mialem 17lat wazylem juz 90kg : :decayed: przytylem jakies 20kg w 8miesiecy
Opublikowano

Dobrze gada najpierw to napisz ile masz lat :cool1:

Opublikowano

ja jak mialem 17lat wazylem juz 90kg : :decayed: przytylem jakies 20kg w 8miesiecy

chcesz to mogę Ci oddać troche masy :kox:

A nie wiecie może czy te wszystkie "spalacze tłuszczu" typu thermo fat burner + jakaś L- carytynina cos dają? Oczywiscie w połączeniu z jakimis cwiczeniami.

Możecie doradzic mi jakie cwiczenia robić żeby schudnąć?( w warunkach domowych) Mając do dyspozycji ławeczke i rower stacjonarny.

Opublikowano

o spalaczach bylo kilka stron wczesniej,jakie daja rade

Opublikowano

do tego chyba kupię sobie glukozę w aptece i jakieś witaminy, tylko nie wiem jakie :rolleyes

chyba miałeś na myśli glutaminę, a co do witamin to kup sobie jakiś zestaw aminokwasów, tylko weź pod uwagę że to wszystko w odżywkach białkowych też jest

Opublikowano

Wiek to już prawie 27 lat i nic cholera ta waga sama z siebie nie idzie w górę. Dlatego czas na wspomagacze :gwizdanie:

Na spalenie tłuszczu to polecam dietę Dukana. Kolega z pracy w 6 miechów zrzucił 30kg !! :kox:

Opublikowano

chcesz to mogę Ci oddać troche masy :kox:

A nie wiecie może czy te wszystkie "spalacze tłuszczu" typu thermo fat burner + jakaś L- carytynina cos dają? Oczywiscie w połączeniu z jakimis cwiczeniami.

Możecie doradzic mi jakie cwiczenia robić żeby schudnąć?( w warunkach domowych) Mając do dyspozycji ławeczke i rower stacjonarny.

wstajesz rano przed praca i biegi:)) nic innego nie pomoze rowerem tez mozesz pokrecic:) pameitaj tylko zeby robic mneijsza intensywnoscia a dluzej bo dopiero po okolo 30 minutach w organizmie czlowieka zachodzi proces spalania tluszczu:) wiec zapierd****ie na maxa przez 15 minut zabardzo nic nieda:) do tego wyrzuc z diety slodycze i napoje gazowane slodozne:) najlepsza jest mineralna niegazowana!!!! :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

do tego chyba kupię sobie glukozę w aptece i jakieś witaminy, tylko nie wiem jakie :rolleyes

chyba miałeś na myśli glutaminę, a co do witamin to kup sobie jakiś zestaw aminokwasów, tylko weź pod uwagę że to wszystko w odżywkach białkowych też jest

nie no chodzi mi o najzwyklejszą glukozę, dostępną w aptece za śmieszne pieniądze, w końcu glukoza to najprostszy cukier i najszybciej się wchłania, w LO już to brałem i energia była :wink4:

Opublikowano

ponoc jak sie bierze dextrose/glukoze razem z kreatyna to sie lepiej przyswaja.